[youtube=622,350]http://www.youtube.com/watch?v=c_0vqUb31Ns[/youtube]
kakav drugi gol malog jovica...
on je nas najbolji spic koliko god masio sansi,ali stalno i ulazi u njih,sto nije ni malo lako i to upravo pokazuje njegov talenat i kvalitet. nisam siguran da bi ostala nasa dva spica bili u stanju da daju ovakav gol,tj siguran sam da orlandic to ne zna, parker bi i mogao,ali eto do sada smo videli da je on solidan igrac,ali nismo videli bog zna kakav njegov golgeterski ucinak...
sto sam vec pricao jovic po talentu i kvalitetu uopste ne zaostaje za npr joveticem i mitrovicem u njegovim godinama. samo je mozda i jos ispred njih.jer su oni u njegovom uzrastu kada su bili(par meseci stariji od njega,jer je on kraj decembra,a jovetic novembar,mitrovic septembar) nisu igrali u prvom timu partizana. tj jovetic jeste,ali je u toj celoj sezoni odigrao 4 utakmice i dao 1 gol.tek je sledece bio standardan(27 utakmica - 12golova),a mitrovic je bio u teleoptiku i igrao standardno 25utakmica-7golova,a sledece sezone bio standardan u partizanu25utamica-10golova.
jovic je ove sezone dao 4gola u prvenstvu,verujem da ce sigurno na kraju sezone imati ucinak od 7-8golova.a sledece sezone sam siguran da kada bi ostao u zvezdi da bi dao sigurno 12 golova koliko jovetic u tom uzrastu.
opet to nista ne znaci,ali sam siguran da je sada i po talentu i po kvalitetu sigurno na nivou ova dva najbolja spica u zadnjih 10god u nasoj ligi(pricam o mladim igracima) kada su bili njegovih godina.a na njemu je da i dalje nastavi sa uspesnom karijerom.sto nikada nije lako...