Sal bas dominira ali i ostalo je dobro. Kako se krecu cene vasih rekvizita? Po meni majica 300, kacket 150, zastavica mala 200, velika 350, sal 1300. Za takav sal ne bih zalio 1300 jako mocno izgleda. Jel krenula prodaja, ima li navijaca sa salevima kod vas? Ide zima

Jel ste vi mozda uzeli?
Reklama vam je potrebna klub poput Backe treba da ima svoj fazon i brend a kad sam bio na vasoj utakmici nisam video da neko nesto nosi, puno ljudi ali bez obelezja. Gotivio sam vas i pre dok ste bili dugo godina treca liga, navijao stalno da udjete i onda kad sam najmanje ocekivao eto vas, prosle sezone ste izdominirali i na tribinama i na terenu. Ne znam da li je uvek onakva atmosfera kao protiv Javora ali buka koju su napravili navijaci bila je kao da se igra neki bitniji mec u superligi. Eto pokusavam da vam nadjem neku manu ali za sada ne ide, cim bude eto mene sa zamerkama. Znam, fina vam je publika i previse gori ste od nas

Jako malo psovki i nereda pored tolike nepravde, ipak je stadion nije bioskop ili kulturni centar