sto se tice lalatovica neke stvari brinu.na pocetku je pokazao neke dobre strane njegovog sistema,pre svega trud,borbenost,dosta presinga na loptu. ali dosta igraca je na pocetku dobilo sansu posto pojacanja nisu bila registrovana,i iako ne mozemo nista da tvrdimo,izgleda da prvi rajkovic nije bio planiran za prvog golmana,a kamoli da je planirano da se malom risticu da sansa i sl. naravno to nikada necemo znati,ali se sve tako cini.
sada lalat gura bosancica iako je decko totalno nespreman,cak kako sam rekao ga ni ne menja do 89minuta,a ovaj skoro celo drugo poluvreme trckara kao rekreativac. katai je takodje nespreman,a i sve sto je ulazio nije nista pokazao(osim prijateljskog meca u rusiji,ali to je nesto sasvim drugo). takodje pecnika mu nije palo na pamet da stavi malo na klupu,da odmori,prosto covekl je odlican igrac,ali potpuno van forme,klupa bi mu samo pomogla,posto isto nije prosao pripreme. takodje vidljivo je da je pecnik em van forme,em totalno pogubljen na poziciji u sredini(iako je cinjenica da je on u zvezdu dosao bas kao neki ofanzivni vezni koji igra u sredini,a ne na krilu). takodje gavric ima maltene obezbedjeno mesto u 11,a iako ga mnogi pljuju mislim da je njegova igra najmanji problem.ipak je kod njega vidljiv nedostatak kvaliteta,i on prosto ima previse losu tehniku,ne zna da predribla protivnika,iako ima neke kvalitete dobro ulazi u sanse iz drugog plana i dao je golove na dve vezane utakmice.
ipak to sto kod lalatovica igraju izgleda imena,a ne njihova forma mi se nikako ne svidja.veliki je problem sto je puno igraca van forme,a igraju u 11. pa lalatovicu ako mali ristic na terenu pokazuje vise od nespremnog bosancica pusti ga da igra. pa kada se spremi bosancic ako zasluzi nek igra,nije problem.
takodje je jako cudna odluka lalatovica da juce ne menja nikoga do 75minuta,jer kako kaze dobro smo igrali. ma daj,imas 2-2 protiv zadnjeg tima na tabeli i dobro igras,nemoj da zajebavas...
nadam se da ce lalatovic nauciti iz svojih gresaka i da ih nece ponavljati,iako mi se cini da ce se ove postave tvrdoglavo drzati bez obzira na formu...