Pocecu kako red nalaze, iz pocetka. Dogovorio sam se sa jednim poznatim nasim forumasem da se nadjemo u 17h kod njega, kuci naravno nije bio sto je u znacajnoj meri opteretilo moju godinama nacetu prostatu, srecom nasao sam mir u jednoj kafani
taj neimenovani forumas je kasnio i na pocetak meca pa sam sam usao na stadion, posle nekih 10 minuta dosao je konacno i on, podliven pivom i smudjem sa ovdasnje carde, ta kombinacija se odrazila i na njegovo ponasanje, pa je poceo sa vrsenjem konstantnog verbalnog pritiska na jadnog glavnog sudiju iz kragujevca.
mec veoma dobar, backa borbena kao da je neko finale,gosti prvi put u nekom 20 min. prelaze centar i daju nam gol medjutim backa vrlo brzo poravnava rezultat posle dosudjenog penala koji je realizovao truivunovic, veseljko je pokazao da je za ovu ligu bog, kakve covek deli lopte, pogotovo kad je pogodio u nogu naseg centarfora posle nabacaja sa nekih 30 m, igrali smo dok on nije izasao zbog lakse povrede, gosti preuzimaju inicijativu dok backa preti iz kontre. backa ako nastavi sa ovakvom borbom nece puno prosuti bodova kuci.
bice valjda i nekih slika ako ih uvazeni forumas postavi