to naravno ne mora ništa da znači... Tim jeste prilično skroman, ali možda nam se posreći pa da nakon 4-5 godina konačno odradimo dobre pripreme i dobijemo ekipu sa jasnim pečatom trenera.
Pa i ovaj (hronično pljuvani) tim je letos bio za jedan imbecilni potez Trajkovića udaljen od verovatne eliminacije (hronično opevanog) Ludogoreca. Jednostavno, u nekom dvomeču protiv ovih svih timova mi imamo neke šanse. Valjda će JNA konačno prekinuti seriju tragičnih ishoda, red je da proslavimo neku veliku pobedu tamo.
Moji neki favoriti za prelazni rok su:
-Nikola Maraš: jbga, prijateljske veze

, ali dečko je stvarno jako dobar, 96 godište, ide sad sa Paunovom reprezentacijom na SP, celo proleće je starter, odličan štoper, recimo već sada bolji od tri godine starijeg Ćirkovića koga smo uzeli čisto da popunimo broj.
-Milan Perendija: zaboravljeno dete Partizana, član generacije 86 (Simon, Babović, Lola, Marinković, Borko Veselinović...), već skoro 10 godina igra po ovim ekipama sličnog kvaliteta Partizana, a dve godine skoro da nije propustio meča u ruskoj Premijer ligi.
-Uroš Đurđević: ona golčina protiv Ajaksa se ispostavila kao izuzetak, jako skromna minutaža već drugu godinu, mogla bi tu pasti neka pozajmica.
-Mirko Ivanić: Iako su Gaćinović i Babić najizvikaniji igrači iz ovog tima Vojvodina, ono malo što sam ja gledao mi se čini da je ovaj mali nepravedno zapostavljen. Nisam siguran koliko je on i potreban jer verovatno ostaju i Saša i Babović i Džigi (a tu je i ovaj mali Lukić koji je prekjuče sasvim solidno odigrao), takođe, ne znam da li i dalje Voša ima onu politiku da ne prodaje igrače Zvezdi i Partizanu, ali ovaj bi nam baš legao.