Autor Tema: 146. večiti derbi: Partizan - Crvena zvezda (26.4, 19h)  (Pročitano 84379 puta)

Van mreže VolimPFC

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +53/-42
    • Pogledaj profil
Odg: 146. večiti derbi: Partizan - Crvena zvezda (26.4, 19h)
« Odgovor #45 poslato: April 26, 2014, 10:39 »
http://www.zurnal.rs/2014/04/26/zvezdini-igraci-gadani-bakljama-zapaljena-zastava-delija/index.html

:smeh1: :smeh1: :smeh1:

Pazite konstrukcije u tekstu...   
-huligani sa istočne tribine gađali su udarima itd...
-izgrednici sa južne tribine peli se na semafor itd...
-huligani sa južne tribine palili zastave itd...

i onda šlag na torti, DELIJE su zapalile stolice...  :smeh4:

crkni smradino iskompleksirana...

« Poslednja izmena: April 26, 2014, 10:40 VolimPFC »
Моје јутро, мој дан, моје жеље, мој сан, мој живот, моја ствар, једно име Партизан...

Н.А.                                                            26.11.1918.

Van mreže Laki

• Globalni moderator
  • Starosedelac
  • Ugled: +54/-10
    • Pogledaj profil
« Odgovor #46 poslato: April 26, 2014, 10:57 »
Bio, video, doživeo, oduševio i na kraju vratio se kući.

JEBENO DOBAR DERBI !!!

Slike (malo ih ima) kasnije
John Pilger je sedamdesetih pravio dokumentarac o disidentima u Čehoslovačkoj. Jedan od njih mu je tad rekao kako zapad ima mnoge prednosti u odnosu na istok, ali u jednoj stvari istok ima prednost. Pilger ga pita,a koja je to? Odgovor - Kad nas mediji lažu, mi znamo da nas lažu.

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
  • Ugled: +61/-256
    • Pogledaj profil
« Odgovor #47 poslato: April 26, 2014, 11:04 »
taj lakat u sustini nije penal,ali ninkovic je bukvalno krenuo kroz igraca,ovaj(mislim pavicevic) se dobro zagradio,stavio ruku na ninkoviceve grudi,lopta fakticki odlazi od ninkovica,nije pod njegovom kontrolom,a onda pavicevic bez potrebe pravi pokret rukom i dize je na ninkovicevu glavu.samo zbog tog pokreta je mogao da svira,ja cak rekoh mozda je trebalo da svirne samo zbog toga indirekt,ali kaze ortak ne moze,ili penal ili nista. u sustini samo zbog tog naknadnog pokreta rukom je mazic mogao da ga svirne,ali generalno po meni nije penal.
znaci sudija nije nista svirao u toj situaciji...

sto se tice faula nad mrdjom,kao sto je rekao srdjan to je zvezdina akcija pred drugi gol partizana,tj lopta je bila kod mrdje on gubi loptu i partizan daje gol. po meni je tu ispravno rekao raka djurovic sada na sos-u(iako je rekao da je on na stadionu video kako je mrdja prvo povukao ne znam kog igraca partizana) a da je onda bio faul za zvezdu,ali da igraci treba da se naviknu da mazic pusta tvrdju igru u polju. i to je ok.zato sam i rekao generalno vise jeste nego sto nije,ali ko te jebe i ne  treba da se svira kada ides da padnes na centru kod svakog kontakta(a i to je posledica onoga da sto vise protekne vremena)...
« Poslednja izmena: April 26, 2014, 11:32 NenadBG »
A ljubav ka tebi jos jaca je...

I svakim danom sve vise volim te...

Van mreže ladja

• Starosedelac
  • Ugled: +108/-96
    • Pogledaj profil
« Odgovor #48 poslato: April 26, 2014, 11:07 »
Suđenje je bilo ok....nema šta da se prigovara

Van mreže VolimPFC

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +53/-42
    • Pogledaj profil
« Odgovor #49 poslato: April 26, 2014, 11:09 »

JEBENO DOBAR DERBI !!!

Laki baci izvještaj, šta se sve crvenilo na Jugu?  :D

Preko TV-a vidjeh kod Zabranjenih onaj barjak "Idemo Delije", na jugu neke zastave olimpijakosovih... je li bila koja ozbiljnija?
Моје јутро, мој дан, моје жеље, мој сан, мој живот, моја ствар, једно име Партизан...

Н.А.                                                            26.11.1918.

Van mreže Laki

• Globalni moderator
  • Starosedelac
  • Ugled: +54/-10
    • Pogledaj profil
« Odgovor #50 poslato: April 26, 2014, 11:16 »
Upravo sam napisao na temi Grobari.

Grcima crvene obrazi od blama
John Pilger je sedamdesetih pravio dokumentarac o disidentima u Čehoslovačkoj. Jedan od njih mu je tad rekao kako zapad ima mnoge prednosti u odnosu na istok, ali u jednoj stvari istok ima prednost. Pilger ga pita,a koja je to? Odgovor - Kad nas mediji lažu, mi znamo da nas lažu.

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #51 poslato: April 26, 2014, 11:27 »
faul, bas mi kazi sta znaci toliko o seriji?pa mi smo pobedili sami sebe,ni iz cega ste dali drugi gol.rekoh zbog zelje ste zasluzili pobedu,ali sto se tice utakmice,partizan nije nadigrao zvezdu.jeste u prvih 15min,ali posle je zvezda sve kontrolisala,imala 2 penala,dala jedan gol,u 92min odlicna sansa za izjednacenje.pa i u drugom poluvemenu, kada je posle gola zvezda svesno umrtvila igru,hocu reci tacno je uradila sta je htela(tj hteo trener,sto se potpuno pokazalo kao njegov promasaj). tako da znaci daleko od toga da partizan nije zasluzio pobedu,ali prica toliko o seriji,kada nekog dobijes u 90min,bez nekog razvaljivanja i sl,onda tesko mozes tako da kazes.

evo vidim da na sosu aca trifunovic bivsi partizanov igrac,kaze za prvi penal isto da je bio(to je ocigledno rekao i milivoje cirkovic,posto je rekao da je mazic sudija sudio bez greske),a raka djurovic da postoje elementi za penal,iako mu se cini da je mrdja pao nakon kontakta,tj da je izdrzao kontakt,pa onda pao,tj da je prelako pao,ali da ima elemenata...
« Poslednja izmena: April 26, 2014, 11:29 NenadBG »

Van mreže djemba djemba

• Starosedelac
  • Ugled: +27/-1
    • Pogledaj profil
« Odgovor #52 poslato: April 26, 2014, 11:36 »
http://mondo.rs/a686041/Video/Sport/BAKLJADA-Delije-u-akciji.html

bem ti drzavu u kojoj se panduri izivljavaju i pretresaju torbe nasim igracima,a ovo dozvole na drugoj strani.
Oprem dobro

Van mreže srdjan dimitric

• Starosedelac
  • Ugled: +6/-3
    • Pogledaj profil
« Odgovor #53 poslato: April 26, 2014, 11:39 »
faul, bas mi kazi sta znaci toliko o seriji?pa mi smo pobedili sami sebe,ni iz cega ste dali drugi gol.rekoh zbog zelje ste zasluzili pobedu,ali sto se tice utakmice,partizan nije nadigrao zvezdu.jeste u prvih 15min,ali posle je zvezda sve kontrolisala,imala 2 penala,dala jedan gol,u 92min odlicna sansa za izjednacenje.pa i u drugom poluvemenu, kada je posle gola zvezda svesno umrtvila igru,hocu reci tacno je uradila sta je htela(tj hteo trener,sto se potpuno pokazalo kao njegov promasaj). tako da znaci daleko od toga da partizan nije zasluzio pobedu,ali prica toliko o seriji,kada nekog dobijes u 90min,bez nekog razvaljivanja i sl,onda tesko mozes tako da kazes.

evo vidim da na sosu aca trifunovic bivsi partizanov igrac,kaze za prvi penal isto da je bio(to je ocigledno rekao i milivoje cirkovic,posto je rekao da je mazic sudija sudio bez greske),a raka djurovic da postoje elementi za penal,iako mu se cini da je mrdja pao nakon kontakta,tj da je izdrzao kontakt,pa onda pao,tj da je prelako pao,ali da ima elemenata...

super ste odigrali razbile ste nas, bili smo totalno u podredjenom polozaju

volkov ceka titulu

Van mreže srdjan dimitric

• Starosedelac
  • Ugled: +6/-3
    • Pogledaj profil
« Odgovor #54 poslato: April 26, 2014, 11:41 »
evo sad kazu da je lakat isto kao i prvi penal mrdje

Van mreže Boki

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +7/-2
    • Pogledaj profil
« Odgovor #55 poslato: April 26, 2014, 11:57 »
taj lakat u sustini nije penal,ali ninkovic je bukvalno krenuo kroz igraca,ovaj(mislim pavicevic) se dobro zagradio,stavio ruku na ninkoviceve grudi,lopta fakticki odlazi od ninkovica,nije pod njegovom kontrolom,a onda pavicevic bez potrebe pravi pokret rukom i dize je na ninkovicevu glavu.samo zbog tog pokreta je mogao da svira,ja cak rekoh mozda je trebalo da svirne samo zbog toga indirekt,ali kaze ortak ne moze,ili penal ili nista. u sustini samo zbog tog naknadnog pokreta rukom je mazic mogao da ga svirne,ali generalno po meni nije penal.
znaci sudija nije nista svirao u toj situaciji...

Što bi se reklo "mogao je ali nije morao da svira".  :D
Voleo sam, volim ga, voleću ga ja.
Jer će ime njegovo večito da sja!

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #56 poslato: April 26, 2014, 11:57 »
srdjane, pa nisu bas tako rekli.tj raka djurovic je to rekao.tj da je po njemu.tezina faula otprilike ista kao prvi penal.a svi ostali ukljucujuci i partizanovce su rekli da nije isto jer je mrdja ispred igraca partizana,a ovde zvezdin igrac ispred ninkovica.i vecinom ostali sem rake su rekli da misle da je ovo sudija ok svirao(istina samo je raka sudija,ostali su bivsi fudbaleri,eventualno treneri)...

i naravno da nisam napisao da je zvezda razbila partizan,prema tome nema potrebe da mi se stavljaju u usta reci koje ne kazem.totalno nepotrebno izmisljanje.ali nije ni nas partizan razbio,pa da bi se napisalo toliko o seriji...lepo je posle utakmice lukac rekao-ravnopravna utakmica.upravo tako na kraju ravnopravna utakmica,ali je partizan zasluzeno dobio nagradu za svoju borbu do kraja i zbog zelje za pobedom...

boki,pa da mogao je,tako sam i napisao.kao sto je mogao i faul nad mrdjom da svirne pre gola partizana...
« Poslednja izmena: April 27, 2014, 12:12 NenadBG »

Van mreže Dimitrije BP

• Starosedelac
  • Ugled: +40/-15
    • Pogledaj profil
« Odgovor #57 poslato: April 27, 2014, 12:01 »
Gledao sam do drugog pormašenog penala, koji je bio čist.

U prvih 15 minuta trebalo je da bude 2:0 za nas. Prvi penal nije bio, kao ni nad Ninkovićem.
« Poslednja izmena: April 27, 2014, 12:01 Dimitrije BP »

Van mreže djemba djemba

• Starosedelac
  • Ugled: +27/-1
    • Pogledaj profil
« Odgovor #58 poslato: April 27, 2014, 12:04 »
Inace, sram bilo Vulicevica sto nije izbacio loptu u aut posle onako ostrog starta Drincica na Mrdji. Čovek se previja na zemlji, verujem da jos lezi na JNA, a ovaj mucki koristi to da asistira za pobedu.
Oprem dobro

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +105/-164
    • Pogledaj profil
Re: Odg: 146. večiti derbi: Partizan - Crvena zvezda (26.4, 19h)
« Odgovor #59 poslato: April 27, 2014, 12:24 »

JEBENO DOBAR DERBI !!!

Jebeno dobar, potpis!
Zar nisu ljudi čudni? Nikad ne koriste slobode koje imaju ali zahtijevaju one koje nemaju. Ne koriste slobodu misli, traže slobodu govora.