Autor Tema: FK Partizan 2011/12  (Pročitano 464495 puta)

Van mreže deda

• Starosedelac
  • Ugled: +50/-4
    • Pogledaj profil
Odg: FK Partizan 2011/12
« Odgovor #1005 poslato: Mart 11, 2012, 12:56 »
Jel ovo istina za Lazu?!?!?

Inace,bata Grant pocinje kuci portiv Slobode sa 1 napadacem...
Samo nemojte o ofanzivnim formacijama i slicnim pizdarijama..

Van mreže ramkens

• Starosedelac
  • Ugled: +0/-0
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1006 poslato: Mart 11, 2012, 02:46 »
Sa više napadača bi imali više od 23 šuta?  :))

Uostalom videli ste u kakvoj je Diara formu, a Edu i nije napadač, on ni sam ne zna šta je....
« Poslednja izmena: Mart 11, 2012, 02:47 ramkens »

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +105/-164
    • Pogledaj profil
.
« Odgovor #1007 poslato: Mart 11, 2012, 03:21 »
Pa cekaj,je li za ovaj kiks kriv Stanojevic sto je digao frku ili Krstajic sto je doveo Eduarda? ;D

Ko ce biti kriv za iduci? :)
Zar nisu ljudi čudni? Nikad ne koriste slobode koje imaju ali zahtijevaju one koje nemaju. Ne koriste slobodu misli, traže slobodu govora.

Van mreže VolimPFC

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +53/-42
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1008 poslato: Mart 11, 2012, 03:26 »
Jel ovo istina za Lazu?!?!?

[youtube=622,350]
http://www.youtube.com/watch?v=-z-ETQCFfdw[/youtube]

Jes da se ne vidi baš najbolje, ali boljeg snimka nema...
Моје јутро, мој дан, моје жеље, мој сан, мој живот, моја ствар, једно име Партизан...

Н.А.                                                            26.11.1918.

Van mreže ramkens

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
Odg: .
« Odgovor #1009 poslato: Mart 11, 2012, 03:45 »
Pa cekaj,je li za ovaj kiks kriv Stanojevic sto je digao frku ili Krstajic sto je doveo Eduarda? ;D

Ko ce biti kriv za iduci? :)

Oboje su krivi  :kafa:

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
.
« Odgovor #1010 poslato: Mart 11, 2012, 04:13 »
Oboje se kaze kad je jedno zensko...s obzirom da smo pjevali 'silov'o si zvezdu stanoje' mislis li da je Krstajic ono...? ;D
Zar nisu ljudi čudni? Nikad ne koriste slobode koje imaju ali zahtijevaju one koje nemaju. Ne koriste slobodu misli, traže slobodu govora.

Van mreže deda

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1011 poslato: Mart 11, 2012, 05:32 »

Uostalom videli ste u kakvoj je Diara formu, a Edu i nije napadač, on ni sam ne zna šta je....
Broj suteva parametar kvalitetne igre?!
U tu kategoriju upadaju i sutevi sa 35 metara...
Ovog sam se i bojao posle vidjene igre u pripremama...
Grant je ocigledno doneo kvalitet za situacije kada Partizan nije favorit...Igra na kontre,brzi Markovic u spicu itd.
Medjutim kada treba odigrati kao favorit nastaje problem sto i pokazuju ove 2 utakmcie...
A sto se tice napadaca- pa sto se Mutavi nije otvorio za nekog u prelaznom roku ako ovi koje uz Markovica imamo ne valjaju ne vezano za povredu Scepovica?

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1012 poslato: Mart 12, 2012, 01:08 »
Pokusavam sad da se sjetim jos neke dobre sanse osim onog odlicno uhvacenog Ilicevog voleja.Ne znam,mislim da nije bila,ako jeste,neka neko doda...

Covjek mora pod hitno da provali kako se igra protiv bunkera,inace najebasmo.Jos kad ostale ekipe osjete krv,pa svaka ce rado da pristane na 15% posjeda ako ce izvuci 0:0.

Kao prvo,mislim da Volkov vise nema sta da trazi na klupi.CIni mi se da je mnogo lakse po bokovima doci do neke sanse nego muljanjem oko njihovog zida. Dobar bek,jednostavno krilo (sve suprotno od Babovica) i guraj pored aut linije pa dizi.Mislim da ce od 10 dobrih centarsuteva (Volkov 9,Miljkovic 1 pri pokusaju da izbaci loptu u aut dok se protivnicki igrac valja) bar jedan moci nekako da se umulja u gol.Nisu to bog zna koko spretne odbrane,cim im gurnes loptu u 16 moze nastati panika.E jes zajebano sto kod nas slabo iko igra glavom,alo toga nikad nismo ni imali.
Dakle,bokovi kao prvo,odnosno bok izvinjavam se i mnogo brze oslobadjanje od lopte.Bar jedno 6x brze.Opet,nisu to neki prepametni i prebrzi igraci,munjevitom akcijom bi ispali svih 10 stopera koje imaju,pa sve da su 3 reda rovova iskopali.

Van mreže Boki

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +7/-2
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1013 poslato: Mart 12, 2012, 01:21 »
Био је и онај шут Рнића главом на почетку, кад је Слободин голман једва извукао лопту.
Voleo sam, volim ga, voleću ga ja.
Jer će ime njegovo večito da sja!

Van mreže ramkens

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1014 poslato: Mart 12, 2012, 05:19 »
Dodabi šanse Tomića kada je sa 7-8 metara prebacio gol posle povratne, zatim još jedan udarac Rnića glavom kada je poprilično neometan poslao loptu preko gola, traljav šut Tomića sa 7-8 metara  posle povratne Markovića, šut Markovića kada je neometan pucao sa 13-14 metara, pas Tomića koji je išao ka samom Markoviću, ali je lopta potkačila petu protivničkog igrača, i milion  pravovremenih istrčavanja njihovog golmana. Šansi je bilo.

Što se tiče Baboviće, on u našem veznom redu u prolećnem delu zaslužuje najmanje kritike, po meni je ova dva meča odigrao sasvim odlično, više su zatrokirali Sale i Vukić. Doduše Vukić je loše krenuo i prošlu polusezonu, ali nas je u drugom delu poprilično vadio svojim golovima, tako da ostaje da se nadamo da će proraditi opet. Dok je Tomić opet počeo polusezonu podgojen, većć u drugom poluvremenu nije imao snage da izvodi kornere.

« Poslednja izmena: Mart 12, 2012, 05:20 ramkens »

Van mreže Dejan NS

• Matori član
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1015 poslato: Mart 12, 2012, 10:44 »

Grant je ocigledno doneo kvalitet za situacije kada Partizan nije favorit...Igra na kontre,brzi Markovic u spicu itd.
Medjutim kada treba odigrati kao favorit nastaje problem sto i pokazuju ove 2 utakmcie...
A sto se tice napadaca- pa sto se Mutavi nije otvorio za nekog u prelaznom roku ako ovi koje uz Markovica imamo ne valjaju ne vezano za povredu Scepovica?
A kad to Partizan nije favorit??? ::)
Nina i Nađa

Van mreže deda

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1016 poslato: Mart 12, 2012, 11:07 »

A kad to Partizan nije favorit ??? ::)
Kad igra u Evropi ili recimo kao na pripremama sa Sahtjorom i DInamom iz Moskve... ::)

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
  • Ugled: +61/-256
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1017 poslato: Mart 12, 2012, 02:28 »
imao je partizan bar 5-6 sansi dosta dobrih sansi(bar prema izvestaju koji sam video),ali ni jednu jedinu za koju se bas moze reci da je stopostotna...
A ljubav ka tebi jos jaca je...

I svakim danom sve vise volim te...

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1018 poslato: Mart 12, 2012, 02:38 »
Da li je ovo saopstenje sastavljano u kafani,da li se zajebavaju,kao govor na vasaru.sta se radi...

http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2012&mm=03&dd=12&nav_id=590098

Van mreže ramkens

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1019 poslato: Mart 12, 2012, 03:21 »
Citat
“Kao i obično, posle utakmice smo otišli do južne tribine. Grupa navijača je preskočila ogradu, jedan mi je prišao sa strane i odgurnuo me, ali nije bilo nikakvog šamara”, rekao je Marković za B92.

“Nakon toga odlučio sam da se uputim u svlačionicu”.

:))