pazi od ovih igraca jedan se vratio posle 6meseci sa pozajmice u spaniji(tosic) i ne mogu da kazem da je novi igrac,niti da je deo nekog renoviranja.ostaje 11 igraca,od cega 17god ima 1,19god 2, 20god 4, 21god 1 igrac.i to su jako mladi igraci od dobrog dela njih se ne ocekuje da odmah budu ne znam sta.nego da polako stasavaju i zauzimaju svoje mesto.od tih mladjih ocekuje se od milivojevica i maskimovica da budu u 11,eventualno od asamoe,ali mislim da je realnije da on bude izmena,pa kasnije da bude neki nosilac.slicno se ocekuje i od mladenovica.od ostala 4 igraca se ne ocekuje ni da budu prve rezerve,nego za sada na kasicicu da dobijaju sansu,i polako se izbore za svoje mesto.
od starijih je dosao kasalica(23god),miric(25god) i perovic(27god).od njih miric i perovic su za male pare dosli,tj perovic za dz,miric za 100k.u sustini low risk ulaganje.pri tom perovic ako se ne varam ima na godinu i po ugovor,ne spada u grupu najplacenijih,gde jeste bio kovacevic.uz to je 2-3 meseca trenirao sa nama pre potpisivanja,i robi je imao vise nego dovoljno vremena da vidi njegove kvalitete.miricevo dovodjenje mi se ne svidja ni malo,i daj boze da bude korisna rezerva,a pitanje hoce li biti.smatram da je njegovo dovodjenje definitivno greska.mislim da se od kasalice vec ocekuje iu klubu i te kako odredjen ucinak,on je na nekoj granici,nije vise ni mlad igrac,a nije ni nesto previse iskusan.da budem iskren ne znam sta da ocekujem od njega,sada je u slobodi pokazao neke kalitete koje ranije nije pokazivao.videcemo dal ce biti promasaj ili ne.
hocu reci obrni-okreni,malo je igraca ovde dovedeno da odmah uskoce u starnih 11 i budu nosioci igre.vecinom su mladi igraci od kojih se u perpsektivi dosta ocekuje.naravno kod takvih igraca je sigurno da neki nece ispuniti ocekivanja,jer ni venger tu nema 100% ucinak.ali imace vremena da se pokazu i da se razviju.
ovo jeste renoviranje tima,ali ne veliko renoviranje starnih 11.ovo je vise prelazak na drugi koncept rada.samo treba imati sa ovim konceptom strpljena,i njega smo trebali odmah kad je ova uprava dosla da primenimo,sad pitanje da li ce biti strpljenja...