Nije stanje u Zvezdi presudan razlog za ovakav potez. Pravi razlog je idiotska ambicioznost kretena od roditelja koji ispunjavanje svojih klinačkih želja vide kroz dete. Takva ista je i Filipova majka. Naravno, sve je ovo pod budnim patronatom menadžera koji za ovakvu budalaštinu treba da bude oteran iz sporta.
Primera ima nekoliko. Naveo sam ime Filipa (njegova majka se talasala u belom BMW x5, sa tablicom FILIP) Dva košarkaša iz Kragujevca su prešli u Tursku i uzeli tursko državljanstvo, ima još nekoliko slučajeva za koje sam čuo, ali me mrzi da pišem o tome.
Zajedničko za sve te kretene od roditelja je to što su dobili par hiljada evra više, uzeli jedan auto, otišli na Bali na letovanje i tu se saga o srećnom i lagodnom životu završava jer njihova deca nisu to što su im menadžeri rekli.
Tako će možda i biti sa ovim malim, njemu želim da ostane u sportu i da bude vrhunski golman, ali zbog debila od roditelja, zbog toga što se nije usudio da se suprotstavi kretenima i menadžeru, teško da će biti izuzetak koji potvrdjuje pravilo.