Ušao sam u prostoriju gde je semafor. Ništa specijalno. Celog života sam mislio da je unutra lik koji na prastaroj Olympia tastaturi čuka slova, medjutim, demant je stigao kada sam video da novi kablovi idu do prve kabine pored svečane ložena zapadu gde se nalazi lik koji rukovodi svim akcijama. Za vreme utakmice unutra uglavnom nema nikoga.
Citat: Laki Mart 05, 2012, 10:01 Ušao sam u prostoriju gde je semafor. Ništa specijalno. Celog života sam mislio da je unutra lik koji na prastaroj Olympia tastaturi čuka slova, medjutim, demant je stigao kada sam video da novi kablovi idu do prve kabine pored svečane ložena zapadu gde se nalazi lik koji rukovodi svim akcijama. Za vreme utakmice unutra uglavnom nema nikoga. A jel i dalje veruješ da u radiju živu mali ljudi?
Citat: Dejan NS Mart 05, 2012, 10:06 Citat: Laki Mart 05, 2012, 10:01 Ušao sam u prostoriju gde je semafor. Ništa specijalno. Celog života sam mislio da je unutra lik koji na prastaroj Olympia tastaturi čuka slova, medjutim, demant je stigao kada sam video da novi kablovi idu do prve kabine pored svečane ložena zapadu gde se nalazi lik koji rukovodi svim akcijama. Za vreme utakmice unutra uglavnom nema nikoga. A jel i dalje veruješ da u radiju živu mali ljudi? Ne!Ali nemoj mi samo reći još da ispod haube Dačije nema dvanaest rumuna koji vuku auto!
Штета само што софтвер није лепши. Ја бих бољи дизајн направио до онога. Могли су и да убаце информације типа колико степени има.