samo mala ispravka,prica o laciju je potekla od italijanskih novinara,ne nasih. sto naravno nije nikakav dokaz da nije rec o klasicnoj menadzerskoj lazi...
Citat: NenadBG Avgust 26, 2014, 03:11 samo mala ispravka,prica o laciju je potekla od italijanskih novinara,ne nasih. sto naravno nije nikakav dokaz da nije rec o klasicnoj menadzerskoj lazi...Sve to u cilju destabilizacije Lacija
Zgražavamo se, nismo navikli.
[/font]Nas bi zbog ovoga izbacili iz Evrope. U najboljem slučaju bi zatvorili JNA na par mečeva.Sasvim druga je priča što smo mi na ovo navikli u domaćim okvirima, ali ovdje pričamo o utakmici pod ingerencijom UEFA-e.
Citat: Dimitrije BP Avgust 27, 2014, 09:55 Zgražavamo se, nismo navikli. Citat: VolimPFC Avgust 27, 2014, 10:02 Nas bi zbog ovoga izbacili iz Evrope. U najboljem slučaju bi zatvorili JNA na par mečeva.Sasvim druga je priča što smo mi na ovo navikli u domaćim okvirima, ali ovdje pričamo o utakmici pod ingerencijom UEFA-e.oba citata su istinita
Nas bi zbog ovoga izbacili iz Evrope. U najboljem slučaju bi zatvorili JNA na par mečeva.Sasvim druga je priča što smo mi na ovo navikli u domaćim okvirima, ali ovdje pričamo o utakmici pod ingerencijom UEFA-e.