Autor Tema: FK Partizan 2011/12  (Pročitano 464488 puta)

Van mreže Nolle

• Član
  • Ugled: +0/-0
    • Pogledaj profil
Odg: FK Partizan 2011/12
« Odgovor #480 poslato: Januar 06, 2012, 11:59 »
Šta je sa KZŠ Stanojevića, nije trebao i on da pravi ?

Što se Krstajić toliko javlja i patetiše po medijima, nije mi jasno ? On u Partizanu više nije. Ispada mnogo smešan, po meni bar. Svaka dva dana, ostanite Sale, Vuče, Stanojice moj mili... zbog Partizana, zbog Mike, Pere, Žike...

Što se tiče te Skupštine, o kojoj se toliko govori da će smeniti Đurića, neko će tu da uzme pare i on će da ostane. Zabranjeni se mnogo zanose, nekom probagandom, Đura zločinac, Đura hotapler, Đura ovo, Đura ono... Pogotovo što su velika većina tih Zabranjenih momci između 16-21 godine kojima su vodeći prodali priče (demagogija) u stilu: Ovo prava priča, prava stvar, ra*ku-palac, a ustvari samo žele deo kolača koji dobijaju agenti, ili šta su već ti Alkatrazi BIA, MIA, CIA... :zbunjen: :)

I na kraju, šta Vas (obične navijače) zabole ko vam sedi u klubu dok igrate Evropu, uzimate titule i možete da podjebavate komšinicu ? Šamrok je bio slučajnost, na jesen sigurno igrate bar LE, dobru ekipu imate.

Van mreže ramkens

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #481 poslato: Januar 06, 2012, 01:52 »
Bravo  :aplauz:

Van mreže Dejan NS

• Matori član
    • Pogledaj profil
« Odgovor #482 poslato: Januar 06, 2012, 02:56 »
Ne znam za Hidinka ali sa imena poput Ten Katea i Kumana spadosmo na Đurovskog i Milinkovića...  :smeh4:
Kiza Milinkovic se sasvim dobro pokazao u dosadasnjoj karijeri...prosao je normalan razvoj, po "velicini" klubova i svugde imao vrlo dobre rezultate.
Ne vidim zasto bi on bio predstavljen u losem svetlu?
Nina i Nađa

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +105/-164
    • Pogledaj profil
« Odgovor #483 poslato: Januar 06, 2012, 02:58 »
E bas zbog toga sto se mjerimo u odnosu na jadnu komsinicu smo odje dje jesmo.Treca liga evropskog fudbala,ako ne i cetvrta.

Ako vas dvojicu 'vazno je ucestvovati' u Evropi i JSL titule zadovoljavaju,vas izbor  :P
Zar nisu ljudi čudni? Nikad ne koriste slobode koje imaju ali zahtijevaju one koje nemaju. Ne koriste slobodu misli, traže slobodu govora.

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #484 poslato: Januar 06, 2012, 03:07 »
Ne znam za Hidinka ali sa imena poput Ten Katea i Kumana spadosmo na Đurovskog i Milinkovića...  :smeh4:
Kiza Milinkovic se sasvim dobro pokazao u dosadasnjoj karijeri...prosao je normalan razvoj, po "velicini" klubova i svugde imao vrlo dobre rezultate.

Kao prvo,zbog one sprdnje na finalu kupa mu ne bi dao da kroci na JNA osim kad gostuje,pa sve da je Murinjo licno.

A kao drugo,vec vidjeno,mnogo puta.Od JSL trenera nema ljeba.

I trece,svejedno je ko ce biti trener,valjda smo ukapirali da je trener kao toalet papir.Iskoristis,kupis drugu rolnu,pa opet.
Zar nisu ljudi čudni? Nikad ne koriste slobode koje imaju ali zahtijevaju one koje nemaju. Ne koriste slobodu misli, traže slobodu govora.

Van mreže Dejan NS

• Matori član
    • Pogledaj profil
« Odgovor #485 poslato: Januar 06, 2012, 03:22 »

Kao prvo,zbog one sprdnje na finalu kupa mu ne bi dao da kroci na JNA osim kad gostuje,pa sve da je Murinjo licno.

A kao drugo,vec vidjeno,mnogo puta.Od JSL trenera nema ljeba.

I trece,svejedno je ko ce biti trener,valjda smo ukapirali da je trener kao toalet papir.Iskoristis,kupis drugu rolnu,pa opet.
U pravu si...mislim za "sprdnju"....
Onako nesto odavno nije bilo vidjeno u utakmicama slicne "vaznosti"...
Jedna od pljacki veka...
A mozda je bas na toj utakmici Kiza pokazao da je bolji od Stanoja....doduse Stanojevic je imao "malo" srece, pa je glavni "igrac" bio itekako "u formi"...
...
Inace, ja mislim da je Kiza "cekao Partizan" jos letos i da zato nije produzio Ugovor sa Vojvodinom (doduse, tamo su malo cudni uslovi - novac).
Nina i Nađa

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #486 poslato: Januar 06, 2012, 03:25 »
Ma kako god ti oces,ja covjeka svakako ne bi volio da vidim u klubu.

Kad vec predlazete,moja zelja je Jesic.On je karika koja nedostaje u cirkusu zvanom FK Partizan.

Ozbiljan sam  :)

Van mreže Dejan NS

• Matori član
    • Pogledaj profil
« Odgovor #487 poslato: Januar 06, 2012, 03:40 »
Ma kako god ti oces,ja covjeka svakako ne bi volio da vidim u klubu.

Kad vec predlazete,moja zelja je Jesic.On je karika koja nedostaje u cirkusu zvanom FK Partizan.

Ozbiljan sam  :)
:smeh4:
 :clap:
Nina i Nađa

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
  • Ugled: +61/-256
    • Pogledaj profil
« Odgovor #488 poslato: Januar 06, 2012, 04:51 »
nole,mnogo mi prirodnije i normalnije da te citam kad se palis i ocekujes cuda od zvezvde,nego ovako kada na "silu" hoces da pohvalis partizan   :smeh3: :smeh3: :smeh3:
A ljubav ka tebi jos jaca je...

I svakim danom sve vise volim te...

Van mreže Dimitrije BP

• Starosedelac
  • Ugled: +40/-15
    • Pogledaj profil
« Odgovor #489 poslato: Januar 06, 2012, 05:55 »
Stanojević ostao. :wacko:  Jebem ti čoveka, podneo je stavku tipa "podnosim ostavku, al' molim Boga da je ne usvojite". Pu.

Van mreže ramkens

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #490 poslato: Januar 06, 2012, 06:01 »
 :))

Van mreže Losmi

• Starosedelac
  • Ugled: +1/-0
    • Pogledaj profil
« Odgovor #491 poslato: Januar 06, 2012, 09:19 »
ovo je Top lista nadrealista, na kraju ce da podele teren na pola i igrace se samo viktorija :smeh4:
Partizan ima Duška Radovića, a Zvezda Acu Lukasa

Van mreže Dejan NS

• Matori član
    • Pogledaj profil
« Odgovor #492 poslato: Januar 06, 2012, 09:31 »
Ako je ovo sa Stanojem istina, onda je on bez konkurencije : najveci smrad u istoriji!
Nina i Nađa

Van mreže Boki

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +7/-2
    • Pogledaj profil
« Odgovor #493 poslato: Januar 06, 2012, 09:49 »
Поред свих њушки у нашем фудбалу ти баш њега нађе за највећег смрада? Нема ту смрад или не, већ интерес, интерес и још једном, ИНТЕРЕС! И то важи за апсолутно сваку фудбалску персону у Србији. Ако за некога не важи, онда је тај будала, у очима свих осталих, и као такав свакако неће о(п)стати у Србији.
« Poslednja izmena: Januar 06, 2012, 09:54 Боки »
Voleo sam, volim ga, voleću ga ja.
Jer će ime njegovo večito da sja!

Van mreže Dejan NS

• Matori član
    • Pogledaj profil
« Odgovor #494 poslato: Januar 06, 2012, 09:55 »
Boki,
nisi Ti meni otvorio oci sa tim o "licnim interesima"..pa ja to non-stop pricam kad je Krstajic u pitanju (a vecina ga kuje u zvezde)...
Svi su smradovi...
Ali, ih je Stanojevic (ako je sve ovo istina) debelo nadmasio....svojim licemerjem....cuj "zelim da odradim posao do kraja"...
 :no: :wacko:
Nina i Nađa