Autor Tema: 145. večiti derbi Crvena zvezda - Partizan  (Pročitano 100581 puta)

Van mreže VolimPFC

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +53/-42
    • Pogledaj profil
Odg: 145. večiti derbi Crvena zvezda - Partizan
« Odgovor #60 poslato: Novembar 02, 2013, 09:42 »
Laki, kako je poceo sukob Zabranjenih i Alcatraza? 

p.s poslije meca Volkov htio da bije Mladenovica... bilo koskanja kod Zvezdine svlacionice...
Моје јутро, мој дан, моје жеље, мој сан, мој живот, моја ствар, једно име Партизан...

Н.А.                                                            26.11.1918.

Van mreže Laki

• Globalni moderator
  • Starosedelac
  • Ugled: +54/-10
    • Pogledaj profil
« Odgovor #61 poslato: Novembar 02, 2013, 10:01 »
Ušli smo posle toga. Inače kavez je bio krcat zabranjenima, brojka sigurno preko 1000.
John Pilger je sedamdesetih pravio dokumentarac o disidentima u Čehoslovačkoj. Jedan od njih mu je tad rekao kako zapad ima mnoge prednosti u odnosu na istok, ali u jednoj stvari istok ima prednost. Pilger ga pita,a koja je to? Odgovor - Kad nas mediji lažu, mi znamo da nas lažu.

Van mreže djordje

• Starosedelac
  • Ugled: +47/-24
    • Pogledaj profil
« Odgovor #62 poslato: Novembar 02, 2013, 10:08 »
Znaci taj momak je zavrsio u  komi zbog onog barjaka na kojem pise Obrenovac.
« Poslednja izmena: Novembar 02, 2013, 10:09 djordje »

Van mreže Laki

• Globalni moderator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #63 poslato: Novembar 02, 2013, 10:28 »
Znaci taj momak je zavrsio u  komi zbog onog barjaka na kojem pise Obrenovac.

zastava plus barjak. Njegova grupa je prebijena, on je na žalost najgore prošao.

ludilo
John Pilger je sedamdesetih pravio dokumentarac o disidentima u Čehoslovačkoj. Jedan od njih mu je tad rekao kako zapad ima mnoge prednosti u odnosu na istok, ali u jednoj stvari istok ima prednost. Pilger ga pita,a koja je to? Odgovor - Kad nas mediji lažu, mi znamo da nas lažu.

Van mreže nyc

• Starosedelac
  • Ugled: +217/-297
    • Pogledaj profil
« Odgovor #64 poslato: Novembar 02, 2013, 10:29 »
Čekaj, znači, momak je iz te grupe, a ne iz sačekuše? Ako je tako, onda sam pogrešno informisan.

Van mreže nyc

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #65 poslato: Novembar 02, 2013, 10:31 »
Neko je na FB napisao, "I tako je grupa Head Hunters prestala da postoji" - uz ovu sliku:

Van mreže Laki

• Globalni moderator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #66 poslato: Novembar 02, 2013, 10:32 »
Momak je navijač Partizana, član grupe "head hunters" oz Obrenovca. Krenuli su busom iz Obrenovca kada su ih u Umci (nekih desetak km od Obrenovca) sačekale Delije. Većina njih iz busa je dobila batine. oteti transparenti, koji su se pojavili večeras na severu

Van mreže djordje

• Starosedelac
  • Ugled: +47/-24
    • Pogledaj profil
« Odgovor #67 poslato: Novembar 02, 2013, 10:36 »
Bitno da dobrih 5 min pevaju Cedi narkomanu, po instrukciji zadriglog vepra Dunjica.

Van mreže nyc

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #68 poslato: Novembar 02, 2013, 10:42 »
DNO. Nadam se da će ih sve pohapsiti i kao u slučaju Tatona, poslati na višegodišnje okopavanje vinograda.
« Poslednja izmena: Novembar 02, 2013, 10:42 nyc »

Van mreže Blefer

• Starosedelac
  • Ugled: +104/-109
    • Pogledaj profil
« Odgovor #69 poslato: Novembar 02, 2013, 10:47 »
DNO. Nadam se da će ih sve pohapsiti i kao u slučaju Tatona, poslati na višegodišnje okopavanje vinograda.
opet moram da te demantujem jer dva tipa koja su najodgovornija za smrt Tatona nisu uopšte osuđena već su na sigurnom u Beneluksu
Ћацо СрБиНе скини нам се с grbine

Van mreže nyc

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #70 poslato: Novembar 02, 2013, 10:51 »
To što su u bekstvu ne znači da su proglašeni nevinim. Upravo suprotno.

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
  • Ugled: +61/-256
    • Pogledaj profil
« Odgovor #71 poslato: Novembar 02, 2013, 11:04 »
pera ti je delicmicno odgovorio.tiga je sto drzava umesto da u takvim slucajevima reguje na pravi nacin,sve radi pogresno.od toga da su tada digli frku samo zato sto je poginuo strani drzavljanin,i to jedne zapadne zemlje.kada su na zalost ginuli nasi u obracunima navijaca,sve je bolela kita,nikoga nije ni zanimalo,a kamoli da su pravljenje demonstracije i sl.onda su pohapseni oni i koje je trebalo pohapsiti,i one koje nije trebalo.pa i decko koji se u trenutku tuce nalazio kod zgrade politike gde mu je saobracajac tada pisao kaznu,je osudjen,jer je saobracajac rekao da ga se ne seca i da ne moze da potcrdi da je to on  :udaraozid: :udaraozid: :udaraozid:  jer sacuvaj me boze naravno saobracajci pamte sve kojima pisu kazne  :zbunjen:

sve u svemu hiljadu i jedna govnarija...
A ljubav ka tebi jos jaca je...

I svakim danom sve vise volim te...

Van mreže Zgembo Adislić

• Starosedelac
  • Ugled: +54/-20
    • Pogledaj profil
« Odgovor #72 poslato: Novembar 02, 2013, 11:08 »

Karta je tu, još samo da se prežive sukobi narko-kartela na Jugu, gerilski rat sa policijom na autokomandi i gnjav od fudbala, sve će biti u redu  :clap: .

Mazohisti svih zemalja, ujedinite se!

dok Alijanc arena ugađuje sistem za grejanje sedišta, mi imamo malo staromodnija rešenja za hladnjikavo vreme na stadionu... Jebote, gorelo je kao da je Petrovdan i da palimo lile  ??? .

Od utakmice video sam ukupno jedva 15-ak minuta ukupno, ali po komentarima izlgeda da je i bolje tako.

Sad mi samo ostaje da se zgražavam i da morališem kao 90% Srbije po fejsbuku i na forumima, kako smo najgori itd... Ali od 00:00 počinje NBA  program, pa će biti lakše  :palac:

Na mreži ladja

• Starosedelac
  • Ugled: +108/-96
    • Pogledaj profil
« Odgovor #73 poslato: Novembar 02, 2013, 11:09 »
Ko je koga istukao...u sačekuši 536738292 na 2 je nebitno...prošao je još jedan klasičan "večiti derbi u kojem smo opet videli svega samo fudbala ne....piromaske sposobnosti Grobara ....na kraju najbitnije za nas cigojnere da smo i ovako raspali sa pečurkama dobili kako nije bitno 3 boda su tu...i prišli takvi raspali na svega bod Partizanu....jedino mi nije jasno što ovaj naš rmpadžija otkinuo nekog mladog nadobudnog kurtončića već Saleta Ilića a čovek već u godinama... :mukica:

Van mreže ramkens

• Starosedelac
  • Ugled: +0/-0
    • Pogledaj profil
« Odgovor #74 poslato: Novembar 02, 2013, 11:50 »
Ona dva starta na Saleta ni meni nisu jasna. On nikada nije pravio problema, uvek je u izjavama bio umeren, ne znam čime je zaslužio da mu neko na taj način lomi noge u 95. minutu...