Autor Tema: FK Partizan 2011/12  (Pročitano 464712 puta)

Van mreže Laki

• Globalni moderator
  • Starosedelac
  • Ugled: +54/-10
    • Pogledaj profil
Odg: FK Partizan 2011/12
« Odgovor #450 poslato: Decembar 30, 2011, 10:30 »
Sandru Partizan u UO, ODMAH!!!!

Priče o "štrajku" zaposlenih u FKP nemaju osnova. Mada će svi zaposleni da kažu da im je najbolje vreme bilo za vreme Zeke kada su dobijali 14 plata. Jednu platu više posle meseca juna, a drugu za Novu godinu.

John Pilger je sedamdesetih pravio dokumentarac o disidentima u Čehoslovačkoj. Jedan od njih mu je tad rekao kako zapad ima mnoge prednosti u odnosu na istok, ali u jednoj stvari istok ima prednost. Pilger ga pita,a koja je to? Odgovor - Kad nas mediji lažu, mi znamo da nas lažu.

Van mreže Boki

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +7/-2
    • Pogledaj profil
« Odgovor #451 poslato: Decembar 30, 2011, 12:39 »
Колико плата им касни?
Voleo sam, volim ga, voleću ga ja.
Jer će ime njegovo večito da sja!

Van mreže Dejan NS

• Matori član
  • Ugled: +0/-0
    • Pogledaj profil
« Odgovor #452 poslato: Decembar 30, 2011, 01:37 »
Svetinjo,
svaka cast! :aplauz:
Nina i Nađa

Van mreže ramkens

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #453 poslato: Decembar 30, 2011, 02:27 »
Slažem se sa svime što je Svetinja napisao, potpuno isto razišljam kao i on, pogotovo što se tiče zasluga Bjeke i Zeke :)

Nije slučajno što su ih oteralu posle dve najuspešnije sezone posle dugo vremena (LŠ i zatim prezimljavanje u EC.)
« Poslednja izmena: Decembar 30, 2011, 02:29 ramkens »

Van mreže Boki

• Administrator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #454 poslato: Decembar 30, 2011, 02:50 »
Симболи свега негативног везано за ФК Партизан одједном постадоше симболи доброг рада. Свашта.  :zbunjen: :zbunjen: :zbunjen:

Што се тиче Крстајића, ја ћу ипак сачекати да прође неко време. Ако смо могли за Томића да кажемо да је одлично радио, а имао је САМО ЈЕДАН успешан прелазни рок, онда мислим да и други заслужују шансу, ако Крле уопште погази своју реч и врати се на функцију спортског директора. Он је имао задатак да у кратком периоду доведе скоро цео нови тим. Еееееј, па то је скоро немогућа мисија!

Van mreže Boki

• Administrator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #455 poslato: Decembar 30, 2011, 04:30 »
Кежман близу функције спортског директора.

Van mreže ramkens

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #456 poslato: Decembar 30, 2011, 05:20 »
Симболи свега негативног везано за ФК Партизан одједном постадоше симболи доброг рада. Свашта.  :zbunjen: :zbunjen: :zbunjen:

Ja sam to pričao i dok su terani, to je bila jedna grobarska sramota. Da li su da se izmanipulišu, od tada nisam ni kročio na JNA, osim u par navrata ;)

A i u svakom slučaju Bjekovićeva struja je iza Krstajića trenutno, tako da i ti braniš stare simbole  :yes:
« Poslednja izmena: Decembar 30, 2011, 05:24 ramkens »

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +105/-164
    • Pogledaj profil
« Odgovor #457 poslato: Decembar 31, 2011, 01:28 »
Secas li se Sanjaaaa...sjecas ku*ac!  ;D

Idemo ovako,prvo Zecevic i Bjekovic.Ja ne mogu da vjerujem da ste zaboravli.Zar su oni dvojica prije 30 godina otisli? Pa kako se ne sjecate?

Sjecate li se Kroacije,Rapida,Slavije,cim predje granicu Tumba dobije peticu...pa sjecate li se Artmedije,pa Makabija? Sjecate li se X godina bez pobjede u derbijima,sjecate li se ponizavanja od strane prosjecnog ciganskog tima? Sjecate li se knjige onog covjeka (potrazicu je posle pa okaciti) i prodate utakmice Romi? Sjecate li se da je preko 100 fudbalera prodato za MILION ili vise za njihove ere? Sjecate li se da je novi stadion prvi put pomenut 1995. a da su otisli 13 godina kasnije,od stadiona ni kamena temeljca bilo nije.Sjecate li se para od Kezmana koje evo ne legose ni danas nego cekamo semafor da doplovi iz Kine? Sjecate li se rumunskih stolica jer im je ispala neka jeftina varijanta pa ono,zasto visak ne staviti u dzep,ko jebe rumunsku zastavu? Sjecate li se ijednog prelaznog roka dje su ulozene pare? Sjecate li se ijedne sezone dje Partizan nije zavrsio na pozitivnoj NULI? Sjecate li se terorianja sopstvenih navijaca i nedozvoljavama unosenja nicega na stadion,smijesnih namjestanja u domacoj ligi i nevjerovatih fudbalskih izbacaja koje je Bjekovic senior dovodio kao vrsne znalce?

Sta su uradili za 20 godina vladavine? Usli jednom u Ligu Sampiona i jednom prezimili u Evropi.Ako je ulazak u LE neki ogroman uspjeh,vas i moj Partizan nisu isti klubovi.
Napravili su Teleoptik,lupam - 15 miliona.Pa bar za 150 se ne zna dje su.Samo od Kezmana su mogli napraviti 2 Zeunela.Je li moguce ljudi da padate na tu pricu? Od brda para koje su se slile u Partizan od transfera,oni su odvojili dvije mrvice i uradili nesto i to ih opravdava? Od 15-16 evro sezona u dvije smo napravili uspjeh i u mozda jos nekoliko njih se nismo obrukali.Mozda je to dovoljno za Groningem, Boavistu,Fulam ili Udineze,ali je Partizan klub koji ucestvuje svake jebene godine u Evropi ,meni 2 od 15 nije dovoljno.

Odlazak Zecevica mi najvise lici na odlazak Milosevica.Nije se nista bitno promijenilo,sistem je truo pa i ne moze,ali je bar otisao jer je srao,jer je krao,jer je grijesio,nije umio,jer je zasluzio da ide i u zatvor a ne samo sa funkcije. Prizivanje Zecevica je kao i prizvanje Slobodana Milosevica.Koliko god obojica izgledali bolji nego sadasnji, neka hvala.
Zar nisu ljudi čudni? Nikad ne koriste slobode koje imaju ali zahtijevaju one koje nemaju. Ne koriste slobodu misli, traže slobodu govora.

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #458 poslato: Decembar 31, 2011, 02:01 »
Krstajic.

Kao prvo,rizik je postaviti covjeka sa terena direktno u fotelju.To sa sobom nosi mnogo stvari,a prva koja se ocekuje od onih koji su ga postavili i od onih koji prate sve to je strpljenje.Kao i za Vujosevica,kao i za Stanojevica, Jovanovica.Mi ne da nemamo tog strpljenja,nego bi u toku sezone mijenjali po bar 5 trenera.Srecom,navijaci se ne pitaju o tome.To se najbolje vidi u KK.Da smo mi strucnjaci vodili klub,Vujosevic bi ku*ac moj napravio sta je napravio,mit Pionira bi bio dobar americki film,a F4 u najmanju ruku SF.

Da je ovo tacno,dokazujemo i sad sa Stanojevicem i Jovanovicem.Svi bi ih natakli na kolac.Kad ne vidimo dalje od mjesec dana.Kad smo razmazeni kao jedino dijete u bogataskoj porodici.Kad ocemo sve sad i odma.Na zalost,u FK nema Danilovica i Todorica,vec su slijepi kao i mi.Nista ih ne razlikuje od rulje.

Krstajic je grijesio,normalno da jeste,jebao ga Jovancic i cutanje u bitnim trenucima.ALi je bar PROGOVORIO.Zasto nije toliko hvaljeni Tomic rekao nesto? Zasto bilo ko prije njega u sistemu koji,rece cika Rasa,postoji 20 godina, digao glas i rekao - ovo ne valja? Zasto seremo po najiskrenijem? Daj da prvo ispljujemo i poseremo se po svima koji su prodefilovali od 1990. pa na ovamo pa cemo onda i tog Krstajica.

Ja sam tripovao da cemo od Stanojevica napraviti fudbalskog Vujosevica,ali ku*ac.Kad gmazovi nesposobni sjede u upravi.Sad cete da kazete,pa Stanojevic ovo,pa Stanojevic ono...naravno da i on ne zna mnogo toga,da ne umije,jebem li ga,nije Murinjo,ali je za srpsku fudbalsku struku AF licno.U ovom referentnom sistemu,dje su etaloni Djoric,Kosanovic,Dostanic,Jesic i cijela ergela JSL strucnjaka Stanojevic je izgledao kao Bog otac.Ko ne vidi njegov potencijal bolje da batali fudbal i sport uopste. Jedino sto je trebalo je vrijeme,da se fino saceka,da prelezi djecje bolesti,zajedno sa klubom,pa bi sve to jednog finog dana leglo,kao sto je Debelom leglo pa smo se posle svi kleli u njega i njegov rad.Ajde majcin sine,koji ce to trener sad da zamijeni Stanojevica? Ko ce biti taj,a da ne bude opet nesto vec vidjeno,isprobano,izlizano? Posle godinu maksimum cemo opet da ukapiramo da je to Djoriceva fudbalska skola,da je prelazenje centra ogroman rizik,a da je koriscenje modernih fudbalskih stvari ekvivalentno izlasku iz Suncevog sistema.

Koliko smo se zajebali,vidjecemo kad za godinu-godinu i po opet budemo trazili trenera i sportskog direktora.Umjesto da krenemo pravo,mi vatamo 45. krug i vracamo se na isto mjesto.
Zar nisu ljudi čudni? Nikad ne koriste slobode koje imaju ali zahtijevaju one koje nemaju. Ne koriste slobodu misli, traže slobodu govora.

Van mreže Svetinja

• Administrator
  • Matori član
    • Pogledaj profil
« Odgovor #459 poslato: Januar 01, 2012, 07:33 »
Faule, za vreme Zeke i Bjeke se igralo 2-2 u Rimu, 0-0 sa realom, 1-1 sa osvajacem ls te sezone, dobio newcastle 2 puta, izbacivao sporting
Nisu zlatni ali od ovih trenutnih su bolji

Van mreže Svetinja

• Administrator
  • Matori član
    • Pogledaj profil
« Odgovor #460 poslato: Januar 02, 2012, 01:11 »
Ervin Kuman se spominje kao novi trener Partizana

Van mreže VolimPFC

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +53/-42
    • Pogledaj profil
« Odgovor #461 poslato: Januar 02, 2012, 01:59 »
Da dovedeš i Murinja, ti ćeš opet biti svinja , Đuro lopove, Đuro lopove...  :)
Моје јутро, мој дан, моје жеље, мој сан, мој живот, моја ствар, једно име Партизан...

Н.А.                                                            26.11.1918.

Van mreže VolimPFC

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +53/-42
    • Pogledaj profil
« Odgovor #462 poslato: Januar 02, 2012, 06:24 »
Spominje se(mada kao manje realna opcija) i Henk ten Kate...
Моје јутро, мој дан, моје жеље, мој сан, мој живот, моја ствар, једно име Партизан...

Н.А.                                                            26.11.1918.

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #463 poslato: Januar 02, 2012, 07:28 »
I Antic se pominjao.

Koga god da dovede,je*ao ga taj isti u guzicu.

Van mreže srdjan dimitric

• Starosedelac
  • Ugled: +6/-3
    • Pogledaj profil
« Odgovor #464 poslato: Januar 02, 2012, 09:37 »
sad kad dovedu lotara

moj post od 26 dec.