Autor Tema: Yugovici u eurokupovima 2015/2016  (Pročitano 118526 puta)

Van mreže VolimPFC

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +53/-42
    • Pogledaj profil
Odg: Yugovici u eurokupovima 2015/2016
« Odgovor #150 poslato: Jul 22, 2015, 11:32 »
Spade knjiga na 2 slova što se tiče regiona u kval. za LŠ.   Maribor svakako najneprijatnije iznenađenje.
Моје јутро, мој дан, моје жеље, мој сан, мој живот, моја ствар, једно име Партизан...

Н.А.                                                            26.11.1918.

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +105/-164
    • Pogledaj profil
« Odgovor #151 poslato: Jul 22, 2015, 11:35 »
Maribor je precijenjen prethodne godine,kao,zdrav rad,bla,bla,napredovanje,drz ne daj, a u stvari samo jedne godine izleceli malo iznad...kao kad uprava FKP pocne da prica o sistematskom radu posle ulaska u LS sa ulozenih 60 000  :zvizvdi:
Zar nisu ljudi čudni? Nikad ne koriste slobode koje imaju ali zahtijevaju one koje nemaju. Ne koriste slobodu misli, traže slobodu govora.

Van mreže Saga Norén

• Starosedelac
  • Ugled: +2305/-1146
    • Pogledaj profil
« Odgovor #152 poslato: Jul 23, 2015, 01:14 »
Kad vidim kako igra Trencin pozelim Steaua da prodje :)
što je Boki, naježiš se još uvijek kad se sjetiš Artmedije?!  ;)

Ima i toga. :) Seme im se zatrlo.

Rumuni očigledno u blagom haosu. Favorit su protiv nas, ali nije da smo bez šansi.
pitam se gdje bi danas bili i na što bi ličili, da ste uspjeli vezat bar te dvije "šampinjonske" sezone pod mušemom...
možda bi bili ozbiljniji i bogatiji klub nego danas, a možda bi svejedno došli na isto (ili još gore), jer bui se u tom slučaju puno više i uspjelo pokrast...

elem, što se Rumunja tiče, svakako da niste bez šansi...možda napokon i Bojinov dokaže da vrijedi makar 500 eura...
dosad nije (bar što sam gledao)...
"Rijeku se može dobiti samo kad je mamurna!" - Samir Toplak
"Saga, kucy i miha su vratili Adeze na vlast!" - by Bojci
"između običnog koša i dobre asistencije, uvijek izabirem dobru asistenciju! to mi je draže!" - #7 Toni Kukoč

Van mreže Saga Norén

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #153 poslato: Jul 23, 2015, 01:16 »
Maribor je precijenjen prethodne godine,kao,zdrav rad,bla,bla,napredovanje,drz ne daj, a u stvari samo jedne godine izleceli malo iznad...kao kad uprava FKP pocne da prica o sistematskom radu posle ulaska u LS sa ulozenih 60 000  :zvizvdi:
trolaš frende, trolaš...

Maribor je ipak u ovom trenutku, uz Rijeku i Mamić United, vrh ex-yu fuSbala po klupskoj uređenosti i stabilnosti...
"između običnog koša i dobre asistencije, uvijek izabirem dobru asistenciju! to mi je draže!" - #7 Toni Kukoč

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #154 poslato: Jul 23, 2015, 01:38 »
Ok...
Zar nisu ljudi čudni? Nikad ne koriste slobode koje imaju ali zahtijevaju one koje nemaju. Ne koriste slobodu misli, traže slobodu govora.

Van mreže Saga Norén

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #155 poslato: Jul 23, 2015, 01:45 »
al da ne ispadne sad kak samo hvalim ove moje zapadnjake, moram reći da sam prijatno iznenađen učinkom CG klubova u ova dva pretkola... ;)

Van mreže VolimPFC

• Administrator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #156 poslato: Jul 23, 2015, 01:52 »
trolaš frende, trolaš...

Maribor je ipak u ovom trenutku, uz Rijeku i Mamić United, vrh ex-yu fuSbala po klupskoj uređenosti i stabilnosti...

Po tome da, ali po igračkom kadru ništa bolji od Partizana nisu, aod Dinama su daleko...

p.s Kriv je Tole

Моје јутро, мој дан, моје жеље, мој сан, мој живот, моја ствар, једно име Партизан...

Van mreže VolimPFC

• Administrator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #157 poslato: Jul 23, 2015, 02:00 »
al da ne ispadne sad kak samo hvalim ove moje zapadnjake, moram reći da sam prijatno iznenađen učinkom CG klubova u ova dva pretkola... ;)

Šteta za Rudar sinoć, malo je falilo do spektakla sa Seltikom.

Nadam se da noćas Mladost može do 3. kola, a onda opet pičvajz sa Poljacima u PG.  :respect

Van mreže Saga Norén

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #158 poslato: Jul 23, 2015, 02:04 »
trolaš frende, trolaš...

Po tome da, ali po igračkom kadru ništa bolji od Partizana nisu, aod Dinama su daleko...

p.s Kriv je Tole

jebote, što Partizan ima krasan učinak i omjer u skupinama... :smeh3:
gotovo identičan zagrebačkoj modroj braći... :smeh1:

Van mreže VolimPFC

• Administrator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #159 poslato: Jul 23, 2015, 02:05 »
Važno je učestvovati.  :D

Van mreže Saga Norén

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #160 poslato: Jul 23, 2015, 02:20 »
što nisi izvukao brojke od 1995. naovamo?!  :zvizvdi:

baš bi volio vidjet taj prikaz, koliko je tko kod vas bio uspješan od raspada SFRJ, te koji su sve klubovi sudjelovali u europskim natjecanjima...

znam da je bio Obilić, te ako se ne varam Železnik i Milicionar...mislim čak i niški, te kragujevački Radnički...
od Montosa, pamtim Zetu, nikšićku Sutjesku, te neku ekipu što je imala travnjak (skoro stadion) negdje kraj mora... :D

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #161 poslato: Jul 23, 2015, 02:32 »
Pa i da izvlaci od 1995.opet je partizan svjetlosnim godinama ispred ostalog jsl skarta koliko god rezultati bili losi.

Kako god obrnes, nista pozitivno za svoje miljenike iz kriptodepresije ne mozes izvuci [emoji14]

Inace, 5 zadnjih godina se uzima jer uefa tako racuna koeficijent a ne što to partizanu odgovara.

Van mreže Zgembo Adislić

• Starosedelac
  • Ugled: +54/-20
    • Pogledaj profil
« Odgovor #162 poslato: Jul 23, 2015, 03:17 »
Rijeka i Maribor su klasične lepe sportske priče za nekoliko leta, nema tu kapaciteta za nešto više...

Partizan se drži isključivo na račun brutalno dobre škole i činjenice da gotovo polovinu tima u svakoj sezoni čine igrači koji su stigli bez jednog centa, iz oml. škole i Teleoptika.

Problem je samo što ne postoji menadžment koji bi bio nadogradnja na taj kapital, već se tu radi isključivo o ljudima koji svoju nesposobnost maskiraju tom školom. Žalosno je koliko ljudi se okoristilo o Partizan, dok npr. legendarni Trba i još nekolicina trenera koji putuju po Srbiji i gledaju tekme mini maksi lige i pionirskih turnira primaju simbolične plate.

Van mreže Blefer

• Starosedelac
  • Ugled: +104/-109
    • Pogledaj profil
« Odgovor #163 poslato: Jul 23, 2015, 03:26 »

NK Rijeka ne traje baš nekolikol eta već malo više decenija i da nije bilo političkih pritisaka što u vreme SFRJ a bogami i u neovisnoj "lepoj" imali bi sigurno i neki trofej više ali za klub koji nema preveliku pomoć države sasvim su solidni a imali su i solidnih evropskih rezultata
Maribor mi je još uvek nepoznanica ali klub koji je svojevremeno jedva opstajao u drugoj ligi zapad sad je igrao par puta LŠ i LE a ima i sasvim pristojan stadion koji srpski velikani mogu da sanjanju. Jo kao klinac igrao samna nekom turniru koji su oni organizovali i bio zadivljen uslovima koje su imali pre svega brojem pomoćnih terena i kvalitetom trave. Nisam sigurna da li im država nešto pomaže pošto u SLO i nema nekog miljenika vlasti. 
Ћацо СрБиНе скини нам се с grbine

Van mreže Zgembo Adislić

• Starosedelac
  • Ugled: +54/-20
    • Pogledaj profil
« Odgovor #164 poslato: Jul 23, 2015, 03:43 »
mislio sam na Rijeku u kontekstu ove smešne priče da je trenutno ispred Partizana...

Naravno da poštujem sve što taj klub predstavlja, nisam pratio ex Yu fudbal, ali iz ovih enciklopedijskih podataka jasno se vidi da se radi o velikom klubu, nakon Voše, Veleža i Sarajlija, možda i najbolji van velike četvorke.