Autor Tema: FK Partizan 2011/12  (Pročitano 464354 puta)

Van mreže Boki

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +7/-2
    • Pogledaj profil
Odg: FK Partizan 2011/12
« Odgovor #915 poslato: Februar 23, 2012, 11:31 »
Имао је Волков проблема са повредом, али не би баш у тој мери требало да се форсира Лазевски.
Voleo sam, volim ga, voleću ga ja.
Jer će ime njegovo večito da sja!

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +105/-164
    • Pogledaj profil
.
« Odgovor #916 poslato: Februar 24, 2012, 12:20 »
Sad vec cuveni bekovski par Lazevski-Miljkovic... Kad se bude pisala knjiga istorije fudbala njih dvojica ce da dobiju cijelu jednu stranicu.
Zar nisu ljudi čudni? Nikad ne koriste slobode koje imaju ali zahtijevaju one koje nemaju. Ne koriste slobodu misli, traže slobodu govora.

Van mreže ramkens

• Starosedelac
  • Ugled: +0/-0
    • Pogledaj profil
« Odgovor #917 poslato: Februar 24, 2012, 01:46 »
Jedini razlog bi mogla biti njihova prodaja. Nek odigraju polusezonu, pa da pokupimo koje milionče i to je to. A za LŠ ćemo imati Volkova i Anksentijevića  :)

Van mreže Svetinja

• Administrator
  • Matori član
    • Pogledaj profil
« Odgovor #918 poslato: Februar 24, 2012, 09:34 »
Mislim da se bezveze navijaci loze (mislim na nas obicne navijace a ne na one koji od navijanja zive) na ove gluposti
Ima par cinjenica koje idu u prilog Djuricu a koje niko ne spominje

1. Zvezda je u dugu 42.500.000 eura, Partizan je u plusu
2. Zadnje 4 titule su partizanove
3. Iz svog omladinskog kadra partizan trenutko ima u ekipi decka od 17 godina koji vredi barem 10.000.000 eura (Markovic)
4. Letos je na pojacanja dato vise nego ikad au istoriji kluba, 3.000.000 eura. Da li je Djuriceva krivica sto su dovedeni Anderson i Eduardo Paseko?
5. Ove zime niko nije prodat (niko od bitnih igraca)

Minusi

1. Natezanje oko dovodjenja igraca. Setimo se da i Paseko nije bio siguran da ce igrati jer nije bio isplacen njegov klub(prva rata od 400.000)
2. Bezobrazan i neprofesionalan stav prema "opoziciji"
3. Prica da svi clanovi UO daju novac za Partizan a ispostavilo se da ih ni pola ne daje a i oni koji daju to rade u vidu pozajmice bez kamate
4. Oterao Tomica, najsposobnijeg tehnickog direktora u partizanu ikada (Diarra, Zuka, Moreira, Tosic, Jovetic...)

Isto tako ima par stvari koje ne idu u prilog Stanojevicu i Krstajicu (pai Vujosevicu)

1. Ispadanje od Shamroka (najveca bruka posle fljarmurtarija)
2. Dovodjenje poprilicno losih stranaca za ulozen novac (Eduardo i Anderson)
3. Dovodjenje Mange recima .."Jbg jevtin je"
4. Krstajic se brine za Partizan a za 2 godine kao penzioner (36 i 37 godina) uzeo je 800.000 eura na ime plata! Da li mu je toliko trebalo posle 10 godina bundes lige?
5. Dule je bio trener zvezde i kao takav i nema bas pravo da prica ko radi u interesu zvezde a ko ne

Opet, u prilog Stanojevicu i Krstajicu ide:

1. Usli u ligu sampiona sa 30.000 za Ilica i 500.000 za Kamaru.
2. Ostavili Zvezdu na 10 poena razlike
3. Uzeo titulu i kup
4. I pored bruke proiv Shamroka, uspeli da povrate ekipu i da dovedu klub na prag nove titule

Dakle i jedni i drugi imaju i pluseve i minuse.

No u interesu partizana je da se sto pre ovo zavrsi. Znam, vodjama grobara nije bas to i interesu, oni bi radije ljude na celu kluba koji ce ih slusati, davati im prostorije kluba na koriscenje, karte da tapkaju itd, ali pravim navijacima partiznaa je u interesu da se situacija sto pre sredi

Ekipa uopste nije losa, uopste! Jedini je problem veliki broj stranaca. Od iduce sezone mogu samo 3 stranca da budu u sastavu, a do juna 4.
Mi ih imamo 6 od cega su 2 spica a imamo samo 3 spica..a i eventualni 4 spic je stranac(Manga)

Imamo veliki biser u ekipi, njegovom prodajo(za 18 meseci tek nadam se) da se napuniti godisnji budzet.
Tu su jos Tomic, Kamara..pa i Scepovic kada se oporavi....sto ce takodje napuniti budzet...tako da situacija uopste nije losa, samo se sve sada mora pametno odraditi

Ekipi je pokrivena sada na svim pozicijama i morace se prodati 2 igraca na leto, ali ako se opet odvoji 3.000.000 za pojacanja, ekipa ce biti veoma jaka.

Na levom beku imamo Volkova i Lazevskog. Veoma dobro
Na desnom Miljkovic i Akstentijevic (jbg, mzoe bolje)
Na stoperima Rnic, Ivanov, Anderson i Stankovic
Lola, Kamara i mali Markovic na defanzivnom veznom
U sredini Ilic, Vukic, Babic, Ninkovic, Tomic, Babovic, Manga
U napadu Scepovic (oporavice se do leta), Eduardo, Markovic i Diarra

Ekipa ima potencijal, sazrevaju dobri klinci...tako da se prodaja Tomica i Kamare (oko 7-8.000.000 sigurno) ne bi ni osetila.

Sto se tice stranaca, ocigledno je ANderson promasaj, ne igra ni kod Granta. Koz na kako je on bio kapiten u Brazilu. Ali tip ima 350.000 eura godisnje, na 3 godine potpisao, sumnjam da mu pada na pamet da raskine ugovor.
Eduardo je placen 1.200.000 i on se mora forsirati. Uz to, 400.000 mesecna plata...isto nesto sto posle ove polusezone nigde ne bi dobio. A i ima ugovor na 4 sezone (jos 3.5)
Diarra na leto odlazi. Istice ugovor. A i ako ostane, ima pravo na srpski pasos. No, verujem da ce otici.
Manga...ako imas pravo samo na 3 stranca, sumnjam da ce izbor na njega pasti. No, mzoda i ostane da bi trenirao sa ekipom...dzabe je...a mozda nekada i dobije sansu.
Ivanov ima jos 2.5 godine ugovora i siguran sam da ce ostati i on.
Kamari na leto ostaje jos samo 12 meseci ugovora, hoce da ide...tako da odlazi 100% cim neko ponudi uole ozbiljnu cifru.
Dakle ostacemo na Eduardu i Ivanovu. Anderson i Manga su pod znakom pitanja i to je to.
Verujem da ce mo imati 4 stranca, 3+1 i to je to. Jednog ce mo dovesti sto bi najverovatnije znacilo da ce se Andersona resiti.

Van mreže Svetinja

• Administrator
  • Matori član
    • Pogledaj profil
« Odgovor #919 poslato: Februar 24, 2012, 09:35 »
Имао је Волков проблема са повредом, али не би баш у тој мери требало да се форсира Лазевски.

Lazevski se mora prodati na leto. Volkov ce na leto imati jos 2 godine ugovora...i dobije svojih 12 meseci kao starter

Van mreže Boki

• Administrator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #920 poslato: Februar 24, 2012, 12:02 »
1. Zvezda je u dugu 42.500.000 eura, Partizan je u plusu
2. Zadnje 4 titule su partizanove
3. Iz svog omladinskog kadra partizan trenutko ima u ekipi decka od 17 godina koji vredi barem 10.000.000 eura (Markovic)
4. Letos je na pojacanja dato vise nego ikad au istoriji kluba, 3.000.000 eura. Da li je Djuriceva krivica sto su dovedeni Anderson i Eduardo Paseko?
5. Ove zime niko nije prodat (niko od bitnih igraca)

1. Да ли си 100% сигуран да је Партизан у плусу? Или је ипак пар милиона у минусу.  ;) И да ли је могао (и морао с обзиром на прилив новца!) бити бар 7-8 милиона у плусу?
2. А Ђурић није био на челу клуба током последње 4 сезоне, већ нешто краће. А и сви знамо да је наша доминација више резултат катастрофалног вођења клуба наших комшија него наше снаге. Наравно да има и до нас, али колико добро се радило показују резултати у Европи где смо све гори.
3. Немој ми рећи да ћеш то што имамо Марковића у екипи приписати Ђурићу? Хм, шта онда ако је он већ продат и на лето одлази? А подсећам те да смо могли имати и Настасића у тиму, једног од најталентованијих штопера у Европи, а продали смо га да би вратили дуг менаџеру. И није само он од млађих играча који је напустио Партизан. Ту је и Савић који је отишао пред сам почетак квалификација. Замисли Савића и Настасића као штоперски пар у квалификацијама следеће сезоне. Битно да су остали Миљковић и Лазевски.
4. Да ли је заиста 3 милке одвојено или је то Ђура мало преувеличао?
5. Ова зима је заправо пример где би требало да продамо 3-4 играча из првих 11, односно ове које ћемо свакако продати на лето. Одлазе скоро сигурно: Стојковић, Рнић, Лазевски, Миљковић, Томић, Медо, Бабовић, Дијара. Сви осим Дијаре са значајном минутажом. И онда на лето ај опет склепај на брзину тим. Све наопако.

Колико су се накрали ладно смо могли да узмемо кредит за нови стадион и да га отплаћујемо следећих 20 година (рата је таман мање-више једнака овом годишњем износу колико они себи стрпају у џеп).
« Poslednja izmena: Februar 24, 2012, 12:19 Боки »

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #921 poslato: Februar 24, 2012, 12:11 »
Taman to.Koliko su nakrale ova i bivsa uprava,mogli smo napraviti stadion da ga se ni Njemci ne postide.

Da ima kakve drzave i kakvog drzavnog tuzioca,prikupio bi dovoljno dokaza za manje od 24 casa da ih stpa u zatvor.Ajde da su oni krali nesto profesionalno,pametno...to nije bre kradja,to je bahacenje,kad znas da ti niko nece nista,uzimas koliko oces.

Djuric,ugledni privrednik  :smeh4: Sa ergelom menadzera koji bi svoju majku prodali za procenat.Doduse,ne manji od 30.

Zar nisu ljudi čudni? Nikad ne koriste slobode koje imaju ali zahtijevaju one koje nemaju. Ne koriste slobodu misli, traže slobodu govora.

Van mreže Svetinja

• Administrator
  • Matori član
    • Pogledaj profil
« Odgovor #922 poslato: Februar 24, 2012, 01:19 »
Oah da kazem, ne biram niciju stranu. Raduje me da ima i opozicija, ali niko nije 100% u pravu

Citat
Одлазе скоро сигурно: Стојковић, Рнић, Лазевски, Миљковић, Томић, Медо, Бабовић, Дијара.

Sumnjam da ce otici Babovic.
Tomic i Kamara moraju da odu da ne bi otisli tranferfree
Za Kamaru ima zamena, Lola i Markovic
Za Tomica ne znam da li ima zamena, ako nema valjda ce se kupiti
Umesto lazevskog tu je Volkov
Rnic sumnjam da ce otici.

Ostace ekipa

Stojkovic
Aksentijevic
Rnic
Ivanov
Volkov

Smiljanic
Babic
Ninkovic
Ilic
Vukic
Babovic
Manga

Scepovic
Eduardo
Markovic

Totas desnog beka, jednog u vezi i jednog stopera (Anderson?) i opet sasvim solidna ekipica

Van mreže Boki

• Administrator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #923 poslato: Februar 24, 2012, 01:28 »
Не кажем да немамо замене за те играче, већ да те замене већ сада треба да форсирамо да би уиграли екипу за следећу сезону. Не можеш тек тако да спојиш 10 играча и кажеш им "Ај ви сад трчите за лоптом и уведите нас у ЛШ", па после опет криви тренер и спортски директор.

Бабовић иде на лето. Његов менаџер је скоро изјавио да има заинтересованих екипа из Бундеслиге и да вероватно иде. Рнићу колико знам истиче уговор. Не верујем да ће га продужити. Чак мислим да он и није довољно добар за нас.
« Poslednja izmena: Februar 24, 2012, 01:30 Боки »

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #924 poslato: Februar 24, 2012, 01:40 »
Nista se nije promijenilo od onoga kako se radilo prije godinu,dvije,pet,deset.Potpuno ista politika,potpuni isti potezi,sve,sve,prekopirano.Zasto bi sad ocekivali nesto drugacije? Titulu cemo uzeti,u LS mozemo uci ako se planete sloze u potreban raspored, opet ce svekosmicki bekovski par Miljkovic-Lazevski da nas vode kroz evropsko putovanje...to smo vec toliko puta vidjeli i zakljucili da nam se ne svidja.

Usput,izgleda jos nisu legle pare od Kezmana  :smeh4: Sta je sa onim semaforom?  :zbunjen:

Van mreže Boki

• Administrator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #925 poslato: Februar 24, 2012, 01:48 »
Семафор ће бити монтиран пред наставак сезоне.

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #926 poslato: Februar 24, 2012, 01:53 »
Mislis u narednih 7 dana?

Uzecu ga kao temu za diplomski  ;D

Van mreže Boki

• Administrator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #927 poslato: Februar 24, 2012, 02:25 »
Таква је прича била пре месец дана.

Van mreže ramkens

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #928 poslato: Februar 24, 2012, 02:26 »

Ту је и Савић који је отишао пред сам почетак квалификација. Замисли Савића и Настасића као штоперски пар у квалификацијама следеће сезоне. Битно да су остали Миљковић и Лазевски.

Aman čoveče, dokle više o Saviću? Za 10+ miliona bi ga prodali svi osim top 10 klubova, a samo ti klubovi bi i izdvojili 10+ miliona na perspektivnog i još ne dokazanog štopera. Pa cena jednog Vidića prošla dva leta je bila ne veća od 20 milki.

Van mreže Boki

• Administrator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #929 poslato: Februar 24, 2012, 02:31 »
То би ОК изговор био да је остао и ову сезону па онда да га продамо за те паре, а овако није остао ни до краја квалификација (а Ћура се ширио како га нипошто нећемо продати). Па је тако Крстајић морао на брзину да доведе штопера, што му се сада приписује као велика грешка.

Иначе, од тих 10 милиона Партизан тешко да је видео 2, прво јер 40% иде БСК-у, а други разлог нам је добро познат.