Autor Tema: HNK Rijeka  (Pročitano 419760 puta)

Van mreže Cvjecar Florijan

• Starosedelac
  • Ugled: +169/-97
    • Pogledaj profil
Odg: HNK Rijeka
« Odgovor #330 poslato: Jun 11, 2014, 10:24 »
Kukuruzovic, licki Svicarac, svicarski Licanin, kako ti drago.

Rezervista FC Zurich.

Nesto losija verzija Leovca, s tim da je srednji vezni.

Malo za promjenu, da dovedete igraca koji nije u zadnjih 6 mjeseci bio registriran za Dinamo!  :clap:

Ja još uvek ludujem za tobom
ne znam šta ću sam sa samim sobom
još uvek me bole dani naši
tvoje oči još vidim u čaši

Van mreže Winston.Churchill

• Mlađi član
  • **
  • Ugled: +0/-0
    • Pogledaj profil
« Odgovor #331 poslato: Jun 11, 2014, 10:57 »
Kukuruzović je nešto bio ozljeđen ove sezone pa je slabije igrao....iako se meni čini da je ont tek druga opcija...... Svoje nade polažem u Ukechukwua kao fantazistu, navodno Kek dosta radi sa njim na treninzima...
!!!! History repeats itself, first as tragedy, second as farce !!!!

Van mreže Cvjecar Florijan

• Starosedelac
  • Ugled: +169/-97
    • Pogledaj profil
« Odgovor #332 poslato: Jun 11, 2014, 10:58 »
 :clap: Cruste
Ja još uvek ludujem za tobom
ne znam šta ću sam sa samim sobom
još uvek me bole dani naši
tvoje oči još vidim u čaši

Van mreže Winston.Churchill

• Mlađi član
  • **
  • Ugled: +0/-0
    • Pogledaj profil
« Odgovor #333 poslato: Jun 11, 2014, 10:59 »
 :rock: :rock: :rock: :rock: :rock:

!!!! History repeats itself, first as tragedy, second as farce !!!!

Van mreže Saga Norén

• Starosedelac
  • Ugled: +2305/-1146
    • Pogledaj profil
« Odgovor #334 poslato: Jun 11, 2014, 02:10 »
Veliki  :respect  za NK Rijeka !  Kad ozbiljno pročešljam sopstvena sećanja dolazim do zaključka da je uz veliku četvorku, postojala i "Mala Četvorka" ! Kvartet klubova, tj. timova, koji je često znao da poremeti račune i planove "ovima gore", u "Vel'koj 4" ! Tu grupu su sačinjavali Velež, Željo, Rijeka i - eventualno - Sarajevo.

Eto, ja bi to tako.

A sad, vozi Miško!

:kafa:
male stvari su mi uvijek bile draže od velikih...od sisa, pa nadalje... :zvizvdi:
"Rijeku se može dobiti samo kad je mamurna!" - Samir Toplak
"Saga, kucy i miha su vratili Adeze na vlast!" - by Bojci
"između običnog koša i dobre asistencije, uvijek izabirem dobru asistenciju! to mi je draže!" - #7 Toni Kukoč

Van mreže Saga Norén

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #335 poslato: Jun 11, 2014, 02:13 »
vidi ove dvojice fiumana što su upućeni u kukuruze i slične marifetluke... :cigara:

vidim, dr. zlo je napokon stigao... :D
"između običnog koša i dobre asistencije, uvijek izabirem dobru asistenciju! to mi je draže!" - #7 Toni Kukoč

Van mreže nyc

• Starosedelac
  • Ugled: +217/-297
    • Pogledaj profil
« Odgovor #336 poslato: Jun 13, 2014, 07:39 »
Krenuli ste da se množite, izgleda?    :aplauz:

Van mreže Saga Norén

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #337 poslato: Jun 14, 2014, 07:44 »
izgleda...

al što mi vrijedi Fiuman, koji navija za Ajduka, ili GNK Ruglomir?!  :zbunjen:

vrijedi samo onaj koji navija za HNK Rijeku, a takvih nas je zasad komada 2... :cigara: (zapravo 1 i pol, pošto se on tek prijavio, a pitaj boga kad će počet aktivno sudjelovat)...

Van mreže Saga Norén

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #338 poslato: Jun 17, 2014, 07:02 »
dakle, ovo je iza nas, kreće se u novu sezonu... :clap: :clap: :clap:

Van mreže Saga Norén

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #339 poslato: Jun 17, 2014, 07:33 »
dakle, prvo pristiglo pojačanje kod nas je 190 cm visoki i 27-godišnji napadač, te makedonski reprezentativac - Adis Jahović (poznat po tome što je u debiju za makedonsku vrstu zabio gol u Jagodini u kvalama sa Srbijom, gdje su Makedonci poraženi sa 1-5)...
Adis je potpisao dvogodišnji ugovor...

karijeru je počeo u Makedoniji, potom otišao u BiH, gdje je igrao za Velež, Željezničar i Sarajevo (za bordo tim u 60 nastupa zabio 17 golova)...
nakon Sarajeva, odlazi u Švicarsku, prvo u Wil (40 nastupa / 28 golova), pa na posudbu u Zurich (15 nastupa / 4 gola)...prošlu sezonu igra u Ukrajini, u Vorskli (18 nastupa / 6 golova), koju napušta zbog političke situacije i stiže u Rijeku...
za reprezentaciju je dosad odigrao 8 utakmica i zabio 2 gola...

uglavnom, dobro došao Adise, nadam se da ćeš igrati dobro i zabijati golove...

[youtube=622,350]http://www.youtube.com/watch?v=FNqqfceG5x0[/youtube]
« Poslednja izmena: Jun 17, 2014, 07:34 Saga Norén »

Van mreže Saga Norén

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #340 poslato: Jun 17, 2014, 08:40 »
druga dobra vijest je produžetak ugovora sa dokapetanom Brazovcem...
bravo Breza... :clap: :clap: :clap:

Vezni igrač Rijeke Josip Brezovec potpisao je produženje profesionalnog ugovora za HNK Rijeku.
Brezovec će tako i dalje biti jedan od oslonaca prve ekipe. -   Mogu slobodno reći da su ovo bili najkraći pregovori ikada. Josipova želja za ostankom je bila velika, a on je svojim ponašnjem na travnjaku zaslužio produženje uvjeta. Prošla sezona je bila krasna i za njega i za klub, a nadamo se da će ova biti još bolja – rekao je nakon potpisivanja ugovora Ivan Mance, pomoćnik sportskog direktora.
Josip, koji je u završnici prvenstva, nosio i kapetansku traku, odmah je dao do znanja da je on samo zamjenik na toj funkciji. -   Naš kapetan je samo jedan. To je naš vrijedni Dario Knežević kojem želim što skoriji povratak. Što se tiče ugovora bilo je nekoliko opcija i ponuda. Ali o ničemu drugom nisam ni razmišljao. U dogovoru s obitelji odlučili smo ostati ovdje,  a nemam riječi kako objasniti da mi je u Rijeci predivno. Uživam u ovoj atmosferi te uz ljude u klubu i uz naše navijače – kaže Josip Brezovec.
« Poslednja izmena: Jun 17, 2014, 08:41 Saga Norén »

Van mreže Saga Norén

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #341 poslato: Jun 17, 2014, 08:44 »
treće, Močo nam se vratio iz Brazila... :clap:

[youtube=622,350]http://www.youtube.com/watch?v=ygXvMLMHfHQ[/youtube]

Van mreže Saga Norén

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #342 poslato: Jun 17, 2014, 08:48 »
a onda i potpisao novi četverogodišnji ugovor s Rijekom... :clap: :clap: :clap:

Vezni igrač Rijeke i reprezentativac Hrvatske Ivan Močinić produžio je ugovor s HNK Rijekom na još četiri godine.
Na konferenciji za novinare, vezano uz predstavljanje produženja ugovora, govorili su predsjednik Uprave HNK Rijeka Damir Mišković, zamjenik sportskog direktora Ivan Mance, te Ivan Močinić.
Predsjednik Uprave HNK Rijeka Damir Mišković potvrdio je da je potpis s Močinićem nastavak politike kluba koja mladim i perspektivnim igračima nudi dugoročne ugovore. -   Da kojim slučajem nismo imali Močinića, takvog igrači smo trebali dovesti. On je jedan od naših najvećih uspjeha ovog prijelaznog roka, jer on je potpisao novi ugovor. Ja sam već rekao da smo se davno dogovorili i stisli ruku te da ćemo potpis odraditi kad se on vrati iz Brazila. To je bila njegova riječ i naša riječ koju smo obostrano ispunili. On je zadovoljan uvjetima koje smo mu ponudili, a zadovoljni smo i mi te pogotovo ponosni smo što potpisali čvrst ugovor s igračem iz naše Škole nogometa. Iako znam da njegovim putem nije lako krenuti, ja bih svejedno htio vidjeti više igrača iz našeg kluba, na njegovom mjestu. Zato im savjetujem da se trude i rade, a ne da samo sanjaju – rekao je predsjednik Uprave,
 na čije se riječi nadovezao Ivan Močinić-   Posljednjih dana nisu bile baš lijepe vijesti jer sam se zbog ozljede trebao vratiti iz Brazila sa Svjetskog prvenstva, ali današnji dan mi je baš krasan. Napokon sam produžio ugovor s Rijekom i nadam se da ću nastaviti onako kako sam igrao protekle tri godine. Hvala klubu, predsjedniku i direktorima, što su mi pružili priliku, a ću se potruditi raditi što bolje mogu. Malo je to duže potrajalo, ali moram reći da smo se predjednik Mišković i ja već davno sve dogovoriili, prije nego sam išao u Brazil i čekalo se samo da se vratim – rekao je Ivan Močinić. Cijeli događaj prokomentirao je i zamjenik sportskog direktora.
 -   Mi koji smo najbliži prvoj ekipo smo jako zadovoljni što će Močinić i dalje biti dio Rijeke. On je pozitivan dečko, koji je postao čovjek. Siguran da će biti koncentrirat i stabilan i da će napredovati i igrati još bolje, jer su onda i njegovi osobni dosezi, kao i dosezi kluba, sve veći – rekao je Ivan Mance.
21 – godišnjem Močiniću ovo je treća sezona u klubu a do sad je skupio 81 nastupa za Rijeku u prvenstvu, Kupu i Uefa natjecanjima, a s HNK Rijekom je ove sezone stigao do grupne faze Europske lige i naslova pobjednika Hrvatskog nogometnog kupa.
« Poslednja izmena: Jun 17, 2014, 08:49 Saga Norén »

Van mreže Saga Norén

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #343 poslato: Jun 17, 2014, 09:03 »
voziiii Miškoooo... :clap: :clap: :clap:

[youtube=622,350]http://www.youtube.com/watch?v=4cJbOHNDlgk[/youtube]

Van mreže nyc

• Starosedelac
  • Ugled: +217/-297
    • Pogledaj profil
« Odgovor #344 poslato: Jun 17, 2014, 09:41 »
Močiniću, UMOČI GA!    :rock: