Autor Tema: FK Partizan 2011/12  (Pročitano 464908 puta)

Van mreže Svetinja

• Administrator
  • Matori član
  • Ugled: +0/-0
    • Pogledaj profil
Odg: FK Partizan 2011/12
« Odgovor #795 poslato: Februar 06, 2012, 07:59 »
Jel cuo iko od vas Djurica da javno govori?
Uglavnom mu se pojavljuje ona budjava faca u novinama (puna botoxa) i to je to

Na zalost, od Partizana polako dizem ruke. Ne prestajem da gledam, ali sam siguran da ce zvezda preuzeti primat od iduce sezone.

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +105/-164
    • Pogledaj profil
« Odgovor #796 poslato: Februar 06, 2012, 02:55 »
Jeste,govorio je javno i to ti je bilo ovako:

- Želim prvo da pozdravim naše igrače, da im čestitam praznike Novu godinu i Božić i jutrosamdobio radosnu vest. Ljudi koji se bave fizičkom spremom. Dakle, imam informaciju da su igrači po prvi put bili najspremniji u odnosu na prethodnih petnes sezona. I to je dobro, to nas raduje. Dakle, shvatili smo ozbiljnost i ta prednost od 10 bodova koje imamo. Sigurno znači da nismo sigurni, treba da radimo još više. Deset bodova na prvi pogled jeste prednost na prvi pogled velika, međutim... U prvenstvu to nije puno. Dakle, hvala vam za rad koji ste imali u prethodnih šest meseci. Tako treba da nastavimo i još jače. Takođe bih danas želeo da zahvalim i bivšem treneru koji je učestvovao u tom radu i kao što vidite dobili smo novog trenera, čoveka koji će sa nama završit započeti ovaj poso za ovu sezonu i pokušati uradit što više u Evropi. Ja vam želim zdravlje i jedan veliki rad koji sledi u sledećih mesec i po dana"
Zar nisu ljudi čudni? Nikad ne koriste slobode koje imaju ali zahtijevaju one koje nemaju. Ne koriste slobodu misli, traže slobodu govora.

Van mreže Svetinja

• Administrator
  • Matori član
    • Pogledaj profil
« Odgovor #797 poslato: Februar 07, 2012, 10:59 »
I Medo dade gol.
Zanima me kako je Manga odigrao

Van mreže Boki

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +7/-2
    • Pogledaj profil
« Odgovor #798 poslato: Februar 08, 2012, 12:29 »
Изгледа да Грант форсира Мангу на позицији шпица. Не верујем да ће од њега бити нешто. Оно мало што сам га гледао потпуно ме разочарао. Дечко не зна где се налази док је на терену.
Voleo sam, volim ga, voleću ga ja.
Jer će ime njegovo večito da sja!

Van mreže Boki

• Administrator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #799 poslato: Februar 08, 2012, 12:44 »
Citat
Serbian champions scout ACT

BY COURTNEY REES, SOCCER

They've won the past four Serbian Super Liga titles and have recently appointed former Chelsea manager Avram Grant as their coach as they shoot for a place in the UEFA Champions League.And the Serbian super club Partizan Belgrade extended its   search for future talent to Canberra last week with a coaching clinic for 70 juniors from the Woden Valley Soccer Club.
It took three years of negotiating for the club to make the one-week  camp a reality, but the relationship was sealed last year when a team from Woden Valley visited Partizan's facilities for a training camp in Belgrade last year.
''[Partisan] were impressed with the guys that we had in our team and thought there was some merit in coming over here,''  Woden Valley coaching director Steve Milutinovic said.  ''[Partizan] are in the business of producing so they are looking far and wide to get the next big name, so that transpired to them coming to Australia.
''We are hoping we can establish this on a regular basis and to forge links with some European clubs. That would be our dream, to offer [our players] the next level of football.''
Milutinovic said the two parties had discussed a more permanent relationship, which could also involve a player exchange program.
''We don't want this to be a one-off and then forget about it. It is not a short-term thing, it is a long-term plan that hopefully will come off,'' Milutinovic said.
The one-week camp consisted of two daily training sessions for children aged from 10 to 16 years old.
''The response from the kids was fantastic, you would have thought they'd be tired but they just kept coming back and wanting more and more,'' Milutinovic said.
The camp also provided a boost for the Woden Valley club's coaching staff, who were able to assist in the running of the camp and to learn from their Serbian counterparts' experience.
http://www.canberratimes.com.au/news/local/sport/football-soccer/serbian-champions-scout-act/2447754.aspx

Интересантно. Имамо камп и у Аустралији.

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #800 poslato: Februar 08, 2012, 12:47 »
Konacno neka lijepa vijest iz FK :)
Zar nisu ljudi čudni? Nikad ne koriste slobode koje imaju ali zahtijevaju one koje nemaju. Ne koriste slobodu misli, traže slobodu govora.

Van mreže ramkens

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #801 poslato: Februar 08, 2012, 05:37 »
Citat
Miroslav Bogićević, vlasnik firme „Farmakom MB“, mogao bi da bude protivkandidat Draganu Đuriću za mesto predsednika FK Partizan.

Sednica Skupštine Partizana na programu je 20. februara, a ’opozicija’ u Partizanu nada se da će skupiti dovoljan broj glasova (22) kako bi se na kraju sednice raspravljalo o „poverenju Upravnom odboru i predsedniku kluba Draganu Đuriću“.
Bogićević je rođen petog oktobra 1953. u Šapcu, a kao fudbaler prvo je nastupao za Mačvu iz rodnog grada, da bi potom prešao u Partizan. On je 1971. prekinuo bavljenje fudbalom zbog povrede. Miroslav Bogićević je vlasnik kompanije Farmakom M.B, Mlekare Šabac, Fabrile akumulatora Sombor, rudnika antimona i cinka Raška, rudnika olova i cinka Lece – Medveđa i većinski vlasnik jos nekoliko firmi.

:smeh3:

Van mreže Nebojsa

• Član
    • Pogledaj profil
« Odgovor #802 poslato: Februar 08, 2012, 01:10 »
U svakom slucaju je bolji od Djurica. Nije mutav, sposoban je, nije mutan...

Van mreže Nebojsa

• Član
    • Pogledaj profil
« Odgovor #803 poslato: Februar 08, 2012, 06:16 »
INTERVJU MIROSLAV BOGIĆEVIĆ: U Partizanu vlada haos!Poznati biznismen u razgovoru za Telegraf potvrdio predsedničku kandidaturu: "Možda ću vratiti Stanojevića i Krstajića u klub"                 Miroslav Bogićević   Biće vatre na skupštini Partizana zakazanoj za 20. februar!
Predsednik FK Partizan Dragan Đurić tada će dobiti protivkandidata na izborima za prvog čoveka kluba. Uspešni srpski biznismen Miroslav Bogićević, vlasnik “Farmakoma” iz Šapca, u ekskluzivnom razgovoru za Telegraf.rs. potvrđuje da će stati na crtu Đuriću na izbornoj skupštini.
- Jedna grupa ljudi iz kluba ubedila me je da bih morao da se kandidujem. Prvo je potrebno da se na skupštini zakazanoj za 20. februar pokrene pitanje poverenja aktuelnom rukovodstvu. Za to su potrebni glasovi 22 člana skupštine, ali verujem da tu neće biti problema – kaže Bogićević za Telegraf.rs.
Koji su to ljudi?
- Ne bih da otkrivam imena i da ih kompromitujem, ali u pitanju su neki članovi skupštine i neki bivši fudbaleri. Sve je ovo trebalo da bude tajna još neko vreme, ali sada kada je procurelo, neću ništa da skrivam.
Koji su vam motivi da se kandidujete za predsednika Partizana i kako vidite funkcionisanje kluba?
- Budući da još nisam zvaničan kandidat, ne mogu da govorim o konkretnom programu. Moramo da stavimo sve argumente na sto. I one zašto bi trebalo da postanem predsednik Partizana i one zašto ne bi. U Partizanu trenutno ne cvetaju ruže i ne možemo da dozvolimo da se takva situacija održi. Ambijent u klubu je loš posle nekih događanja i hteli da priznate ili ne, sve to utiče na ekipu i rezultate. Moraju da se upostave neka nova pravila – i zakonska i moralna. Ovakav ambijent i svađe u klubu koče napredak Partizana. Nijedan kolektiv, pa ni sportski, ne može da funkcioniše u takvom okruženju.
Kada pričate o lošem ambijentu, koliko ste zaista upoznati sa situacijom u klubu?
- Vrlo dobro sam upoznat. Dugo godina sam u Partizanu, moja kompanija je jedan od klupskih sponzora i znam kako klub funkcioniše. Nemam nikakve poslednje namere, jedino želim da Partizan izađe iz ovog kanala. Ja sam i generalni sponzor rukometnog kluba Partizan, dugo godinama sam u sponzorskom pulu košarkaškog kluba, tako da ne bi trebalo da dovodite u pitanje moju ljubav prema Partizanu. Onaj ko sponzoriše neprofitabilne klubove kao što je rukometni svakako nema neke skrivene i pokvarene planove. Imam firme u devet gradova širom Srbije i one su u tim gradovima ili najbolje ili, nažalost, jedine. U svakom od njih sponzorišem neki od sportskih kolektiva.
Sponzorišete li fudbalske superligaše i da li je moguć sukob interesa?
- Nisu u pitanju takvi klubovi. Sponzorišem FK Mačvu, somborski Radnički, košarkaški klub u Medveđi… Za mene je nezamislivo da Partizan danas nema generalnog sponzora. Upravo ta činjenica je bila inicijalna kapisla za moje razmišljanje o predsedničkoj kandidaturi. Mogu Partizanu da obezbedim jakog sponzora. Loše bih se osećao ako makar to ne bi uspeo da uradim za Partizan.
Poznajete li Đurića i šta mislite o njemu?
- Naravno da poznajem gospodina Đurića, u korektnim smo odnosima. Nadam da će tako i ostati. Nema potrebe za neku zlu krv, jer je ovo vreme demokratije i nije dobro da na bilo kojim izborima imate jednog kandidata. Neka se pored mene i Đurića pojavi još koji kandidat, tada će članovi Skupštine imati veći izbor.
Nije tajna da je veliki broj navijača Partizana bio protiv smene Mladena Krstajića i Aleksandra Stanojevića. Da li ćete vratiti njih dvojicu u klub?
- Ne mogu da odgovorim na to pitanje, jer još nismo stigli do te tačke. Razmišljao bih o tim stvarima, kada bi eventualno pobedio na izborima. Stanojević je radio fantastično. U pitanju je jedan od najvećih potencijala srpskog sporta uopšte. Ali, znate da nije lako sada pričati o njegovom povratku, jer postoje neki sadašnji ugovori koji moraju da se poštuju.

Van mreže Boki

• Administrator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #804 poslato: Februar 08, 2012, 08:10 »
С обзиром да је у Телеграф.рс уложено пола милке евра ред је био да обезбеде неки ексклузивни интервју.

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #805 poslato: Februar 08, 2012, 10:25 »
Ne znam,novinari lupetaju,ali ovaj mi nesto djeluje ozbiljnije...nadam se da je istina.

Dosta samouvjereno djeluje,valjda je pametno pripremio teren.

Van mreže Boki

• Administrator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #806 poslato: Februar 09, 2012, 12:52 »
За овога очигледно не лупетају. Изгледа да је изузетно јак у овој нашој јадној Србији. Тешко да би улазио у целу причу да није сигуран у победу.

Van mreže ramkens

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #807 poslato: Februar 09, 2012, 08:28 »
Ne znam,novinari lupetaju,ali ovaj mi nesto djeluje ozbiljnije...nadam se da je istina.

Dosta samouvjereno djeluje,valjda je pametno pripremio teren.

Da vraćanje, Stanojevića i Krstajića je vrlo ozbiljno  :yawn:

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #808 poslato: Februar 09, 2012, 10:29 »
Hahahahahahaha,jesi se ozbiljno prepao da ih ne vrati? :)

nema od toga nista,sam je rekao covjek...doduse,krstajic i moze da se vrati :)

Van mreže Boki

• Administrator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #809 poslato: Februar 09, 2012, 10:45 »
Спорт пише да до избора можда неће ни доћи, већ да ће се Ђурица сам повући.