Autor Tema: FK Partizan 2011/12  (Pročitano 464464 puta)

Van mreže Boki

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +7/-2
    • Pogledaj profil
Odg: FK Partizan 2011/12
« Odgovor #840 poslato: Februar 15, 2012, 08:14 »
Добисмо данас Черноморец (екипа из Украјине) 2-1. Прво полувреме смо баш лоше одиграли. Они увалише гол на контру на самом почетку и касније се затворили, а ми једва успевали да дођемо до њиховог гола. У другом полувремену много боља игра Партизана, са доста више пресинга и агресивности (битно је нагласити и жељом за победом!), тако да је Томић баш добро завукао са неких 25 метара и пред крај Вукић користи пенал. Черноморец прилично солидна и чврста екипа.

Имате снимак гола на сајту.

http://www.partizan.rs/26831-cernomorec-odesa-partizan/
Voleo sam, volim ga, voleću ga ja.
Jer će ime njegovo večito da sja!

Van mreže VolimPFC

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +53/-42
    • Pogledaj profil
« Odgovor #841 poslato: Februar 15, 2012, 09:07 »
Što napravi čovjek od sebe...  :whistling:
Моје јутро, мој дан, моје жеље, мој сан, мој живот, моја ствар, једно име Партизан...

Н.А.                                                            26.11.1918.

Van mreže Boki

• Administrator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #842 poslato: Februar 16, 2012, 09:49 »
Ево овде изгледа нормално.  ;D

Van mreže Svetinja

• Administrator
  • Matori član
  • Ugled: +0/-0
    • Pogledaj profil
« Odgovor #843 poslato: Februar 16, 2012, 08:32 »
Necemo nikoga dovesti

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
  • Ugled: +61/-256
    • Pogledaj profil
« Odgovor #844 poslato: Februar 16, 2012, 08:39 »
mozete ili nekog iz inostranstva ko nema ugovor ili nekog iz teleoptika da povucete.za ostalo je prekasno,jer je prelazni rok gotov...
A ljubav ka tebi jos jaca je...

I svakim danom sve vise volim te...

Van mreže Boki

• Administrator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #845 poslato: Februar 16, 2012, 08:44 »
Гледао је Грант Телеоптик у јуче или прекјуче у Анталији (мислим да им је то последња провера била) и очигледно да ни Митровић ни Марковић (Лазаров брат) нису задовољили. Биће нама Манга 4. нападач.

Van mreže Boki

• Administrator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #846 poslato: Februar 17, 2012, 01:38 »
Ево га још један који се увлачи у буљу Гранту (први је Бабоња).

Citat
Смиљанић: Сад смемо да грешимо   

Резултат за похвалу, игра за анализу. Четврта контрола Партизанових фудбалера савршен је пример како некад коначан исход уме да буде бољи од приказаног на терену. Заслужили су црно-бели да преокретом против Черномореца (2:1) задрже стопроцентан учинак на пријатељским утакмицама, али су свесни да на територији Турске није све текло по лоју.

Признаје то и Аврам Грант, који је Украјинцима у почетних 45 минута супротставио екипу у формацији 4-4-2, да би преласком на офанзивнијих 4-1-3-2 усмерио Парни ваљак ка победи.

Мат у раној фази меча  (14. минут) није толико забрињавајући, колико начин на који је лопта са противничког дела терена завршила у мрежи Владимира Стојковића, за свега неколико секунди.

- Још у свлачионици, Грант нас је упозорио да смо направили четири везане грешке, у ситуацији из које смо примили гол. Погрешан пас, изгубљен посед, лоша маркација и слабо померање играча недопустиви су за Партизан. Одмах нам је постало јасно шта не ваља, па у наставку меча такве пропусте нисмо понављали – подсећа Милан Смиљанић.

Очигледни проблеми у организацији игре делом се могу оправдати ратоборношћу тима из Одесе. Кад је наш шампион заиграо препознатљивим стилом, брзом изменом паса и пробојима по боку, Украјинцима није вредела ни агресија.

Грантова идеја да се у завршницу акције стигне брзо, уз што мање додира лопте, оцртала се у наставку утакмице течним, хитрим и нападима у таласима. За тај део игре црно-бели заслужују само аплаузе.

- Сваки тренер доноси специфичности, а ми Грантове полако усвајамо и све смо бољи. Кад носиш дрес Партизана резултат је увек битан, међутим, налазимо се у фази кад је важније унапредити форму. Ово је период припрема у коме смемо и да погрешимо, јер знамо да нас то неће коштати. Важније је да се навикавамо на добре детаље у игри, брзо ће почети борба за бодове, а ти пропусти морају да буду сведени на минимум – опомиње Смиљанић.

Van mreže Svetinja

• Administrator
  • Matori član
    • Pogledaj profil
« Odgovor #847 poslato: Februar 17, 2012, 08:14 »
Nece Manga biti 4 spic. Niti ce se taj naigrati

Mi smemo samo 4 stranca da prijavimo za utakmicu.

Ivanov i Kamara su i ovako sigurni. Prvi se prodaje na leto i imace maximalnu minutazu. Drugi nema konkurenciju na mestu stopera

Treci je sada sigurno Eduardo, posebno posle povrede Scepovica. A i on je lepo placen i sigurno je cilj najdalje za 18 meseci da se proda.

Dakle za preostalo mesto ce konkurisati Manga, Diarra i Anderson.

U zavisnosti od protivnika i od forme u ekipi ce oni uletati. Ali ni jednu utakmicu necemo poceti sa vise od 1 spicem na klupi.

A od iduce sezone smeju samo 3 stranca.

PS: Da su planirali Diarru i za u buduce em bi mu ponudili novi ugovor em bi mu sredili pasos. Ovako je sigurno da se sa njim na leto oprastamo kao i sa Kamarom. Opet ostajemo na 4 stranca, sto znaci da sumnjam da ce stranac i na leto doci

Van mreže Boki

• Administrator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #848 poslato: Februar 17, 2012, 11:46 »
Мангу можда проследе на позајмицу, ако је то сад уопште могуће. Али ако остане, конкурисаће за место нападача и играо би у случају кад Еду или Дијара не могу. Мислим да са њим раскидамо уговор већ на лето. А пошто иду и Дијара и Камара, онда остајемо са Андерсоном, Ивановим и Едуом. Баш је глупо да ти оба штопера у Србији буду странци, тако да бих ја ако Андерсон не покаже класу продао и њега и довео неко домаће проверено решење. Имамо ми простора за страна појачања на лето. За једно свакако.

Van mreže Svetinja

• Administrator
  • Matori član
    • Pogledaj profil
« Odgovor #849 poslato: Februar 17, 2012, 12:16 »
Mangu bih i ja poslao na pozjamicu. Iako ga nisma jos uvek gledao  :smeh4:
Iako od sledece sezone mozemo imati samo 3 stranca, nadma se da ce mo igrati Evropu i da ce onda 5 stranaca biti OK
Anderson, Ivanov i Eduardo ce tu biti 99%
Mozda Manga kao neko ko se kali i dobija sansu u kupu i mozda jos 1 pojacanje..i to je to.
Mada, pitanje je na kojoj poziciji
Babovic, Smiljanic, Ilic, Vukic...u sredini sumnjam da ce dovoditi. Iako odu Kamara i Tomic, verujem da ce naci neko resenje iz domace skole a da ce Lola, Babovic, Ilic i Vukic biti glavni igraci tu.
U napadu isto sumnjam, posebno ako ostanu danasnja 3 spica.

Van mreže Boki

• Administrator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #850 poslato: Februar 17, 2012, 12:26 »
За Бабовића је његов менаџер скоро изјавио да ће он од лета највероватније у Немачку. Тако да у средини остају Лола, С. Марковић, Вукић, Нинковић, Бабић, Илић. Очигледно ће нам требати појачања на крилима, опет, јер сада имамо само Бабића на левој страни. Он би тек за најраније годину дана могао бити довољно добар за стартера, а Саша Илић свакако неће бити стартер.

Стојковић - Миљковић (Аксентијевић), Иванов, Андерсон, Волков - С. Марковић, ПОЈАЧАЊЕ, Вукић, ПОЈАЧАЊЕ - Еду, Л. Марковић

Дефинитивно ће везни ред највише промена да претрпи. А могли смо лепо већ сада на зиму пола посла да завршимо да смо продали Камару, у ватру пустили Лолу и Сашу Марковића и да смо продали Бабовића/Томића и узели неко крило.

Van mreže Svetinja

• Administrator
  • Matori član
    • Pogledaj profil
« Odgovor #851 poslato: Februar 17, 2012, 01:25 »
I ja sam se nadao da ce prodati svakoga koga zele da prodaju i da na leto samo dokupe 1-2 igraca
Ocigledno em nisu imali ponude, em se plase da prodaju zbog izborne skupstine

Van mreže ramkens

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #852 poslato: Februar 17, 2012, 04:59 »
Nema ponuda, kriza je pogodila i evropski fudbal.

Van mreže Boki

• Administrator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #853 poslato: Februar 17, 2012, 05:49 »
Да. Баш је приметно да зимус није било јачих трансфера у Европи. А имали смо понуду за Камару, али нисмо му дозволили да иде, због чега је њега "болела глава", али биће здрав до лета.  ;D

Van mreže VolimPFC

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +53/-42
    • Pogledaj profil
« Odgovor #854 poslato: Februar 17, 2012, 09:49 »
[spoiler]
[/spoiler]

Da li to Dule drži stranu mutavog?
Моје јутро, мој дан, моје жеље, мој сан, мој живот, моја ствар, једно име Партизан...

Н.А.                                                            26.11.1918.