Dobro, nisam bas mislio da bude 4:0 za Vas al' ajd

Cinjenica je da je sudija mirne duse mogao da svira penal za Vojvodinu, kao uostalom i Mazic u derbiju gdje bi sad razlika bila 8 bodova u korist Partizana spram Zvezde, ali to ipak ne treba i ne smije da bude nikakav alibi jer je Partizan protiv Zvezde promasio Boga oca i na kraju je sam kriv sto nije uzeo bodove, zar ne?!
Ne znam, gledao sam utakmicu Partizan - Vojvodina i jesu imali svoje prilike ali ih nisu iskoristili, kao uostalom i Partizan protiv Zvezde u derbiju ali razlika je u tome sto su u derbiju Partizanu tim potezom Mazica oteta 2 a Zvezdi poklonjen 1 bod dok su u ovoj utakmici ipak postiknuta 4 gola sto nikako ne moze biti slucajnost, jednostavno, za prolivenim mlijekom se ne place, Vojvodina je trebala da iskoristi svoje prilike a zasto nije, nije joj niko kriv, na kraju se ipak pisu samo bodovi i pamte golovi.
Realno, Partizan je trenutno i ovakav kakav je 3 klase iznad ostalih ekipa u ligi i sto me posebno raduje je fizicka sprema ekipe koja konstantno svih 90 minuta vrsi pritisak na protivnika ali fizicka sprema ne moze da zamjeni kvalitet koji Partizan u ovom trenutku nema za Evropska takmicenja i to i jeste zalosno.
Hvala Bogu pa sam imao priliku da gledam nekadasnje derbije, igrace i trenere koji su znali da iskoriste te igrace na najbolji moguci nacin ali to je, kao sto vec rekoh, bilo nekad, sad mi nije stvarno jasno na sta se ovi klinci loze, ovo je jad i bijeda, igrace od 17 godina proglasavaju Falkaoovima, Ronaldima, Mesijima a oni se zalosni jos i pale na te price.
Jednostavno, nasim fudbalom odavno vladaju fudbalski nepismeni ljudi sumnjivih dosijea i jos sumnjivije proslosti, sve prave trenere su potrosili na brzinu i otjerali iz klubova, igrace pred kojima je buducnost i koji vrijede prodaju u bescjenje a dovode poluamatere iz inostranstva, realno, od svih stranaca koji su do sada igrali kod nas, u globalu, mozda je sveukupno vrijedilo njih 3 - 4, ali jbg, valjda tudje g**no bolje mirise pa to ti je, i dok takvi "fudbaleri", igraju u nasim klubovima, nasim biserima se u 80% slucajeva gubi svaki trag jer u svojim novim klubovima uglavnom dobijaju sansu na kasicicu.