Ma kruži po internetu slika tiketa(1-2) sa stadiona. Ljudi se bukvalno nisu trudili da sakriju da je namješteno, kakva osionost i bahatost, da komšije odmah znaju šta ih čeka ove sezone i na koga je sada red.
Koliko god ovo izgledalo smiješno, u pravu si, nije ovo za smijanje, ali kao što sve drugo prolazi nekažnjeno tako će i ovo proći.
Čisto sumnjam da će UEFA bilo šta uraditi jer da su oni uopšte u toku Terzić bi nakon nepoštovanja kazne od strane FSS-a bio doživotno suspendovan.
Sve su to samo prazne priče da se zamažu oči javnosti, kao, mi tjeramo neu pravdu

Ja sam već rekao, Zvezda ove godine mora uzeti titulu jer će biti smak svijeta ukoliko je Partizan pretekne po broju istih, onda bi im ostali samo kupovi i Bari

Realno, Partizan mora negdje izgubiti bodove, Čuka i Vojvodina imaju jako dobre timove, od Zvezde ne očekujem da može prismrdeti Partizanu u međusobnim duelima ali, zapamti šta ti kažem, ređaće sve pobjede, pa čak i protiv Čuke i Voše iako su obadvije ekipe jače od Zvezde kao na traci

Srbija brale