Ne kaki, Đukić je postavio Partizan na noge, igrali smo prvi put u istoriji moderan fudbal, krenuli da karamo komšinicu i sve to sa prilično lošim timom. 10x više je napravio od nekih trenera koju su gubili od amaterskih klubova, a kuju se u zvezde...
E vidis, ja bas mislim da se on kuje u zvijezde... Ok, moderan fudbal... protiv koga? Zrinjski? Hajduk iz Kule?
Ne podcjenjujem ja to sto je on uradio, ali mislis li da bi tako otvoreno mogli da igramo protiv ozbiljnijih evropskih ekipa?
Moderan fudbal smo igrali i sa tebi mrznim Stanojevicem... u 2 utakmice smo nadigrali sampiona Belgije, ali u fudbalu je nekad potrebna i sreca...
i da, derbi... Djukic jeste dobio(razbio bolje reci) onaj prvi na Marakani, a zatim 2 izgubio do kraja te sezone... zatim smo sledece sezone na JNA odigrali 2:2, sa mozda najjacim timom u poslednjih 7-8 godina... tu se i najbolje vidjelo da Djukicev "moderan" fudbal ima ozbiljnih nedostataka protiv malo ozbiljnijih ekipa...
Karanje komsinice, u pravom smislu, zapoceo je El Grande Jokan u onom cuvenom "bio je ofsajd bre" derbiju...