Ljudi imaju kratko pamcenje
Taj isti Diarra je prve 2 godine, svakih 6 meseci kukao da hoce da ide, trazio povecanja plate (doduse sa pravom u pocetku, imao je svega 60.000 godisnje)...ali je isto radio i kada je dosao do 150.000
E kada se desio lom noge, e onda ja bih ostao za iste pare. E pa kitica rodjace, ne vredis 150.000
Drugo, on zeli da ostane da zivi u BGD i posle karijere, pokrenuo je svoj portal a i ulozio kintu u privatni biznis...naravno da ce sada da prica kako mu je BGD druga kuca itd.
Sto se prelaznog roka tice, videcemo. Napad, Zabija, Scepovic, Scepovic, Markovic i Eduardo....2 povredjena, jedan nepoznanica, jedan premlad a i nije spic, drugi mi se nikada nije svidjao a i letos se svalerao sa ciganima (opet smo kratkog pamcenja)
Kako god, za napad nam treba jos jedno pojacanje. Prica se o pozajmici Tejga na 6 meseci. Mislim da bi to bilo odlicno resenje, taman dok se ne oporave Eduardo i Scepovic i ne navikne na evropski stil Zabija.
Sredina, nista se ne zna...ako odu i Tomic, Babovic, Vukic, Lola i Kamara, ja ne znam ko ce nam biti u sredini?!
Ok Markovic, Ninkovic, Ilic, Babic...ali bi trebala barem 2 dobra pojacanja za ozbiljnu pricu.
Odbrana...Pauljevic i Aksentijevic odlicno
Volkov i Lukovic(iz Rada) bi bilo odlicno
Stoperi Pajovic, Ivanov, onaj malac sto zadnje vreme odigra..zaboravih ime..aj i to je OK
Dakle jedan spic, 2 igraca u sredini (zadnji vezni i jedno krilo) uz to da smo vec potpisali Pajovica u Lukovica