Autor Tema: FK Partizan 2014/15  (Pročitano 237538 puta)

Van mreže VolimPFC

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +53/-42
    • Pogledaj profil
Odg: FK Partizan 2014/15
« Odgovor #720 poslato: Februar 28, 2015, 07:19 »
I onda ja dramim i bavim se teorijama zavjere.
Моје јутро, мој дан, моје жеље, мој сан, мој живот, моја ствар, једно име Партизан...

Н.А.                                                            26.11.1918.

Van mreže Laki

• Globalni moderator
  • Starosedelac
  • Ugled: +54/-10
    • Pogledaj profil
« Odgovor #721 poslato: Februar 28, 2015, 07:52 »
Ovo danas je značajan napredak u igri.

Nismo primili tri gola.  :palac:

John Pilger je sedamdesetih pravio dokumentarac o disidentima u Čehoslovačkoj. Jedan od njih mu je tad rekao kako zapad ima mnoge prednosti u odnosu na istok, ali u jednoj stvari istok ima prednost. Pilger ga pita,a koja je to? Odgovor - Kad nas mediji lažu, mi znamo da nas lažu.

Van mreže Saga Norén

• Starosedelac
  • Ugled: +2305/-1146
    • Pogledaj profil
« Odgovor #722 poslato: Februar 28, 2015, 08:19 »
kod vas ove godine neće pobijedit bolja, već manje loša ekipa... :cigara:
"Rijeku se može dobiti samo kad je mamurna!" - Samir Toplak
"Saga, kucy i miha su vratili Adeze na vlast!" - by Bojci
"između običnog koša i dobre asistencije, uvijek izabirem dobru asistenciju! to mi je draže!" - #7 Toni Kukoč

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
  • Ugled: +61/-256
    • Pogledaj profil
« Odgovor #723 poslato: Februar 28, 2015, 08:34 »
I onda ja dramim i bavim se teorijama zavjere.
pa naravno. i prvo kolo namestio vucic,evo sada i drugo kolo  :yes:

koci,potpuno si u pravu. zvezda je posle dva kola da bude samo na -2,a zbog ocajne zvezdine igre ne bi me cudilo da partizan cak uveca prednost i da bude 7 bodova razlike. zvezda sa igrom sa kraja jesenjeg dela i od prosle nedelje nema sanse da dobije u jagodini.
sve u svemu oba kluba su ocajna.ove godine bi bilo najpravednije da niko ne osvoji titulu,ipak neko mora da uzme,iako ni zvezda ni partizan to ne zasluzuju. ali s obzirom koliko su losi i jedni i drugi, i cukaricki je na samo 6 bodova manje od partizana,a trenutno sa utakmicom vise ima bod vise od zvezde.na zalost,srbija je srbija,pa nije realno da cukaricki bude konkurentan za titulu(iako po bodovima oni manje-vise imaju iste sanse kao zvezda za titulu,a u boljoj su formi od zvezde i partizana trenutno).
titulu ce ipak osvojiti manje los tim-a to ce verovatno biti partizan.i to zbog prvog dela sezone,kada je bio bolji.i to je to...
« Poslednja izmena: Februar 28, 2015, 08:47 NenadBG »
A ljubav ka tebi jos jaca je...

I svakim danom sve vise volim te...

Van mreže Laki

• Globalni moderator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #724 poslato: Februar 28, 2015, 09:45 »
[youtube=622,350]http://www.youtube.com/watch?v=5wvOS8tYbA8#t=16[/youtube]

Debilcine polemisu da je gol cist. Neverovatno kolika doza budalastina dolazi od strane kvazi novinara, urednika fb stranica, vlastele..

Ofsajd cist kao suza. Kojic je imao SAMO JEDNOG igraca ispred sebe kada je lopta prosla pored njega. Jednog igraca, bio on golma, bek, half, pomocni trener, ekonom... imao je jednog igraca. Kakvi retardi, bas su me iznervirali.

Radnicki je odigrao sasvim korektno, nije bilo nekog prevelikog izlezavanja, osim mozda onda kada je Babovic kinuo kopacuko onom liku pa se ovaj previjao u kaznenom prilicno i d abi na kraju bio zamenjen.

Jedna od lepsih stvari veceras, a bilo ih je jako malo, je pojava Murica na istoku sa, predpostavljam, devojkom.
John Pilger je sedamdesetih pravio dokumentarac o disidentima u Čehoslovačkoj. Jedan od njih mu je tad rekao kako zapad ima mnoge prednosti u odnosu na istok, ali u jednoj stvari istok ima prednost. Pilger ga pita,a koja je to? Odgovor - Kad nas mediji lažu, mi znamo da nas lažu.

Van mreže Boki

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +7/-2
    • Pogledaj profil
« Odgovor #725 poslato: Februar 28, 2015, 09:58 »
Čist ofsajd. Ne pamtim lošiji Partizan. Ovo je katastrofa.
Voleo sam, volim ga, voleću ga ja.
Jer će ime njegovo večito da sja!

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #726 poslato: Februar 28, 2015, 10:24 »
ofsajd jeste cist,ali po meni on ne utice na igru,ne smeta golmanu i ne smeta ni jednom igracu da intervenise,pa nema razloga da se svira(osim ako ga lopta nije zakacila tu na liniji,a meni se cini da nije). u prvoj situaciji prilikom suta ninkovica kojic nije u ofsajdu. ali je cinjenica da nasi novinari nemaju pojma sa pravilima,pa svi spominjutaj trenutak kada sutira ninkovic,a ne trenutak posle kada grbic sutira i daje gol...
tj po onome sto vidim(a cini mi se da lopta nije kacila kojica na gol liniji) ja ovo ipak ne bih svirao. koliko znam pravilo kaze ako utice na igru svira se,a ja ne vidim koja je razlika da li je kojic tu ili ne(pricamo o trenutku kada grbic sutira), ne smeta ni golmanu ni igracu radnickog...
« Poslednja izmena: Februar 28, 2015, 10:25 NenadBG »

Van mreže srdjan dimitric

• Starosedelac
  • Ugled: +6/-3
    • Pogledaj profil
« Odgovor #727 poslato: Februar 28, 2015, 10:29 »
nije bio ofsajd ali nismo ni zasluzili pobedu, jedan igrac radnickog je u golu ali mu je noga u terenu tako da je on poslednji igrac, da je bio celim telom iza gol linije, bio bi ofsajd

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #728 poslato: Februar 28, 2015, 10:34 »
srdjane,moraju dva igraca da budu ispred igraca tima koji napada,a ne jedan igrac. lepo je napisao laki velikim slovima samo jedan igrac je bio ispred(nije dodao deo da moraju dva). samo sto je najcesce jedan od ta dva golman.sada golmana nije bilo,morao je da bude jos jedan igrac ispred da ne bude ofsajd.

ali kao sto rekoh po meni nema uticaja na igru u trenutku suta grbica,pa ga ja ne bih svirao...

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #729 poslato: Februar 28, 2015, 10:35 »
u pravu si nisam gledao golmana

Van mreže Blefer

• Starosedelac
  • Ugled: +104/-109
    • Pogledaj profil
« Odgovor #730 poslato: Mart 01, 2015, 09:31 »
 čist ofsajd jer kojić utiče na igru bez obzira što nije pipnuo loptu koja ide u gol ali lakše je kukati na sudiju nego priznati da je ovo postao privatni tim stefana babovića kojem drinčić umesto da puca na gol iz slobodnjaka mora da dodaje neku loptu na volej koji naravno završi na severnoj tribini
Ћацо СрБиНе скини нам се с grbine

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #731 poslato: Mart 01, 2015, 09:57 »
nije problem u kojicu zbog toga sto jedan igrasc radnickog je na gol liniji delom tela, da je golman bio iza kojica ne bi bio ofsajd

Van mreže Laki

• Globalni moderator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #732 poslato: Mart 01, 2015, 12:55 »
[youtube=622,350]http://www.youtube.com/watch?v=-0-2_yH5c4o[/youtube]

Sta reci

Van mreže Dimitrije BP

• Starosedelac
  • Ugled: +40/-15
    • Pogledaj profil
« Odgovor #733 poslato: Mart 07, 2015, 05:38 »
Golman primio kontu.  :whistling:

Van mreže Zgembo Adislić

• Starosedelac
  • Ugled: +54/-20
    • Pogledaj profil
« Odgovor #734 poslato: Mart 08, 2015, 06:41 »
Škuletić trpa i za Lokomotivu... rekoh ja, tek ćemo videti koliko fale on i Lazović  :no: