Pokusavam sad da se sjetim jos neke dobre sanse osim onog odlicno uhvacenog Ilicevog voleja.Ne znam,mislim da nije bila,ako jeste,neka neko doda...
Covjek mora pod hitno da provali kako se igra protiv bunkera,inace najebasmo.Jos kad ostale ekipe osjete krv,pa svaka ce rado da pristane na 15% posjeda ako ce izvuci 0:0.
Kao prvo,mislim da Volkov vise nema sta da trazi na klupi.CIni mi se da je mnogo lakse po bokovima doci do neke sanse nego muljanjem oko njihovog zida. Dobar bek,jednostavno krilo (sve suprotno od Babovica) i guraj pored aut linije pa dizi.Mislim da ce od 10 dobrih centarsuteva (Volkov 9,Miljkovic 1 pri pokusaju da izbaci loptu u aut dok se protivnicki igrac valja) bar jedan moci nekako da se umulja u gol.Nisu to bog zna koko spretne odbrane,cim im gurnes loptu u 16 moze nastati panika.E jes zajebano sto kod nas slabo iko igra glavom,alo toga nikad nismo ni imali.
Dakle,bokovi kao prvo,odnosno bok izvinjavam se i mnogo brze oslobadjanje od lopte.Bar jedno 6x brze.Opet,nisu to neki prepametni i prebrzi igraci,munjevitom akcijom bi ispali svih 10 stopera koje imaju,pa sve da su 3 reda rovova iskopali.