Autor Tema: FK Partizan 2014/15  (Pročitano 237314 puta)

Van mreže shorty

• Starosedelac
  • Ugled: +7/-1
    • Pogledaj profil
Odg: FK Partizan 2014/15
« Odgovor #945 poslato: Maj 17, 2015, 03:29 »

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +105/-164
    • Pogledaj profil
« Odgovor #946 poslato: Maj 17, 2015, 03:36 »
Da,da,da,par scena su prejake...lomljenje precke,ova sutka sto shorty postavi sliku i trenutak kad momci prze gitarom a masa prodire u teren  :smeh3:
Zar nisu ljudi čudni? Nikad ne koriste slobode koje imaju ali zahtijevaju one koje nemaju. Ne koriste slobodu misli, traže slobodu govora.

Van mreže Boki

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +7/-2
    • Pogledaj profil
« Odgovor #947 poslato: Maj 17, 2015, 04:26 »
Ovo je bolesno.
Voleo sam, volim ga, voleću ga ja.
Jer će ime njegovo večito da sja!

Van mreže VolimPFC

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +53/-42
    • Pogledaj profil
« Odgovor #948 poslato: Maj 17, 2015, 09:28 »
Velika je vjerovatnoća da ćemo ove godine u 3. kolu biti među nosiocima.
Моје јутро, мој дан, моје жеље, мој сан, мој живот, моја ствар, једно име Партизан...

Н.А.                                                            26.11.1918.

Van mreže Boki

• Administrator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #949 poslato: Maj 17, 2015, 10:03 »
Baš suprotno. Ove sezone u 3. kolu smo najverovatnije među NEnosiocima. Ponovo će biti skoro nemoguća misija ući u Q4.

« Poslednja izmena: Maj 17, 2015, 10:08 Boki »

Van mreže VolimPFC

• Administrator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #950 poslato: Maj 17, 2015, 11:03 »
Lech 30, Legia, 29, Jagielonia 29,   to je trenutno tabela u Poljskoj...  od toga ovi treći imaju slabiji koeficijent od nas...

a može i neko od favorita da se oklizne :)  Videoton i Midtyland će biti mine...
Моје јутро, мој дан, моје жеље, мој сан, мој живот, моја ствар, једно име Партизан...

Van mreže NebojsaK

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +0/-0
    • Pogledaj profil
« Odgovor #951 poslato: Maj 17, 2015, 11:14 »
Ma mi bez adekvatnih pojacanja nemamo sta da trazimo u Evropi, realno!
Sve ove price i tabele, sve su to samo nagadjanja i puste zelje, mi nemamo sta sa ovakvim timom, koji ce uzgred najvjerovatnije biti osakacen, da trazimo protiv bilo kog EU kluba sem da im sluzimo za gol razliku.
Dva napadaca vrhunske klase, zadnji vezni, ofanzivni vezni i lijevi bek, uz uslov da sacuvamo ovu ekipu koju imamo pa da se nadamo necemu, u suprotnom bolje je da se ne brukamo.

Van mreže Zgembo Adislić

• Starosedelac
  • Ugled: +54/-20
    • Pogledaj profil
« Odgovor #952 poslato: Maj 18, 2015, 02:39 »
to naravno ne mora ništa da znači... Tim jeste prilično skroman, ali možda nam se posreći pa da nakon 4-5 godina konačno odradimo dobre pripreme i dobijemo ekipu sa jasnim pečatom trenera.

Pa i ovaj (hronično pljuvani) tim je letos bio za jedan imbecilni potez Trajkovića udaljen od verovatne eliminacije (hronično opevanog) Ludogoreca. Jednostavno, u nekom dvomeču protiv ovih svih timova mi imamo neke šanse. Valjda će JNA konačno prekinuti seriju tragičnih ishoda, red je da proslavimo neku veliku pobedu tamo.

Moji neki favoriti za prelazni rok su:

-Nikola Maraš: jbga, prijateljske veze  :D, ali dečko je stvarno jako dobar, 96 godište, ide sad sa Paunovom reprezentacijom na SP, celo proleće je starter, odličan štoper, recimo već sada bolji od tri godine starijeg Ćirkovića koga smo uzeli čisto da popunimo broj.

-Milan Perendija: zaboravljeno dete Partizana, član generacije 86 (Simon, Babović, Lola, Marinković, Borko Veselinović...), već skoro 10 godina igra po ovim ekipama sličnog kvaliteta Partizana, a dve godine skoro da nije propustio meča u ruskoj Premijer ligi.

-Uroš Đurđević: ona golčina protiv Ajaksa se ispostavila kao izuzetak, jako skromna minutaža već drugu godinu, mogla bi tu pasti neka pozajmica.

-Mirko Ivanić: Iako su Gaćinović i Babić najizvikaniji igrači iz ovog tima Vojvodina, ono malo što sam ja gledao mi se čini da je ovaj mali nepravedno zapostavljen. Nisam siguran koliko je on i potreban jer verovatno ostaju i Saša i Babović i Džigi (a tu je i ovaj mali Lukić koji je prekjuče sasvim solidno odigrao), takođe, ne znam da li i dalje Voša ima onu politiku da ne prodaje igrače Zvezdi i Partizanu, ali ovaj bi nam baš legao.

Van mreže Blefer

• Starosedelac
  • Ugled: +104/-109
    • Pogledaj profil
« Odgovor #953 poslato: Maj 18, 2015, 02:51 »

gde ti igra ovaj Maraš?

nema ga ne Paunovom spisku za SP
Ћацо СрБиНе скини нам се с grbine

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
  • Ugled: +61/-256
    • Pogledaj profil
« Odgovor #954 poslato: Maj 18, 2015, 03:40 »
ocigledno ovaj iz rada,95,tj sam kraj...

http://www.transfermarkt.rs/nikola-maras/profil/spieler/258475

zgembo,da te obavestim da je i andjekovic standardno igrao nekoliko godina u ruskoj prvoj ligi,pa ga vidimo sada u zvezdi,jos gori nego u prvom mandatu,a ni tada nije bio dobar.
sto se tice ivanica,imala vojvodina i dalje tu politiku ili ne,ono sto je sigurno da zvezda i partizan nemaju pare da kupuju igrace vojvodine,osim ako im ne istice ugovor. ili ono kao trajkovic i skuletic,6 meseci pre isteka ugovora,pa da su prinudjeni da ih daju,da bi uzeli bilo kakve pare. i to je opet bio za partizan neka maltene gornja granica koliko daje obestecenje. a takvi slucajevi sa mladjim igracima su malo verovatni.
« Poslednja izmena: Maj 18, 2015, 03:40 NenadBG »
A ljubav ka tebi jos jaca je...

I svakim danom sve vise volim te...

Van mreže Zgembo Adislić

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #955 poslato: Maj 18, 2015, 04:35 »
Maraš je u Radu, već neko vreme je standardan, rekoše mi da će na SP, sad i ja vidim da je precrtan, jbga...

Nenade, što se tiče tog "ruskog sindroma" nema pravila, verujem da se ipak može naći proveren igrač.

Inače, ono što sam ja ispratio u poslednje vreme, nije baš da se Vojvodina "ubija" od para za transfere u poslednje vreme. Oni su baš u škripcu, nekoliko igrača su dali jako jeftino, recimo Sergej je u Genk otišao na nekih 500-600 hiljada plus procenat od daljeg transfera... Gaćinovića i Babića su izgleda dali nekom investicionom fondu za hitnu siću, tako da verujem da bi za čistih pola miliona mogao da se nabavi igrač tipa Ivanića, samo ako hoće da ga prodaju.

E sad, Partizan već nekoliko rokova nije dao ni dinara, a ovi novi su obećali neke promene na tom planu, pa kovelim možda se otvore za nešto. Kada se samo setim da je 2008. Fejsa došao iz Kule za 1.2 mil.  :eek:, glava me zaboli. Ako su već dobili te pare od Škuletića i onaj kredit od 4 mil. (za koji presjednik reče da još ne zna na šta će ga utrošiti  :))) možda bi konačno mogli napraviti neki transfer. Ovi sad kao nešto obećavaju, Đura je ovih prethodnih godina na vreme sekao sve nade...

Mada, ovo je sve na nekom teorijskom osnovu, i sam znam da su šanse ispod 10%

Van mreže NebojsaK

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +0/-0
    • Pogledaj profil
« Odgovor #956 poslato: Maj 18, 2015, 05:25 »

E sad, Partizan već nekoliko rokova nije dao ni dinara, a ovi novi su obećali neke promene na tom planu, pa kovelim možda se otvore za nešto. Kada se samo setim da je 2008. Fejsa došao iz Kule za 1.2 mil.  :eek:, glava me zaboli. Ako su već dobili te pare od Škuletića i onaj kredit od 4 mil. (za koji presjednik reče da još ne zna na šta će ga utrošiti  :))) možda bi konačno mogli napraviti neki transfer. Ovi sad kao nešto obećavaju, Đura je ovih prethodnih godina na vreme sekao sve nade...

Mada, ovo je sve na nekom teorijskom osnovu, i sam znam da su šanse ispod 10%
To i ja pricam Zgembo cijelo vrijeme, dakle, ili nek se otvore i dovedu par dobrih igraca (u sta i ja cisto sumnjam), ili nek prestanu da prodaju m..a za bubrege.
Dobar igrac mora da se plati a sasvim je druga stvar sto su i Partizan i Zvezda navikli da uzimaju sve najbolje za sicu, toga vise nema i ne treba da bude, prema tome, jedno od ova dva gore navedena rjesenja, trece nema.

Van mreže Boki

• Administrator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #957 poslato: Maj 18, 2015, 05:53 »
Ma kakvo placanje. Nova uprava najavljuje stednju na svim nivoima. Oko pola miliona planiraju da potrose.

Van mreže Zgembo Adislić

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #958 poslato: Maj 18, 2015, 08:35 »
Oko pola miliona planiraju da potrose.

pa i to je onda cirka pola miliona više nego u prethodnom prelaznom roku  :D

Van mreže VolimPFC

• Administrator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #959 poslato: Maj 18, 2015, 08:59 »

:D