Autor Tema: FK Crvena zvezda 2014/15  (Pročitano 212365 puta)

Van mreže nyc

• Starosedelac
  • Ugled: +217/-297
    • Pogledaj profil
Odg: FK Crvena zvezda 2014/15
« Odgovor #705 poslato: April 28, 2015, 01:52 »
More... ali, hajde ostat ću nijem, da se ne bi pravobranioci jsda digli na oružje.
P.S: I da li je iko i koliko odgovarao za ovo UBISTVO?

Van mreže shorty

• Starosedelac
  • Ugled: +7/-1
    • Pogledaj profil
« Odgovor #706 poslato: April 28, 2015, 12:55 »
More... ali, hajde ostat ću nijem, da se ne bi pravobranioci jsda digli na oružje.
P.S: I da li je iko i koliko odgovarao za ovo UBISTVO?

Pre tri godine, posle raketa ispaljene s Partizanovog 'juga', stradao je Aleksandar Radović (17), navičaja Crvene zvezde. Osmorica navijača 'crno-belih' osuđeni su za izazivanje opšte opasnosti. Majkl Halkijević (26) je osuđen je na 23 meseca zatvora, Nenad Kecojević (24), Zoran Živanović Čegi(40), Časlav Kurandić (30) i Mirko Urban (39) na po godinu i po, Aleksandar Aleksić na 20 meseci, dok su Dragan Petronić(27) i Srđan Šalipurović(27) osuđeni na po pola godine.

Van mreže nyc

• Starosedelac
  • Ugled: +217/-297
    • Pogledaj profil
« Odgovor #707 poslato: April 28, 2015, 02:51 »
Hvala, Shorty.
Surove kazne, nema šta. Još nešto, pročitao sam da je ovim momcima sudjeno za "izazivanje opšte opasnosti", a ne za ubistvo.
Što nas dovodi do zaključka da je Radovića ubila "Opšta Opasnost".

:stuart:

Van mreže Dule Savic

• Starosedelac
  • Ugled: +1197/-454
  • mitoman i povijesni revizionist
    • Pogledaj profil
« Odgovor #708 poslato: April 28, 2015, 03:16 »
Trebalo bi proveriti da li su kazne pravosnazne, odnosno da li su zaista odlezali, ili su advokati otezali izvrsenje, zastare, inostranstvo i sl....sta sve nismo vec videli u divotnom pravosudnom sistemu ove drzave...
"This is exactly what football should be about."

Van mreže Laki

• Globalni moderator
  • Starosedelac
  • Ugled: +54/-10
    • Pogledaj profil
« Odgovor #709 poslato: April 28, 2015, 03:23 »
Ubistvo Ace Radovića je stvarno tragično nesrećan slučaj. Nije postojala namera da se raketom gadja sever. Neko nestručan je to uradio, verovatno nenamerno, ali sa tragičnom posledicom.

Većina ljudi je bila u zatvoru, mislim da i ekonom kluba koji je uneo baklje i rakete.

Po ko zna koji put savest huligana je na razvoju primata.
John Pilger je sedamdesetih pravio dokumentarac o disidentima u Čehoslovačkoj. Jedan od njih mu je tad rekao kako zapad ima mnoge prednosti u odnosu na istok, ali u jednoj stvari istok ima prednost. Pilger ga pita,a koja je to? Odgovor - Kad nas mediji lažu, mi znamo da nas lažu.

Van mreže dejo94

• Starosedelac
  • Ugled: +60/-36
    • Pogledaj profil

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
  • Ugled: +61/-256
    • Pogledaj profil
A ljubav ka tebi jos jaca je...

I svakim danom sve vise volim te...

Van mreže Dule Savic

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #712 poslato: Maj 04, 2015, 10:02 »
Pregurasmo i Rad. Sve bi bilo neuporedivo teze da su poveli na pocetku - imali su sjajnu sansu vec u prvim minutima ali je lopta okrznula stativu. Posle smo krenuli nesto odlucnije i za desetak minuta dva gola - Orlandic i Jovic (sjajne asistencije Kataija; inace, njega bas nece gol - sve dobro uradi, ima cak i dobru nogu, jak sut, ali dzaba, ne ide pa ne ide). Sve posle toga je za brzi zaborav - tempo je pao, imali smo neke sanse (cak i dva zicera, Lazovic i Orlandic) i polukontre ali bez realizacije. Tuzno je bilo videti praznu Marakanu - zaista su te "disiplinske mere" FSS kompletna glupost. Ni uz najbolju volju ne vidim sta se ovime postize osim sto se normalnim ljudima zabranjuje da idu na utakmice (a posle se kuka o "povratku publike na stadion" i sl. isprazne frazetine); sa druge strane, veoma dobro se zna ko je pravio incidente, postoje tv snimci kaogod i snimci policijskih kamera - pa lepo izgrednike van stadiona, ali ne.....jad i beda.

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #713 poslato: Maj 04, 2015, 02:58 »
ma dobro partizan je i definitivno obezbedio titulu,do kraja treba razigrati klince,i proveriti ostale igrace da se vidi na koga moze da se racuna na koga ne. u sustini imamo odlicnu osnovu da se napravi jako dobar tim,ali verovatno od toga nece nista biti. jer ce se verovatno raditi po starom.a to znaci otici ce 10-15 igraca,doci 10ak vecinom drva,neki koji nesto zna ce sluicajno da upadne,pare se trose i dalje na plate i obestecenja,igraci odlaze bez da su odigrali ista u prvom timu,a ostaje dug za njiihove plate,a ko zna ko sve se tu ugradjuje i pere pare...
a ovaj sastav je odlicna osnova,ali treba skloniti veliki broj prekobrojnih prosecnih prvoligaskih igraca,koji nemaju mesto u zvezdi.na to dodati samo 2-3 igraca,ali prava,i to je to. ali kao sto rekoh iluzorno je o tome i razmisljati...
« Poslednja izmena: Maj 04, 2015, 03:00 NenadBG »

Van mreže Dule Savic

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #714 poslato: Maj 04, 2015, 03:19 »
Pa dobro, ajde cisto teoretski: ukoliko ne racunamo Lazovica koji je vec otisao po mom skromnom misljenju, onako po linijama, u Zvezdi imaju mesto Rajkovic, Pavicevic, Lukovic (na staru slavu jer sad vec godinama nije igrao takmicarski mec), Petkovic, Ristic, Grujic, Katai i Jovic. Ovo ostalo sto se mene tice mogu sve koliko sutra da prodaju (pod uslovom da neko to hoce da kupi). Ali to je jalovo teoretisanje, jer znamo da ce zavaliti svakoga za ma kakvu ponudu. A logicno je da ce ponude stici za upravo navedene, a ne recimo za Orlandica, Andjelkovica i slicnu drvnu gradju.

Van mreže Boki

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +7/-2
    • Pogledaj profil
« Odgovor #715 poslato: Maj 04, 2015, 03:23 »
Jel Katai na pozajmizi iz Olija?
Voleo sam, volim ga, voleću ga ja.
Jer će ime njegovo večito da sja!

Van mreže Blefer

• Starosedelac
  • Ugled: +104/-109
    • Pogledaj profil
« Odgovor #716 poslato: Maj 04, 2015, 03:34 »

cirkus marakana opet aktuelan
 nije ih sramota sjajane igre potiv Partizana nego i dalje tamburaju o suđenju
 :udaraozid:
Ћацо СрБиНе скини нам се с grbine

Van mreže Dule Savic

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #717 poslato: Maj 04, 2015, 03:36 »
Jel Katai na pozajmizi iz Olija?

Mislim da jeste i da se na kraju sezone odlucuje o njegovom buducem status (povratak u Atinu ili otkup ugovora).

Van mreže Boki

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +7/-2
    • Pogledaj profil
« Odgovor #718 poslato: Maj 04, 2015, 03:55 »
Otkup ugovora, how yes no. :D

OK je on igrac. Mislim da bi sledece sezone mogao biti jedan od boljih u TSL.
Voleo sam, volim ga, voleću ga ja.
Jer će ime njegovo večito da sja!

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #719 poslato: Maj 04, 2015, 03:56 »
cena otkupa je 600k,tako da ili ce da smanje na nekih 200-250k otkup ili se vraca tamo.a ja ne vidim razlog sto bi oli smanjivao toliko otkupnu klauzulu. znaci realno je da ide...

Pa dobro, ajde cisto teoretski: ukoliko ne racunamo Lazovica koji je vec otisao po mom skromnom misljenju, onako po linijama, u Zvezdi imaju mesto Rajkovic, Pavicevic, Lukovic (na staru slavu jer sad vec godinama nije igrao takmicarski mec), Petkovic, Ristic, Grujic, Katai i Jovic.
tu je kahriman,kao verovatno ok resenje i za prvog golmana kada se proda rajko. imas lazica malog kao dobro trece-cetvrto resenje ili prodaja ako oce iko da da pare za njega,imas jako talentovanog jovanovica koji kao dodatak jednom iskusnom stoperu jako solidno deluje,a koji je vrhunsko resenje za treceg stopera i postepeno ubacivanje u prvih 11,kao jos jednog igraca od koga cemo moci da zaradimo pare.tu su i vukan i avramovski koji su talentovani igraci,i koji su zadovoljavajuca resenja da budu u 18. avramovskom treba dati ozbiljnu sansu da se vidi da li je definitivno za nas ili nije.
tu su takodje cvetrkovic kao ok resenje za rezervnog desnog beka,ako nemas nekog talenta u omladincima koga ces postepeno da guras i da posle zameni petka.orlandic ili parker su ok resenja za nekog treceg spica,koji sansu ceka sa klupe. tu je mbodj koga svi hvale ali decko nije dobio sansu i nemam pojma sta da mislim o njegovom kvalitetu.
znaci trebaju nam na ovu osnovu jedan solidan levi bek da igra u 11,i gurnuti nekog klinca kao rezervu, treba nam jedan centralni vezni i jedan spic. sa ta tri prava igraca mi imamo odlican tim.
naravno to pod uslovom da sada na leto ne ode 10 igraca za dz,a prodaju luku,grujica,jovanovica i rajkovica...
« Poslednja izmena: Maj 04, 2015, 04:17 NenadBG »