Autor Tema: FK Crvena zvezda 2014/15  (Pročitano 212716 puta)

Van mreže Boki

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +7/-2
    • Pogledaj profil
Odg: FK Crvena zvezda 2014/15
« Odgovor #315 poslato: Novembar 29, 2014, 11:17 »
Voleo sam, volim ga, voleću ga ja.
Jer će ime njegovo večito da sja!

Van mreže VolimPFC

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +53/-42
    • Pogledaj profil
« Odgovor #316 poslato: Novembar 29, 2014, 11:25 »
Policija valjda.
Моје јутро, мој дан, моје жеље, мој сан, мој живот, моја ствар, једно име Партизан...

Н.А.                                                            26.11.1918.

Van mreže srdjan dimitric

• Starosedelac
  • Ugled: +6/-3
    • Pogledaj profil
« Odgovor #317 poslato: Novembar 29, 2014, 11:34 »
cestitke na pobedi

Van mreže nyc

• Starosedelac
  • Ugled: +217/-297
    • Pogledaj profil
« Odgovor #318 poslato: Novembar 30, 2014, 10:11 »
Dule, si bio? Ja, evo, nisam ni na kompu odgledao. Tužno i pretužno mi sve to oko našeg FK, majke mi.
Nemam pojma dokle će ova agonija da traje, al da je agonija - jeste.
Da plivamo u govnima - plivamo.
Koliko još?  Nemam pojma.
Meni je strašno da ih gledam, pa sam , eto, eliminisao taj deo iz svog života.
Čisto probave radi.

Bogu hvala da imamo "privatan KK" koji inače pripada (ultra giga mega tajkunu) N. Čoviću.
Nek nam je on živ i zdrav! Kao i svi igrači koje je uspeo da dovede... Danguba, Kalina, Stefan (made in Serbia) + Djenka, Jaka, i - naravno - The Marcus. Znam da je superdosadno da se ponavljam(o), ali Dr. MWil je nešto što dosad ne videsmo na domaćem parketu!!! Jok, BRE!
"Zato što smo tako u mogućnosti"? 
Bem li ga, da ga bem.

Pojma nemam. Tek, meni, kao običnom navijaču, je sve ovo neviđeni, neočekivani bonus

P.S. Gledam tako kojekakve video uratke...  msm, stvaaaarno!

"Bože, Petra! "   :stuart:   

:smeh3: :smeh1: :smeh3:

« Poslednja izmena: Novembar 30, 2014, 10:49 nyc »

Na mreži Zgembo Adislić

• Starosedelac
  • Ugled: +54/-20
    • Pogledaj profil
« Odgovor #319 poslato: Novembar 30, 2014, 03:15 »

neistine se ne smeju objavljivati  :clap:

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +105/-164
    • Pogledaj profil
« Odgovor #320 poslato: Novembar 30, 2014, 03:21 »
Ako moze neko,a pozeljno je bar dvojica navijaca Zvezde sa foruma da da objasnjenje ZASTO je sporan ovakav transparent?

Zar nisu ljudi čudni? Nikad ne koriste slobode koje imaju ali zahtijevaju one koje nemaju. Ne koriste slobodu misli, traže slobodu govora.

Na mreži Zgembo Adislić

• Starosedelac
  • Ugled: +54/-20
    • Pogledaj profil
« Odgovor #321 poslato: Novembar 30, 2014, 04:18 »
kao i đus end pusis, rasizam.

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
  • Ugled: +61/-256
    • Pogledaj profil
« Odgovor #322 poslato: Novembar 30, 2014, 04:51 »
Ako moze neko,a pozeljno je bar dvojica navijaca Zvezde sa foruma da da objasnjenje ZASTO je sporan ovakav transparent?
osim sto je tvrdnja neistinita nije sporan. a drugo jesu li navijaci zvezde i to ovde sa foruma zabranili transparent,pa ih pitas da ti objasne?
na par mesta se pojavila info o ovom transparentu,na vise mesta je pisalo da im je zabranjeno da postave svoje zastave. ne znam sta je istina,nije ni bitno,ni jedno ni drugo ne bi trebalo zabranjivati da se kaci...

inace ako uspemo da dobijemo u zadnjem kolu(sto je sa ovakvom igrom vise nego upitno) onda da se sutiramo u dupe da posle ovakve poluzesone imamo samo -4 i dalje aktivno ucestvujemo u borbi za titulu...
« Poslednja izmena: Novembar 30, 2014, 10:55 NenadBG »
A ljubav ka tebi jos jaca je...

I svakim danom sve vise volim te...

Van mreže djordje

• Starosedelac
  • Ugled: +47/-24
    • Pogledaj profil
« Odgovor #323 poslato: Novembar 30, 2014, 04:56 »
Pa verovatno se nekom policijskom komandiru  ucinio neprikladan te ga iz predostroznosti i revnosti zabranio. Ne verujem da je neka velika zavaera iza toga.

Ali od kada je Covic van kluba nikakav pomak oko duga se ne pominje, verujem da je danas i veci od tih 50 miliona i nista bitno tu nije uradjeno niti je oprosteno.
Najpostenije resenje je bankrot, verovatno i neminovno resenje koji ce se pre ili kasnije desiti. Ali bankrot ne znaci i katanac koji neki prizeljkuju, Crvena Zvezda ce postojati dok je fudbala u Srbiji. Ono sto je vazno da bar vecina odgovornih dobije zatvorske kazne jer je sramno sto je uradjeno sa ovim klubom.
« Poslednja izmena: Novembar 30, 2014, 05:02 djordje »

Van mreže Blefer

• Starosedelac
  • Ugled: +104/-109
    • Pogledaj profil
« Odgovor #324 poslato: Novembar 30, 2014, 10:38 »
 to sa transparentom je pitanje za komandira policije a nadam se da ovog puta nisu bile nislije :P
 meni jedino u oko zapalo dzibersko ponasanje nekog despotovica koji je valjda igrac FKCZ :zbunjen:
Ћацо СрБиНе скини нам се с grbine

Van mreže nyc

• Starosedelac
  • Ugled: +217/-297
    • Pogledaj profil
« Odgovor #325 poslato: Decembar 01, 2014, 12:18 »
Upravo to. Koji seljojber, majko moja. Iskreno se nadam da na proleće neću više morati da gledam njega, Gavrića, pa i Kataija...
Zbiogom, bre, glupani, ZBOGOM!

Van mreže Dule Savic

• Starosedelac
  • Ugled: +1197/-454
  • mitoman i povijesni revizionist
    • Pogledaj profil
« Odgovor #326 poslato: Decembar 01, 2014, 10:31 »
Profo, neg sta neg da sam bio!  Pobeda se pise, igra se zaboravlja. Jos jedna losa utakmica, trudicu se da podvucem ipak uglavnom ono dobro sto sam video - jos jedna fenomenalna intervencija Rajkovica; najava povratka u formu Nejca sa dve asistencije (od kojih je ona na Lazovicev pas kod drugog gola bila bas sexy); nazalost, gol ga i dalje nece, kod neresenog rezultata je imao situaciju 1 na 1 sa OFKinim golmanom, promasio je nepromasivo. Mihajlo Ristic je opet imao par lepih poteza. Imamo i tog nekog Antica kao alternativu Dzoniju na levom beku, njega sam cini mi se do sada samo jednom gledao i to preko TV (ako se ne varam igrao je na otvaranju novog stadiona u Moskvi). Trci kao navijen gore-dole uz aut liniju, ima izgleda i solidan centarsut. Sa druge strane Katai i pored ranog gola opet nista nije uradio. Gavric je i definitivno komedija od igraca, potvrdile su se sve najcrnje slutnje kada je on u pitanju. Ali je - bez obzira na to - laksavu titulu najveceg gubitnika sto se mene tice osvojio Despotovic. Koji je to paor, neverovatno...o njegovom umecu i ugledu koji uziva dovoljno govori cinjenica da je utakmicu za koju se znalo da nijedan klasican c-for ne moze da igra zbog povrede ipak na mestu centralnog napadaca poceo Katai. Ovaj je usao, jedno vreme statirao u kukuruzu, stalno smetao, bio sam u dubokom ofsajdu, a onda ga je Nejc spojio sa golom. I on umesto da trci do momka da mu se zahvali za kosmicku asistenciju sta radi? Licne frustracije leci tako sto izigrava baju i pokazuje na usi (u fazonu, nisam dobro cuo, a? sta sad kazete?). Kazemo da si oberseljacina i da se nadamo da ti je Lale zalepio samarcinu jos u tunelu, eto to kazemo.

Atmosfera na tekmi je vise podsecala na parastos nego na fudbal, ali sta da se radi. Do 25og minuta nije bilo navijanja, a onda bakljada i koreografija posvecena momku ubijenom u Istnbulu. Pominjani navijaci OFK su po meni sramno iskoristili taj prvi deo prvog poluvremena kad su sve cutali kako bi vredjali Zvezdu (nemam problem sto su navijali, ne obavezuju njih odluke delija naravno, e sad da li su mogli da pokazu malo vise pijeteta njihova je stvar; zasto su otisli ne znam i nije me briga; moju empatiju zasluzili nisu).

Lose je, sve u svemu. Iduce nedelje su Lucani, postoji mogucnost da cu ici (ima par sjajnih kafana tamo, ako i ne pobedimo bice makar sjajna klopa  :yes:) pa onda pauza od koje ce dosta toga zavisiti.
"This is exactly what football should be about."

Van mreže Saga Norén

• Starosedelac
  • Ugled: +2305/-1146
    • Pogledaj profil
« Odgovor #327 poslato: Decembar 01, 2014, 11:33 »
Dule, kakva je posjeta u zadnje vrijeme na Mari?! brijem da je dosta manja nego zadnjih sezona, možda do 10-ak iljada?!  :zbunjen:
"Rijeku se može dobiti samo kad je mamurna!" - Samir Toplak
"Saga, kucy i miha su vratili Adeze na vlast!" - by Bojci
"između običnog koša i dobre asistencije, uvijek izabirem dobru asistenciju! to mi je draže!" - #7 Toni Kukoč

Van mreže Dule Savic

• Starosedelac
  • Ugled: +1197/-454
  • mitoman i povijesni revizionist
    • Pogledaj profil
« Odgovor #328 poslato: Decembar 01, 2014, 11:37 »
Slabo, slabo, mora se priznati. Juce svega 7-8 hiljada. Ali ne brinem se, prolece je Zvezdino uvek bilo...ako se resimo par nesposobnjakovica, odradimo dobre pripreme, dovedemo dva pojacanja i vezemo dve-tri dobre igre, eto opet proseka od 20.000.
"This is exactly what football should be about."

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
  • Ugled: +61/-256
    • Pogledaj profil
A ljubav ka tebi jos jaca je...

I svakim danom sve vise volim te...