Autor Tema: FK Partizan 2011/12  (Pročitano 464535 puta)

Van mreže Dejan NS

• Matori član
  • Ugled: +0/-0
    • Pogledaj profil
Odg: FK Partizan 2011/12
« Odgovor #420 poslato: Decembar 28, 2011, 10:37 »
Citat
On je iz svog ugla izneo dešavanja pre, za vreme i posle Sekretarijata kluba održanog pošto je ekipa eliminisana iz Evrope.

"Sekretarijat je imao spremnu taktiku... Znao sam šta će se desiti... Predložili su Zorana Milinkovića za novog trenera. Ja sam bio za ostanak Stanojevića, jer ne može da se smeni trener posle jednog neuspeha, a prethodno je doneo toliko toga. On i ekipa su popunili 70-80 odsto budžeta. Ako je već odlučeno da se Stanojević smeni, uz dužno poštovanje prema Milinkoviću, ja sam bio za angažovanje Vignjevića".

Ovo je ta izjava u vezi Stanojevića...  e sad svako može da je interpretira na svoj način...
Ja stvarno ne vidim sta je tu nejasno, odnosno kako je to Krstajic "cuvao" Stanojevica.
i jos fali i ovaj "mali, ali bitan detalj" , a to je ovaj boldovani deo :

Vignjević je bio taktički potez UO kluba. Ja sam predložio, da ako već mora da se smeni Stanojević, da novi trener bude Vignjević. Znalo se da ga Hajduk neće pustiti, što se pokazalo kao tačno. Zatim su hteli da postave Zorana Milinkovića umesto Stanojevića. Zato sam podneo ostavku, pa je Stanojević vraćen na posao“.
Nina i Nađa

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +105/-164
    • Pogledaj profil
« Odgovor #421 poslato: Decembar 29, 2011, 01:14 »
I sta je poenta tvoje price?
Zar nisu ljudi čudni? Nikad ne koriste slobode koje imaju ali zahtijevaju one koje nemaju. Ne koriste slobodu misli, traže slobodu govora.

Van mreže luidjilamonika

• Mlađi član
  • **
    • Pogledaj profil
« Odgovor #422 poslato: Decembar 29, 2011, 01:36 »
Inace vidim da je Krstajic odrzao obecanje i otkrio "istinu" o FKP...
Mislim, kad bi se zajebavali...
Eto Vam legende....Najobicnije djubre....pa ni Djuric nije takav...
satro stiti trenera, a vec dogovorio njegovu zamenu...i onda smisli "genijalnu" pricu kako je znao da Kula nece pustiti Vignjevica! :smeh4:
A ovi ga smenili posle 10 dana...

Mladi stručnjak je odmah nakon odluke UO obavestio javnost da napušta klupu šampiona Srbije.

Stanojević je pojasnio čitavu priču, koju je danas prvi put pomenuo član UO Partizana Mile Jovičić.

- Tada je klub želeo da me smeni i Krstajiću je traženo da predloži budućeg trenera, na šta im je on iz glave rekao da bi Vignjević već sutra mogao da preuzme ekipu. Ali, već sutradan na UO, Krle se predomislio i rekao im je "ako ode Stanojević, odlazim i ja" - izjavio je Stanojević za S media portal.

Krstajicu napokon mogu da skinem kapu...
Svaka cast majstore..cak i da izgubi ovu bitku povecace se pritisak na hostaplere iz uprave.
Otišo si Dule, ostala je muka,
samo lepe uspomene kako radi struka.

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #423 poslato: Decembar 29, 2011, 01:56 »
Covjek je rekao da nece da se vraca u upravu ni u kom slucaju.Da je smislio neki paklen plan da preuzme masineriju i zgrce pare,definitivno ne bi isao tim putem.

Koliko god malo da izgledalo,ovo sto je napravio je najhrabriji potez koji je stigao iz uprave FK Partizan evo 20 godina. Opet ponavljam,osim njega i Mirkovica,niko A progovorio nije.

Meni je to dovoljno,vise je naivno i ocekivati.

Utopija je ocekivati da Djuric padne na zasijedanju skupstine kluba,ne vidim kako ce od onog spiska od 65 ta opcija dobiti potrebnih 33...nesto bivsih igraca,koji sportski radnik i to je to.Jos pritisci,ucjene,obecanja,isplate i gotovo.Ali eto,bar cu da iscekujem i to :)

Zar nisu ljudi čudni? Nikad ne koriste slobode koje imaju ali zahtijevaju one koje nemaju. Ne koriste slobodu misli, traže slobodu govora.

Van mreže ramkens

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #424 poslato: Decembar 29, 2011, 02:06 »
A ovaj je progovorio, ništa pametno nije rekao, vala mu svaka čast. Kao i Stanoje na onoj konferenciji kad su hteli da ga oteraju.

Sve pričaju priču, a ništa da ispričaju....

Van mreže Boki

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +7/-2
    • Pogledaj profil
« Odgovor #425 poslato: Decembar 29, 2011, 02:28 »
[youtube=622,350]http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=Fd0ZDNdzu_U[/youtube]
Voleo sam, volim ga, voleću ga ja.
Jer će ime njegovo večito da sja!

Van mreže Boki

• Administrator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #426 poslato: Decembar 29, 2011, 03:53 »
Није ово лоше било! Не знам да ли је икада у историји српског фудбала један спортски радник оплео овако по свом надређеном и изнео низ оптужби на његов рачун. Наравно, има он очигледно јака леђа иза себе, али свеједно. Интересантна је реченица Крлета да Зека и Бјека имају преча посла (лични проблеми). Чак се прича да је Зека доста лошег здравља. Још бих овако на брзину издвојио и изјаву да без обзира на све, неће се враћати на функцију спортског директора. Крле, колико је тврдоглав тешко да ће погазити ту своју реч. А да, каже и да је хтео да се огласи дан након конференција Станојевића (оно кад су хтели да га смене), али да му је сугерисано да "за добробит Партизана" то ипак не учини. Камо среће да их је у Партизану више као што је Младен Крстајић...

Van mreže Svetinja

• Administrator
  • Matori član
    • Pogledaj profil
« Odgovor #427 poslato: Decembar 29, 2011, 08:17 »
Na cemu svaka cast Krstajicu?
Na dovodjenju Eduarda, Andersona?
Na tome sto je ekipa koju je on selektirao ispala od amatera?
Doveo nekog od mladjih igraca iz nase lige?
Nemam nista protiv njega i u ovom sukobu izmedju njega i ove gamadi podrzavam njega, ali da je nesto mnogo zasluzio i nije.
Setite se Tomica i njegova dovodjenja…Moreira, Diarra, Juca, Tosic, Fejsa…svi zaboravljamo da je prelazni rok od pre 5 godina koji je on odradio doneo ovih 5 titula za redom Partizanu!
A temelje ovog Partizana su postavili Zeka i Bjeka, oni su ostavili iza sebe zemunelo, najjacu omladinsku skolu u regionu (pa i sire)
Ovi stoi sus ad au upravi ne vrede ni 5 para.
Neka lepo vrate Zeku, Bjeku, Tomica, Tumbakovica….a Krletu i Stanojevicu (nula bodova u ligi sampiona i ispadanje od Samroka) dati lepo VIP kartu za sve utakmice Partizana, a Djuricu i kompaniji dati lepo kartu za Pozarevac. U jednom pravcu

Van mreže Dejan NS

• Matori član
    • Pogledaj profil
« Odgovor #428 poslato: Decembar 29, 2011, 09:32 »
Na dovodjenju Eduarda, Andersona?
Na tome sto je ekipa koju je on selektirao ispala od amatera?
Doveo nekog od mladjih igraca iz nase lige?Nemam nista protiv njega i u ovom sukobu izmedju njega i ove gamadi podrzavam njega, ali da je nesto mnogo zasluzio i nije.
Setite se Tomica i njegova dovodjenja…Moreira, Diarra, Juca, Tosic, Fejsa…svi zaboravljamo da je prelazni rok od pre 5 godina koji je on odradio doneo ovih 5 titula za redom Partizanu!
A temelje ovog Partizana su postavili Zeka i Bjeka, oni su ostavili iza sebe zemunelo, najjacu omladinsku skolu u regionu (pa i sire)
Ovi stoi sus ad au upravi ne vrede ni 5 para.
Neka lepo vrate Zeku, Bjeku, Tomica, Tumbakovica….a Krletu i Stanojevicu (nula bodova u ligi sampiona i ispadanje od Samroka) dati lepo VIP kartu za sve utakmice Partizana, a Djuricu i kompaniji dati lepo kartu za Pozarevac. U jednom pravcu
Poenta svega.....a po vecini je Krstajic neki superheroj...
« Poslednja izmena: Decembar 29, 2011, 09:32 Dejan NS »
Nina i Nađa

Van mreže Dejan NS

• Matori član
    • Pogledaj profil
« Odgovor #429 poslato: Decembar 29, 2011, 09:34 »
I sta je poenta tvoje price?
Da je Krstajic podjednako smrad kao i 99% ostalih "sportskih radnika"....i da mu je na prvom mestu - on sam.
Nina i Nađa

Van mreže Losmi

• Starosedelac
  • Ugled: +1/-0
    • Pogledaj profil
« Odgovor #430 poslato: Decembar 29, 2011, 10:14 »
katanac na stadion i na Teleoptik, pa iskoristiti taj prostor u neke humanije svrhe. Napraviti socijalne stanove da imamo sto manje pomrlih od zime. zajebi ovu bagru, sve to ista govna, jebo im pas mater lopovsku
Partizan ima Duška Radovića, a Zvezda Acu Lukasa

Van mreže luidjilamonika

• Mlađi član
  • **
    • Pogledaj profil
« Odgovor #431 poslato: Decembar 29, 2011, 10:48 »
Krstajic je sve fino objasnio na konferenciji.
On taj prelazni rok i nije odradio.
Jasno je rekao da se za sve pita Djuric.
Jasno je rekao da su Savica prodali jos dok je igrao zadnju utakmicu prvenstva i da su mu saopstili da ide u MUC par dana pred mec sa Genkom u kvalifikacijama.
Jasno je rekao da su Nastasica prepustili menadzeru kako bi podmirili dugove.
Jasno je objasnio situaciju oko Vignjevica(kao i Stanojevic) tako da mi ova prica Dejana i besumucno ponavljanje nebuloze da mu je radio iza ledja smesna.

Pljuvao sam i njega i Stanojevica sto su cutali kad im je Djuric radio o glavi,a sada cu da im aplaudiram.
Naravno,nije Mladen sve rekao jer u osinjaku zvanom klub privrednika,tj tajkuna ima mnogo opasnih zverki..a mislim ni da fkp-u nije u interesu otvoren rat sa svima njima.

Otišo si Dule, ostala je muka,
samo lepe uspomene kako radi struka.

Van mreže Boki

• Administrator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #432 poslato: Decembar 29, 2011, 10:51 »

Он можда није најбољи спортски директор, али ово излажење из српског спортског шаблона мора да се цени! Навео си Андерсона као промашај, а он можда баш испадне одлично појачање. Наговестио је то на крају полусезоне. За Едуарда ај да кажемо да вероватно неће, а можда и хоће. Не би био ни први ни последњи. Не браним рад Крлета, али ипак треба још мало сачекати за оцену његовог прелазног рока. И заборављаш да се он питао за "одлазни" рок колико ти и ја. Није лако радити у таквим условима.

За сада као промашаје можемо да му припишемо Ранковића (мада, он није ни доведен да буде стартер и Јованчића. Коначну оцену можемо да дамо тек кад видимо шта ће бити од Едуарда, Бабића, Саше Марковића, Манге, Андерсона... Не треба заборавити ни да је хтео да доведе Радовића, а није јер је управа шкртарила на ситнини, а тај исти Радовић сада један од бољих играча пољског првенства. Замислите да њега имамо сад у тиму.
« Poslednja izmena: Decembar 29, 2011, 10:57 Боки »

Van mreže Boki

• Administrator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #433 poslato: Decembar 29, 2011, 11:15 »
Какве смо ми све промашаје имали, мајко моја.  :kafa:

Citat
Партизан плаћа Спартаку   

Комисија за жалбе потврдила је одлуку према којој Партизан мора да уплати 30 одсто Спартак Златибор води на име трансфера Предрага Мијића у Амкар. Жалба шампиона Србије је одбијена као неоснована.

Одредбе уговора недвосмислено су јасне, па ће каса суперлигаша из Суботице бити богатија за фин доларски износ. Истоветну одлуку донела је и Арбитражна комисија, а oна је и коначна.
Јагодина је изгубила спор са бившим првотимцем Миланом Бојовићем. Преиначена је и одлука Арбитражне комисије, па ће суперлигаш из Поморавља садашњем голгетеру Војводине морати да плати 15.500 евра. Према првобитној одлуци укупан дуг износио је 10.500, али је Комисија за жалбе усвојила приговор играча и оценила да је Јагодина, на правно неутемељен начин, Бојовићу изрекла казну од 5.000 евра.
Дејан Недић, бивши комесар за суђење Српске лиге „Београд”, тражио је писано обавештење о правном леку, али неће га добити. Комисија је у образложењу истакла да на „правоснажне одлуке не пишу поуке о правном леку, јер су коначне”.
Случај Александра Косорића, првотимца Рада, који је уложио жалбу на одлуку Арбитражне комисије Супер лиге, биће предмет на наредним седницама. Исто важи и за жалбу Владимира Радивојевића. Члан лучанске Младости обратио се Комисији за жалбе, незадовољан одлуком Арбитражне комисије Прве лиге.

Журнал

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #434 poslato: Decembar 29, 2011, 12:58 »
Ljudi,urazumite se...

Kakvo izjednacavanje Krstajica sa Djuricem,kakvo prizivanje Zecevica i Bjekovica  :zbunjen: