Autor Tema: FK Partizan 2011/12  (Pročitano 464870 puta)

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
  • Ugled: +61/-256
    • Pogledaj profil
Odg: FK Partizan 2011/12
« Odgovor #1080 poslato: April 03, 2012, 05:15 »
Naravno da ce dobiti.Ne sjecam se kad im je zadnji put Vojvodina uzela bitnu pobjedu.

Uz to,finale kupa igraju medjusobno,prostora za dilove kolko oces.

Doduse,to je mlad tim,perspektivan,fino selektovan,zna Robi sta radi,realno je da oni imaju 15-0-0 skor ove polusezone  :zvizvdi:
pa ja mislim da nije nebitna utakmica kad te na kraju polusezone sa -7 i sa malo sansi za titulu,bace na -10 i bez ikakvih sansi za titulu.ne smatram nikako da je to nebitna utakmica.da ne idemo dalje...

kod nas u ligu uvek imas prostor za dilove,ne treba ti ni kup,ni mika ni zika  :smeh3:

i naravno da je zvezdin tim mlad,pa i dobro selektiran,jedino imamo previse igraca,sto se ostalog tice nemam zamerki za ovaj nov tim-naravno slabosti i decijih bolesti ima koliko hoces...sta je realno bez ikakvog namestanja?ne znam.znam da je u zvezdaskoj javnosti,u i oko tima euforija dosta velika,da je atmosfera odlicna.znam da ima nikada vise navijaca,da tim i igraci imaju maksialnu podrsku i znam da kao sto evroligasima nije lako da igraju protiv partizana u bg,nikome u ligi nije ni malo lako da igra protiv zvezde.da li je realno da je partizan u el predhodnih godina pravio rezultate koje je pravio,dobijao barsu,real,pao?da li je realno da ova zvezda ima 15-0-0?ja sam cuo da je zvezda bsk bila namestena,kao sto sam cuo da je i partizan ofk bila namestena,pa ste se vi sprdali sa tim.iz istih izvora sam za obe utakmice cuo...
« Poslednja izmena: April 03, 2012, 05:16 NenadBG »
A ljubav ka tebi jos jaca je...

I svakim danom sve vise volim te...

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +105/-164
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1081 poslato: April 03, 2012, 05:31 »
Pa Nenade,Partizan je u Pioniru rusio 20x skuplje timove,krem evropske kosarke,a ti to poredis sa rusenjem BSK-a,Hajduka i Metalca na Marakani?!? 95% timova skine gace i kad dolazi na praznu Marakanu ili JNA,nema to puno veze sa podrskom.Jedino sto ce vasi igraci biti nesto bolji.

Nije realno da imate 15-0-0 i nije normalno da kukate na namjestanje i zatvaranje,a vi evo rusite sve redom,niko vam boda ne moze uzet...kako da ne.Sve posteno.

Naravno da mi zatvaramo,ali nemojte se vi sad praviti djevojcice,iz istog smo kazana dosli.
Zar nisu ljudi čudni? Nikad ne koriste slobode koje imaju ali zahtijevaju one koje nemaju. Ne koriste slobodu misli, traže slobodu govora.

Van mreže Boki

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +7/-2
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1082 poslato: April 04, 2012, 08:37 »
ТИТУЛА!!!

:skacemo1: :skacemo: :skacemo1:
Voleo sam, volim ga, voleću ga ja.
Jer će ime njegovo večito da sja!

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1083 poslato: April 04, 2012, 08:39 »
Stanojeviceva titula.

Ovo sad je cisto proseravanje i sprdanje sa zdravim razumom (Srecko Sojic)...
Zar nisu ljudi čudni? Nikad ne koriste slobode koje imaju ali zahtijevaju one koje nemaju. Ne koriste slobodu misli, traže slobodu govora.

Van mreže Boki

• Administrator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1084 poslato: April 04, 2012, 08:42 »
Очекујем да разлика оде на неких 12-13 бодова. То сам и другару рекао (циганин), а он је био у фазону "Ма дај, нема шансе". Саће она класична распродаја бодова.

Нисмо данас лоше играли, али морамо доста боље у реваншу купу. Неће ово бити довољно да се надокнади онај минус. Чини ми се да смо мало потценили Војводину.

Van mreže Tufi

• Starosedelac
  • Ugled: +1/-3
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1085 poslato: April 04, 2012, 08:47 »
Svaka cast na pobjedi i vjerovatno odbranjenoj tituli.
Dejo Vukicevic na kraju izjavljuje: Nadam se da cemo se u finalu kupa sresti i da cemo se tada rezultat biti drugaciji, i on zna da cemo nadoknaditi razliku :D
Duhom INSTITUCIJE, protiv prostitucije!!!

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1086 poslato: April 04, 2012, 08:48 »
Utakmica uopste ne vrijedi analiziranja...sta mozes izvuci iz igre protiv 9 igraca? Ono prije toga je bilo tranjavo,Babovicu bi obje noge polomio jebao ga Milija u kosu masnu.

Inace je Grant izveo sastav koji sam prizeljkivao cijelu jebenu sezonu...to je to sto mi je bila zelja svo vrijeme.Doduse,nista specijalno nisu napravili,cak gubili sa 0:1,ali bar sam vidio Volkova i Aksentijevica uz linije,Ilica na pleja itd. Dijara je bas propao,nema ljeba od njega sto se golova tice...

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1087 poslato: April 04, 2012, 08:50 »

Dejo Vukicevic na kraju izjavljuje: Nadam se da cemo se u finalu kupa sresti i da cemo se tada rezultat biti drugaciji, i on zna da cemo nadoknaditi razliku :D

Vukicevic je dobar i kulturan covjek,drago mi je sto se nije ciganisao kao onaj nas prizeljkivani trener  :yawn:

Mislim i da je dobar trener,steta sto ce ga iskoristit kao prnju u Vojvodini.

Van mreže Boki

• Administrator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1088 poslato: April 04, 2012, 08:53 »
Не знам. Мени се уопште не допада што је Марковића закуцао за клупу. Јесте да се Еду и Диа одлично сналазе кад играју заједно (а са Марковићем доста слабије), али Лазар МОРА да игра. Осим ако Грант рачуна на то што Марковић на лето иде у Рому па нема потребе да га форсира.  ::)

Саша Илић игра доста добро, али просто невероватно шта све промашује.

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1089 poslato: April 04, 2012, 08:56 »
Ja racunam da kapiten loce onako kapitenski...inace je poznat kao 'ljubitelj kapljice' a svi ovi promasaju daju dodatni argument  :)

Moreira je obraza mi igrao preko ku*ca  :aplauz:

Van mreže Boki

• Administrator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1090 poslato: April 04, 2012, 08:59 »
Moreira je obraza mi igrao preko ku*ca  :aplauz:

Мореира није ни сенка оног играча. Би он, али не може.

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1091 poslato: April 04, 2012, 09:05 »
Evo,pa uporedite ovo sa onim kretenom Milinkovicem.I onoga su neki prizivali na klupu Partizana  :zbunjen:

"Protiv Partizana je teško igrati i kad je kompletan, a kamoli kad imate dva igrača manje. Nismo zaslužili da izgubimo sa ovolikom razlikom, pokazali smo da možemo da budemo ravnopravni sa Partizanom i da možemo da ga pobedimo. Nadam se da ćemo imati tu priliku u finalu Kupa Srbije, ali da će ishod biti drugačiji"

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
  • Ugled: +61/-256
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1092 poslato: April 04, 2012, 09:08 »
partizan je titulu uzeo u prvom delu,a ne sada.zazluzeno?za malo...koliko god partizan bio najbolji u zemlji,uz ovakve kradje bez imalo obraza,ovo nikako ne moze da bude zazluzena titula...
mnogo koristi od toga sto je vukicevic pristojan covek,kad kod nas u fudbalu dominira stoka koja bestidno krade(pod tim mislim na neke u upravi partizana i vrh fss,ne globalno na partizan kao klub,iako ga ta uprava predstavlja,a ne vidim ni da se navijaci mnogo bune za ove kradje)...
« Poslednja izmena: April 04, 2012, 09:09 NenadBG »
A ljubav ka tebi jos jaca je...

I svakim danom sve vise volim te...

Na mreži djemba djemba

• Starosedelac
  • Ugled: +27/-1
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1093 poslato: April 04, 2012, 09:17 »
Taman koliko su se dobre I pomalo postene, a uvek objektivne Delije, bunile zbog Muslinovih titula I golovima u 102. minutu..
Oprem dobro

Van mreže ramkens

• Starosedelac
  • Ugled: +0/-0
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1094 poslato: April 04, 2012, 09:38 »
Stanojeviceva titula.

Ovo sad je cisto proseravanje i sprdanje sa zdravim razumom (Srecko Sojic)...

Nije Stanojevićeva, već zbog toga što je Zvezda prosula 13 bodova u prvom delu šampionata. A u ovih 6 kola zasad samo 2 boda.

Grant je zasad u minusu jedan bod u odnosu na Stanojevića. Stanoje izgubio 3 boda protiv Slobode, Grant 4 protiv Pazara i Slobode...
« Poslednja izmena: April 04, 2012, 09:39 ramkens »