Autor Tema: FK Partizan 2011/12  (Pročitano 465401 puta)

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
  • Ugled: +61/-256
    • Pogledaj profil
Odg: FK Partizan 2011/12
« Odgovor #750 poslato: Januar 30, 2012, 11:21 »
boki,koliko sam cuo,nije ovde decko iz monda rekao da je on o iz dosade pustio,nego neko od prisutnih je prokomentarisao,u fazonu valjda iz dosade... a i jer stvarno mislis da je neko to izmislio,da bi tako javno priznao?

ali ok,nema ni veze...
« Poslednja izmena: Januar 30, 2012, 11:25 NenadBG »
A ljubav ka tebi jos jaca je...

I svakim danom sve vise volim te...

Van mreže Boki

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +7/-2
    • Pogledaj profil
« Odgovor #751 poslato: Januar 30, 2012, 11:27 »
Зајебаваш да си слушао?  :)) Могуће, не сећам се баш најбоље. Само се сећам да је кренуло са Монда, па сам потражио код њих ту вест, видео да је од 30. септембра и на сајту Партизана нашао прву следећу вест на којој је овај брифинг који сам окачио. А у сећању ми је остала та сцена из Земунела да је тај лик рекао да је лупио из досаде. Тог последњег се онда очигледно не сећам баш најбоље. Но, није ни битно. Цела прича је трајала мање од 24 сата.

Него, прича се да се Ђура намерачио на Верона. Овај пут ће истрајати у томе да га доведе!  :clap: :clap: :clap:
Voleo sam, volim ga, voleću ga ja.
Jer će ime njegovo večito da sja!

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #752 poslato: Januar 31, 2012, 12:06 »
boki,imam ja celicne zivce po nekada,pa cak i da slusam stanojevu konferenciju od pre godinu dana  ;D
« Poslednja izmena: Januar 31, 2012, 12:08 NenadBG »

Van mreže Boki

• Administrator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #753 poslato: Januar 31, 2012, 02:59 »
Партизан води 2:0 на полувремену против Макабија из Хаифе. Они су у сред сезоне, а колико ми се чини, доста играча из првих 11 су им и данас стартери. Ми смо такође мало промешали карте. Баш чудно да смо толико супериорни у односу на њих.  :zbunjen: Ако се водимо оним старим правилом да када разбијаш на припремама ниси баш бриљантан после у првенству онда и немамо разлога за оптимизам. Али играмо стварно лепо...
« Poslednja izmena: Januar 31, 2012, 03:03 Боки »

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #754 poslato: Januar 31, 2012, 06:04 »
Citat
Đurić se sastao sa Đorićem! 
DSL | 31. januar 2012. 09:08   

Nema sumnje da je jedna od tema osim burnih dešavanja u Partizanu, bila i predstojeći izbori u Fudbalskom savezu Srbije

Dragan Đurić 
Dragan Đurić

Posle smena sportskog direktora Mladena Krstajića, potom šefa stručnog štaba Aleksandra Stanojevića, kao i odlaska savetnika predsednika Nenada Bjekovića u penziju, čelnici aktuelnog šampiona se trude da stišaju strasti i da klub nastavi da funkcioniše na najbolji mogući način, sve u cilju odbrane duple krune.

Tako je u ponedeljak na stadionu u Humskoj, prvi čovek crno-belih Dragan Đurić održao dvočasovni sastanak sa Milovanom Đorićem, prenosi „Sport“.

Gostovanje prvog srpskog beka u klupskim prostorijama Partizana izazvalo je veliko interesovanje jer je poznato da Đorić baš odavno nije posetio crno-bele. O čemu su Đurić i Đorić razgovarali ostala je tajna, ali nema sumnje da je jedna od tema sem burnih dešavanja u Partizanu, bila i predstojeći izbori u Fudbalskom savezu Srbije s obzirom da je Đorić poslednjih dana izuzetno aktivan na tom planu.
a posle ce ovi iz zvezde da se cesu kad tole ili neki drugi partizanov covek bue ponovo izabran...
« Poslednja izmena: Januar 31, 2012, 06:05 NenadBG »

Van mreže ramkens

• Starosedelac
  • Ugled: +0/-0
    • Pogledaj profil
« Odgovor #755 poslato: Februar 01, 2012, 01:08 »
Dobili smo na kraju sa Makabi Haifu 3:0

Zasad pripreme teku u zadovoljavajućem smeru. Grant će biti pun pogodat. Možda je bio među najgorim trenrima u Premijer Ligi, ali je barem tamo naučio kako se radi u modernom fudbalu.

A i vidi se da se trudi, stalno nešto piskara u onu svoju sveščicu, i na treninzima, i na utakmicama  ;D
« Poslednja izmena: Februar 01, 2012, 01:08 ramkens »

Na mreži Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +105/-164
    • Pogledaj profil
« Odgovor #756 poslato: Februar 01, 2012, 10:42 »
Grant ce biti pogodak,posle 2 pripremna meca? Alal ti vjera strucnjace...
Zar nisu ljudi čudni? Nikad ne koriste slobode koje imaju ali zahtijevaju one koje nemaju. Ne koriste slobodu misli, traže slobodu govora.

Van mreže Tufi

• Starosedelac
  • Ugled: +1/-3
    • Pogledaj profil
« Odgovor #757 poslato: Februar 01, 2012, 01:30 »
Duhom INSTITUCIJE, protiv prostitucije!!!

Na mreži Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #758 poslato: Februar 01, 2012, 06:07 »
Vec pao server  ;D
Zar nisu ljudi čudni? Nikad ne koriste slobode koje imaju ali zahtijevaju one koje nemaju. Ne koriste slobodu misli, traže slobodu govora.

Van mreže ramkens

• Starosedelac
  • Ugled: +0/-0
    • Pogledaj profil
« Odgovor #759 poslato: Februar 01, 2012, 06:29 »
Grant ce biti pogodak,posle 2 pripremna meca? Alal ti vjera strucnjace...

Videćeš i sam :)

Grant je za naše uslove i za naše domaće trenere demagoge super rešenje.

Na mreži Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #760 poslato: Februar 01, 2012, 06:33 »
Koje je kostalo 2 miliona eura.

I koje se vjerovatno nece snaci na nasim pasnjacima.Volio bih da grijesim,ali Zvezda sad ima mnogo iskusnijeg trenera za ovo nase sranje i bice frka za kup.

Ovo je identicna situacija kao sa onim Reberom.Mozda je on dobar trener,ali u pogresno vrijeme je dosao.

Van mreže Boki

• Administrator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #761 poslato: Februar 01, 2012, 06:44 »
Ако се водимо том логиком да неће имати времена да се навикне на наше пашњаке и да нам једини проблем представља неосвајање купа, а да је за очекивати да имамо боље резултате у Европи онда је он одлично решење. Једноставно, куп нам је мање-више небитан, титула је практично освојена, презимиш следеће сезоне у Европи, а за првенство би се до тада већ адаптирао на наше услове. Не кажем да се водим том логиком, али тако некако си ти поставио - "није добар за наше пашњаке, за Европу вероватно јесте."

Ја сам још кад смо га довели рекао да је вероватно бољи тренер од Станоја, али за те паре (милион годишње мислим да је у питању) могли смо Шабалалу  :yes: да доведемо, а свакако бољег тренера него што је Грант.

Ја бих Гранту сад кад смо већ засрали дао шансу.
« Poslednja izmena: Februar 01, 2012, 06:47 Боки »

Van mreže VolimPFC

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +53/-42
    • Pogledaj profil
« Odgovor #762 poslato: Februar 01, 2012, 07:07 »
Što se tiče kupa, eto ga Vojvodini slobodno...

naš cilj je finale...  ;D
Моје јутро, мој дан, моје жеље, мој сан, мој живот, моја ствар, једно име Партизан...

Н.А.                                                            26.11.1918.

Na mreži Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #763 poslato: Februar 01, 2012, 08:09 »
Ne Boki,ja kazem da ce se na nasim pasnjacima sigurno teze snalazit od Stanojevica,na derbiju narocito.Za derbi treba da nalozis igrace,treba domaceg lukavstva i tako ponecega,a ako se sjetimo Mateusa,to stranci tesko provaljuju.

Ali generalno,ovdje je trener nebitan.To sam rekao i ponavljao bar 10x.Isti taj Grant ce sjutra da dobije otkaz ako im se zbog necega ne svidi pa sve da klempavi pehar donese.Nit ima kakvog sistema nit plana,ne zna se sta ce se sjutra desiti. Igrace ce rasprodavati i njemu,bas me interesuje sa kojim ce to timom da krene na pohod u Evropu,Ovaj sadasnji je vec jadan,a sigurno da ce i to da ocerupaju.

Van mreže Boki

• Administrator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #764 poslato: Februar 01, 2012, 08:11 »
Ovaj sadasnji je vec jadan,a sigurno da ce i to da ocerupaju.

Не бих се сложио. Има овај тим потенцијал, "само" кад би остао на окупу.