Nisam bog zna sta ni ocekivao, ali da ce nasa "evropska bajka" da potraje nepuna dva minuta, ko bi se tome nadao...zaista se ne secam kada sam video crveni na startu...u takvoj situaciji i ne moze bog zna sta da se zakljuci, kada igras celu utakmicu sa igracem manje a jos moras i da napadnes...taj kljucni detalj - nije nikakvo opravdanje - voleo bih da vidim na snimku. Meni se ucinilo da je njihov napadac udario Savu. Svejedno je nedopustivo da neko tako iskusan napravi takvu glupost.
U nasoj ekipi sve pohvale idu malom Rajkovicu, on izrasta u golmancinu, treba biti posten i reci -spasao nas je petarde. Drugi pozitivan utisak mi je ovaj Izraelac na desnom krilu. Katai dosta dobar, kao i Parker u nekim trenucima (osim sto ne moze da posalje upotrebljiv centarsut pa to ti je).
Ovo ostalo je katastrofalno. Andjelkovic, Cvetkovic, Bruka i Sramota. Orlandicu je mesto u cirkusu a ne u profesionalnom sportu, a zaista ne znam cemu briljantna zamisao da se pocne sa Vukanom Savicevicem umesto sa Stojanovicem. Tuga.
Kairat se predstavio kao uigrana ekipa koja itekako zna sta hoce. Igrali su grubo, na momente i prljavo, ali su imali sudijsku podrsku sto se toga tice. Ponavljam, nije nikakav alibi, ali sudjenje je bilo smesno, i to uglavnom na nasu stetu, ukljucujuci i gol iz cistog ofsajda.
Jos je i atmosfera bila bezvezna, iako je bilo preko 20.000 ljudi.