Autor Tema: FK Partizan 2011/12  (Pročitano 464682 puta)

Van mreže Boki

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +7/-2
    • Pogledaj profil
Odg: FK Partizan 2011/12
« Odgovor #390 poslato: Decembar 27, 2011, 04:39 »
Крле сутра држи КЗШ. Спремите кокице!
Voleo sam, volim ga, voleću ga ja.
Jer će ime njegovo večito da sja!

Van mreže Nolle

• Član
  • Ugled: +0/-0
    • Pogledaj profil
« Odgovor #391 poslato: Decembar 27, 2011, 04:49 »
Kada, da li se zna vreme ?

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +105/-164
    • Pogledaj profil
« Odgovor #392 poslato: Decembar 27, 2011, 05:26 »
"Сви чланови УО раде у Партизану искључиво волонтерски"

:smeh4:
Zar nisu ljudi čudni? Nikad ne koriste slobode koje imaju ali zahtijevaju one koje nemaju. Ne koriste slobodu misli, traže slobodu govora.

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #393 poslato: Decembar 27, 2011, 05:32 »
Dragan Djuric 14.12.2010

On je dodao da su crno-beli obezbedili sponzorski pul koji će Partizanu doneti "skoro tri miliona evra".

“Dvanaest sponzora će uložiti po 200.000 evra u naš klub. Osam je to već učinilo, a preostala četiri će to uraditi u narednoj nedelji ili nešto   kasnije”, rekao je predsednik crno-belih.

---------------------------------------------------------------

Ovo su izgleda pozajmnice,koje posle klub vraca sa kamatom. Eto jedne od finti na koju pare iz kluba izlaze 'potpuno legalno'.UO inace ima 13 clanova zajedno sa Krstajicem i Nadjom.
« Poslednja izmena: Decembar 27, 2011, 05:33 Napad u Faulu »
Zar nisu ljudi čudni? Nikad ne koriste slobode koje imaju ali zahtijevaju one koje nemaju. Ne koriste slobodu misli, traže slobodu govora.

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #394 poslato: Decembar 27, 2011, 05:40 »
Idemo dalje...Vukadinovic:

Novi sportski direktor će, prema rečima potpredsednika Partizana, biti neko od poznatih bivših fudbalera. Za sada su u igri četiri kandidata
Potpredsednik Partizana Dragoljub Vukadinović kaže da je Mladen Krstajić morao da bude smenjen sa mesta sportskog direktora, pošto je upravu kluba, prema njegovim rečima, lažno optuživao za nerad.
“Moralo je biti tako, svi su povređeni, a neistine koje se iznose - gde su pare od Lige šampiona i tvrdnje Krstajića da oni rade ok, dok uprava ne radi ništa, to su rečenice koje niko nije demantovao i morali smo da se zaštitimo od toga. To je moralo da se desi, a i nije prvi put, morao je neko mudar sa vrha kluba da interveniše, da napravi pozitivnu atmosferu. Podela na sportski i nesportski deo nije u redu i neću da prihvatim da ne smem da pitam za 20 miliona evra uloženih, zašto smo rano ispali iz Evrope. Džaba što dominiramo u ligi u kojoj Zvezda ima osam miliona budžet, Vojvodina tri, a ostali klubovi po 500.000. Partizan traži bolje rezultate“, rekao je Vukadinović novinarima.

Vukadinović je uveren da pronalaženje novog sportskog direktora neće biti previše zahtevan posao za upravu.
“Biće neko od naših poznatih bivših fudbalera. Imamo četiri imena u opticaju, ni sa jednim nismo pregovarali još i niko nas nije odbio. Posle Nove godine sešćemo, organizovati UO i pričati o novom direktoru“.

Odlazak Krstajića, međutim, neće biti jedini, pošto su u zaštitu bivšeg reprezentativca stali i Aleksandar Stanojević i trener Partizanove filijale Teleoptika Vuk Rašović.
“Za mene je trener još Stanojević. Kada dođe i kaže da je otišao s klupe tek onda ću to prihvatiti kao istinu. A moram i još nešto da vam kažem. Za ove četiri godine koliko je tu aktuelna uprava doveli smo tri trenera početnika i tri sportska direktora. Nigde nisu bili i bil isu prvaci države. I sada hoće svi da nam pripišu da nismo radili ništa. Nemojte, molim vas. Bićemo prvaci države na kraju prvenstva sa bar 15 bodova više, uveren sam. Evo potpisujem“.

Međutim, veći deo konferencije za novinare posvećen je nejasnim ciframa kojima je još jedan od čelnika kluba Mile Jovičić baratao posle sednice Upravnod odbora na kojoj je smenjen Krstajić. A podsetimo, doskorašnji sportski direktor je rukovodstvu javno postavio pitanje koje uvek podiže najveću prašinu: Gde su pare?
“Prošle godine smo zbog igranja u LŠ vratili ogromne dugove koji su nasleđeni od prethodnih garnitura. S druge strane nadležni odbor i revizorska kuća će sačiniti izveštaj o poslovanju za četiri godine, pa ćete videti. Ako u klub uđe 23 miliona, u godini kada Fiorentina plati osam miliona za nekog igrača, onda je logično da i posrednici pre ove uprave, koji su dogovorili transfer, dobiju četiri miliona. Ako je tako dogovoreno“, smireno je počeo Vukadinović.

Prvi znaci nervoze postali su primetni kada su ga novinari zamolili da pojasni zašto Jovičić tvrdi da je budžet kluba 20 miliona evra, dok se predsednik Dragan Đurić uvek služio ciframa od 10, 12, pa maksimalno 15 miliona.
“Budžet zavisi od transfera i ostalih prihoda, ali Đurić nikada nije rekao 10 miliona. Rekao je 16 miliona... Jel Savić otišao za sedam miliona? Jel 40 odsto dato BSK-u kao prvom klubu? Jeste. Ako je prihod 20 miliona, a dali ste tri nekome i tu je zabuna nastala, jer imate 17, koliko je predsednik rekao jer računa samo prihod kluba, ne i novac koji je dat drugom klubu. Nekome traba samo objasniti šta znače cifre i nema problema, sve se lako razgraniči“.

Osvrnuo se Vukadinović i na transfer Matije Nastasića u Fiorentinu, koji je Partizanu, kako se najednom saznalo, doneo četiri miliona evra? Krstajić je, sa druge strane, tvrdio da je talentovani defanzivac bukvalno poklonjen kako bi se namirio dug prema neimenovanom menadžeru.
“Mogu i ja da zamerim sportskom sektoru što Nastasić nije igrao za prvi tim, jer nije bio prodat u to vreme”, pokušao je da skrene temu Vukadinović, ali su ga novinari podsetili da je Nastasić Humsku napustio sa nepunih 17 godina, a da je konkurencija bila jaka. “Mogao je barem da trenira sa prvim timom”, držao se Vukadinović svoje priče.

Potom se povela i polemika o novcu koji članovi Upravnog odbora unose u klub.
“Tri do četiri miliona evra. Svoje pare dajemo kada treba, ima naravno u budžetu i sponzorskih ugovora, ali sve što mi kao članovi UO dajemo vodi se kao pozajmica“, otkrio je Vukadinović.

Dakle... pare samo na pozajmicu?
“Logično, da se vrate. Evo kontra pitanje, koliko dajete vi“, zapitao je Vukadinović novinare, koji su odgovorili konstatacijom da oni ne sede u UO čiji su članovi, prema klupskom Statutu, obavezni da Partizanu pomognu sa 250.000 evra.

Predsednik duplo više.
“Mi to uplatimo po tom modalitetu, a da li se odričemo tih para ili ne to je naša stvar. Sada vi prizivate đavola, da zavirim ljudima u džep i da vam kažem koliko je ko dao. Ja to neću da radim. Predsednik daje 500.000 evra, ali ne vidim što to vas mora da interesuje!? Polažemo račune skupštini, navijači treba da znaju šta se dešava u klubu“.

Ako je već tako, zašto se onda tek posle konferencije Jovičića progovorilo o dugu od preko 13 miliona evra?
“Molim? Ako prihvatite da radite u klubu nemojte pričati loše o onome što je bilo i to je Jovičić rekao. I nas će neko ko nas bude nasledio pitati kakve su obaveze. Niko od nas iz UO nema 10 miliona evra na računu“.

Vukadinović je, takođe, priznao da je sadašnje rukovodstvo, zbog usvajanja novog, prekršilo sadašnji Statut time što redovnu godišnju Skupštinu nije sazvala u decembru već u januaru. Dodao je i da je i dalje mišljenja da ni pojedinci trebalo da odgovaraju pred sudom za sve “neistine” izrečene o Partizanu u proteklim danima.
« Poslednja izmena: Decembar 27, 2011, 05:44 Napad u Faulu »

Van mreže Boki

• Administrator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #395 poslato: Decembar 27, 2011, 07:18 »
[youtube=622,350] http://www.youtube.com/watch?v=ywuZ3rrV6j4 [/youtube]

Van mreže Svetinja

• Administrator
  • Matori član
    • Pogledaj profil
« Odgovor #396 poslato: Decembar 27, 2011, 08:21 »
Niko tu meni nije svet. Bagra, od prvog do zadnjeg!

Van mreže VolimPFC

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +53/-42
    • Pogledaj profil
« Odgovor #397 poslato: Decembar 27, 2011, 09:59 »
Citat
Vignjević: Krstajić me nije zvao!

Aktuelni trener Rada Nebojša Vignjević demantovao je juče u razgovoru za Press da mu je letos Mladen Krstajić ili bilo ko iz Partizana nudio posao trenera.

- Ne želim ništa da komentarišem, vidim da me upliću bespotrebno u neke priče - rekao je Vignjević.

Na pitanje da li mu je iko uopšte nudio da bude trener crno-belih, Vignjević je rekao:
 - Mene su zvali prijatelji koji žive u Beogradu da mi saopšte da se po čaršiji priča da sam samo jedan od kandidata za trenera i samo tako sam saznao za čitavu priču. Da li me je zvao Mladen Krstajić? Ne, nije me zvao!

Još jedna laž servirana od pacova u UO...
Моје јутро, мој дан, моје жеље, мој сан, мој живот, моја ствар, једно име Партизан...

Н.А.                                                            26.11.1918.

Van mreže Dejan NS

• Matori član
    • Pogledaj profil
« Odgovor #398 poslato: Decembar 27, 2011, 11:07 »
Citat
Vignjević: Krstajić me nije zvao!

Aktuelni trener Rada Nebojša Vignjević demantovao je juče u razgovoru za Press da mu je letos Mladen Krstajić ili bilo ko iz Partizana nudio posao trenera.

- Ne želim ništa da komentarišem, vidim da me upliću bespotrebno u neke priče - rekao je Vignjević.

Na pitanje da li mu je iko uopšte nudio da bude trener crno-belih, Vignjević je rekao:
 - Mene su zvali prijatelji koji žive u Beogradu da mi saopšte da se po čaršiji priča da sam samo jedan od kandidata za trenera i samo tako sam saznao za čitavu priču. Da li me je zvao Mladen Krstajić? Ne, nije me zvao!

Još jedna laž servirana od pacova u UO...
A Stanojevic kaze da zna da je Krstajic razgovarao sa Vinjevicem, bar tako pise u danasnjem "Zurnalu"....
Kakva zbrka...
Nina i Nađa

Van mreže Svetinja

• Administrator
  • Matori član
    • Pogledaj profil
« Odgovor #399 poslato: Decembar 27, 2011, 11:16 »
Jos jednom- gamad!
Jedino je Tomic vredeo. Ali pozdravao zutog majmuna.

Van mreže Boki

• Administrator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #400 poslato: Decembar 28, 2011, 12:04 »
Не знам. Крле и Станоје какви год да су, то у суштини није ни битно, јер они су у клубу ништа више до обични радници. Истина, Крле са знатно већим овлашћењима, али ако је непослушан лети одмах. Они који су иза сцене су битни. Само да нам не продају неку супер кул причу као комшијама. Тешко да ће бити горе него сада, јер ови краду као да сутра не постоји.

Van mreže Nolle

• Član
    • Pogledaj profil
« Odgovor #401 poslato: Decembar 28, 2011, 10:59 »
Kakve mi imamo veze sa vašim UDBAšima i SPS-ovcima, ne mešajte ljudi babe i žabe :)

nego ne reče mi niko kada je KZŠ ? :) Kokice su spremne ;)

Van mreže Boki

• Administrator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #402 poslato: Decembar 28, 2011, 11:17 »
Ви сте се баш наложили кад је дошао Лукић са својим пајтосима, а сада се чини да није све баш тако идеално. Укратко, преварени сте.

Конференција је у 2.

Van mreže Nolle

• Član
    • Pogledaj profil
« Odgovor #403 poslato: Decembar 28, 2011, 11:43 »

Hvala za informaciju oko KZŠ  :yes:

Van mreže srdjan dimitric

• Starosedelac
  • Ugled: +6/-3
    • Pogledaj profil
« Odgovor #404 poslato: Decembar 28, 2011, 12:30 »
hoce li biti gde da se vidi ili poslusa?