Autor Tema: FK Partizan 2011/12  (Pročitano 465171 puta)

Van mreže Svetinja

• Administrator
  • Matori član
  • Ugled: +0/-0
    • Pogledaj profil
Odg: FK Partizan 2011/12
« Odgovor #120 poslato: Oktobar 29, 2011, 05:45 »
Citat
Nastavlja se obračun centarfora sa navijačima. Šćepović je gol proslavio stavljanjem kažiprsta na usta i okretanjem ka istočnoj tribini, a odmah posle toga su usledile salve zvižduka. Sada navijači svako njegovo primanje lopte prate sa zvižducima i uvredama.

Prodace ovog na zimu 99%

Van mreže Svetinja

• Administrator
  • Matori član
    • Pogledaj profil
« Odgovor #121 poslato: Oktobar 29, 2011, 05:50 »
 Despoti traže smenu njihove uprave, a pridružuju im se i simpatizeri Partizana sa istoka koji isto to zahtevaju od ljudi koji vode šampiona iz Humske.   

45-2. minut - Kraj prvog dela igre. Navijači Šćepovića ispraćaju u tunel zvižducima, a ni trener Aleksandar Stanojević nije pošteđen kritika zbog toga što je uvrstio u sastav napadača.

Van mreže VolimPFC

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +53/-42
    • Pogledaj profil
« Odgovor #122 poslato: Oktobar 29, 2011, 07:18 »
Citat
Nastavlja se obračun centarfora sa navijačima. Šćepović je gol proslavio stavljanjem kažiprsta na usta i okretanjem ka istočnoj tribini, 

Idiot...
Моје јутро, мој дан, моје жеље, мој сан, мој живот, моја ствар, једно име Партизан...

Н.А.                                                            26.11.1918.

Van mreže ramkens

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #123 poslato: Oktobar 30, 2011, 12:00 »
Bolje da prodavaju Eduarda, taj je kompletno beskoristan. Ovaj papan barem zna ponekad da pronađe put do mreže.

Van mreže Laki

• Globalni moderator
  • Starosedelac
  • Ugled: +54/-10
    • Pogledaj profil
« Odgovor #124 poslato: Oktobar 30, 2011, 08:41 »
Davno se nije video u timu mentol poput onog kretena Šćepovića. Kakva debilčina moraš da budeš pa da se zavadiš sa delom navijača?
Na stranu to što je njegov radijus kretanja malo veći od spomenika na Kalemegdanu, što iz 369 šansi postigneš gol i to u nekoj potpuno nebitnoj utakmici, ali takav bezobrazluk prema navijačima svog tima nisam još video od kada se Savo Milošević pokačio sa "zapadnjacima", stim što je Savo imao neuporedivo efikasnije i kvalitetnije izdanje u dresu.
John Pilger je sedamdesetih pravio dokumentarac o disidentima u Čehoslovačkoj. Jedan od njih mu je tad rekao kako zapad ima mnoge prednosti u odnosu na istok, ali u jednoj stvari istok ima prednost. Pilger ga pita,a koja je to? Odgovor - Kad nas mediji lažu, mi znamo da nas lažu.

Van mreže ramkens

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #125 poslato: Oktobar 30, 2011, 10:44 »
Kako se nije video takav bezobrazluk od Save Miloševića?

Pa Tomić je pre godinu dana pokazao srednji prst navijačima, to je malo gore od prsta na ustima  :)

Van mreže Boki

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +7/-2
    • Pogledaj profil
« Odgovor #126 poslato: Oktobar 30, 2011, 10:49 »
Bolje da prodavaju Eduarda, taj je kompletno beskoristan. Ovaj papan barem zna ponekad da pronađe put do mreže.

Цитираћу те за једно 6 месеци.  ::)
Voleo sam, volim ga, voleću ga ja.
Jer će ime njegovo večito da sja!

ajkula

• Gost
« Odgovor #127 poslato: Oktobar 30, 2011, 11:09 »
taj eduardo se meni ucinio puno bolji nego sto izgleda jeste.ne pratim puno osim ovdje preko foruma,ali ocekivao sam vise.

Van mreže VolimPFC

• Administrator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #128 poslato: Oktobar 30, 2011, 12:55 »
Juče je promašio prazan gol sa 2 metra...  ;D

vidi se da ima velikih problema u realizaciji, ali to kompenzuje kretnjom i veoma dobrim pasom i kontrolom lopte...
juče je npr njegova lopta u prostor prethodila 3. golu, dok npr dvomeča sa Genkom ne treba da se podsećamo... oba gola Tomića(pogotovo onaj u Belgiji) su maltene njegova...

slaba realizacija je direktna posledica umora i pada koncentracije, što svakako ima veze sa 40-ak utakmica koje je odigrao ove godine, bez ikakve pauze...  verujem da ćemo posle zimskih priprema dobiti odličnog špica...
Моје јутро, мој дан, моје жеље, мој сан, мој живот, моја ствар, једно име Партизан...

Van mreže Svetinja

• Administrator
  • Matori član
    • Pogledaj profil
« Odgovor #129 poslato: Oktobar 31, 2011, 08:02 »
Sto se tice stranaca u ekipi, ni jedan tu nije extra, pa ni Eduardo.
Ne bih imao nista protiv da ih sve rasprodaju na zimu a da ostave samo Ivanova i Kamaru.
Manga, Anderson, Eduardo i Diarra bi mogli otici. Za sada nikakve koristi od njih

Van mreže VolimPFC

• Administrator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #130 poslato: Novembar 01, 2011, 04:15 »
Citat
Nikolina Pišek se “udala” u Zemunelu  16 komentara
Odštampaj

01. novembar 2011. 12:19 > 12:50                           Osveženje na treningu Partizana… Barem u utorak, crno-beli su dobili novog saigrača – Nikolinu Pišek.
    Lepa Hrvatica pokušala je da odradi trening sa igračima srpskog šampiona. Nastojala je da prihvati i u delo sprovede instrukcije stručnog štaba. Najveću pomoć imala je u Milanu Loli Smiljaniću. :smeh4:

“Pomozi joj” , dobacivali su Smiljanićevi saigrači, a vezista Partizana se baš potrudio.

Međutim, Nikolini Pišek malo šta je polazilo “za nogom”. Jasno je da se mnogo bolje snalazi pred kamerom nego na “travnatom tepihu”.

Upravo je zbog svog posla je i došla u “Zemunelo”. S obzirom na to da je angažovana na televiziji Pink.

“Snimam neku zezanciju. Još se razmišljam oko naziva, biće nešto kao ‘Oko ponoći sa Nikolinom Pišek”, pojasnila je Hrvatica.

Kaže da se na treningu trudila da ne radi dobro čak i kada je mogla.

“Ovde se ne treba dobro snalaziti, poželjno je da bude što lošije”.

Od Partizana je dobila i opremu.

“Oprema je izvanredna, dobila sam i broj”.

A na dresu broj 22 i prezime Ilić (Saša).

“Ilić… Eto, udali su me”, uz osmeh se nadovezala Nikolina i dodala:

“Jedino mi nisu dali kopačke, jer nemaju broj 38”.

Upitana za koga navija, odgovorila je pitanjem:

“Od mojih ili vaših?”

Nasmejala se i nastavila:

“Moram da navijam za Dinamo. Ne bih mogla da se pojavim u Zagrebu da nije tako… A od vaših - od danas definitivno za Partizan”.

Pojasnila je i zašto je izabrala da dođe baš na trening crno-belih.

“Moram da krenem od najboljih”.

Na konstataciju da se valjda neće naljutiti njen zemljak Robert Prosinečki, trener Zvezde, odreagovala je osmehom.

Zahvalila se Loli Smiljaniću na podršci tokom treninga.

“Mali simpatipčni mi je pomagao. Rekla sam mu da je mentor za debila, a igrači su uzvratili da sam danas ja mentor debilima”.

Omiljeni fudbaler joj je…

“Fredi Ljungberg” , kao iz topa je rekla Nikolina.

Evo i zašto…

“Pa zato što je najzgodniji. Inače nemam pojma kako igra”.

A šta misli o Dejvidu Bekamu?

“Isuviše je metroseksualac”.

Crno-beli su joj “slatki”.

“Užasno su simpatični i dobri”.

Od hrvatskih igrača omiljeni joj je Vedran Ćorluka.

…”Iz Mančestera”…

Kada je od novinara saznala da Ćorluka ne igra u Mančesteru već u Totenhemu, ponovo se osmehnula... I, naravno, greška joj je oproštena.

O fudbalu ne zna mnogo, ali možda se posle iskustva iz “Zemunela” više zainteresuje.

“Ako ikada osnujem Ženski fudbalski klub, pojaviću se kao prva hrvatska nogometašica pod nazivom Maca Maradona”, zaključila je Nikolina Pišek.

Tako su se svi dobro zabavili na treningu. Utisak je da je najteže bilo golmanima, jer su radili odvojeni od ekipe, daleko od Nikoline Pišek…

(Tekst i foto Vladimir Sukdolak, MONDO)

ajkula

• Gost
« Odgovor #131 poslato: Novembar 01, 2011, 04:51 »
micite ovu grabulju odavde,ne prljajte svetu temu.

Van mreže Svetinja

• Administrator
  • Matori član
    • Pogledaj profil
« Odgovor #132 poslato: Novembar 05, 2011, 03:18 »
Opet Scepovic. Dobro je da se ne prosipaju bodovi. I dalje plus 4. Mozda bude i vise vecerad

Van mreže Nebojsa

• Član
    • Pogledaj profil
« Odgovor #133 poslato: Novembar 07, 2011, 12:35 »
Scepinjo uzvraca udarac! :clap: Nadam se da ce tako nastaviti jer posle sledeceg kola je derbi.

Van mreže ramkens

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #134 poslato: Novembar 07, 2011, 01:20 »
Kakav tatakv je, barem zna da metne loptu u mrežu, za razliku od onog skupo plaćenog Brazilca.