Ninković mora da bude starter. Ne govorim to zbog kvalifikacionog turnira u Novom Sadu. Dečko ubedljivo najviše zna od svih naših srednjaka, biće sjajan igrač, samo da ga povrede mimoiđu.
David Manga: Hvala Grobarima,ali ja nisam za te igre !Posle informacije da klub iz Humske više ne računa na njegovoe usluge, David Manga nije mogao da prećuti neke stvari sa kojima se sreo tokom boravka u Partizanu.Partizan mi je prirastao za srce i osećam veliku privrženost klubu i navijačima. Svaku šansu koja mi se ukazala pokušavao sam da iskoristim maksimalno. Ono u šta nisam bio upućen je da sam trebao da potpišem sa nekim popularnim domaćim agentom kako bi dobio više šansi za prvi tim. To je potpuno promenilo moju sliku i mišljenje prema nekim ljudima iz vrha kluba, zato sam trazio da odem što pre. Ko zna možda se jednog dana ponovo vidimo.Samo se nadam da će se do tada znati da je klub iznad svih i da je jedino merilo teren.
Inicijativu su pokrenuli navijači Partizana koji su u prijateljskim odnosima sa navijačima Milana, a poslednju reč će dati čelnici šampiona Srbije.