Eh, jad i beda u vremena krizna. Ne znam sta je to sto me u ovim godinama i po ovakvom vremenu tera da se lomatam po sumadijskim selima ali sam ipak bio na utakmici. I to smo zbog magle na Rudniku, policijskih patrola od Milanovca nadalje, te kretenske "organizacije" ulaska (zandarmerija, blagajna na zapadnoj tribini u vidu bastenskog stola za kojim sedi cica sa stosom karata i kasom i prodaje karte po ceni od 500 din., dakle skuplje nego za zapad Marakane, pri cemu je opkoljen sa 100 nervoznih navijaca) na "stadion" (dve uzduzne tribine) jedva usli par minuta posle kick-off-a. A na tribini pun ugodjaj: redari koji provociraju, pijani lokalci (bili u manjini pa su brzo ucutali), Aca Lukas koji se ori sa ozvucenja u poluvremenu i potpuna oranica od terena, zaista je sramota sto u nasoj ligi moze da se igra na takvim terenima (Tole odlazi!) a sa druge strane sreca da se samo jedan igrac povredio.
Sto se utakmice tice, Zvezda je dobro pocela, koliko se u takvim uslovima uopste moglo. Lazovic je dobro probijao, uglavnom je onog Nenadica prolazio bez vecih problema i ubacivao upotrebljive centarsuteve sa desne strane. Kao rezultat takve inicijative dosao je i gol, lep udarac Nejca Pecnika. Posle toga smo imali nekoliko dobrih napada i dve izgledne sanse do poluvremena. U drugom delu smo solidno igrali, imali i stativu Mijailovica posle koje je dosla glupost Bosancica, mada se videlo da kako vreme prolazi sve vise cuvamo rezultat. Kada je Lale u igru ubacio Gogica znao sam da nema sanse da sacuvamo pobedu. Na zalost, tako je i bilo. Jedna kontra na samom kraju meca, kompletna odbrana koja je izbacena iz dva dodavanja, Rajkovic koji je krenuo (a da je nastavio ubedjen sam da bi prvi stigao do lopte) pa stao, i gol. Jedan napad, jedan gol, tako to biva ponekad. Logican kraj jedne otuzne polusezone. Pamet u glavu pa da probamo nesto na prolece.
Tuga zbog rezultata uspesno je sanirana u obliznjem selu. Na meniju telece pecenje, vesalice i drugi slatkisi, Sumadija brale as its best

.