Autor Tema: KK Partizan 2014/2015  (Pročitano 286078 puta)

Van mreže djemba djemba

• Starosedelac
  • Ugled: +27/-1
    • Pogledaj profil
Odg: KK Partizan 2014/2015
« Odgovor #630 poslato: Decembar 01, 2014, 09:59 »
Uzevsi u obzir koliko trosi ova Lebronova zver, tesko da mi imamo za njegove putne troskove

Mozda se smilujemo za Bus plus, a mozda i ne, nek nabija kondiciju po beogradskim sokacima.

Coveku se moze, jer je tako u mogucnosti.
I hvala mu do neba jer nam je omogucio tu privilegiju da ga bar do kraja sezone gledamo u voljenom dresu.
Oprem dobro

Van mreže ladja

• Starosedelac
  • Ugled: +108/-96
    • Pogledaj profil
« Odgovor #631 poslato: Decembar 01, 2014, 10:02 »
BMW 745Li produžena verzija sedmice..

Pa NIS vam je sponzor naće se..... :D

Van mreže djordje

• Starosedelac
  • Ugled: +47/-24
    • Pogledaj profil
« Odgovor #632 poslato: Decembar 01, 2014, 10:14 »
Potez za respekt, verovatno je cekao ponudu iz EL( ne verujem da bi igrao za vise od 4 tima tamo), te kada nije stigla odlucio se za Partizan.
Ovo znacajno podize sanse PArtizana da udje medju cetiri ekipe. ali za najvece domete je nedovoljno.

Van mreže shorty

• Starosedelac
  • Ugled: +7/-1
    • Pogledaj profil
« Odgovor #633 poslato: Decembar 01, 2014, 11:58 »
Došao je zato što ga niko drugi nije hteo..pa mu je bilo daj šta daš.
A vi slobodno budite vickasti samo opušteno ;-)
A dosao je jer nije zaradio dovoljno, pa ne moze u penziju?

Ako je oko dolaska prosle sezone bilo bar nekog rezona, u vidu Evrolige, sad sam potpuno frapiran.
Čovek dolazi u ovakav tim, da se valja u ovom nasem blatu, da ga gadjaju bakljama, da dobija suspenzije vece od vinovnika incidenata, da ga zlostavlja ovaj psihopata..

E moj Sale, da mi je tvoj mozak da se odmorim dva dana  :D

Ili je mozda je stvarno dosao da zaradi ono milionće za koje ga je Dalo onomad pitao.  ::)

Ova ekipa ce definitivno biti jedna od meni najdrazih, a nije ih bilo malo.
Tepic, Gagi, Sasa, Macvan - LJUDINE.

fali samo Dejan Borovnjak  :D

Van mreže NebojsaK

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +0/-0
    • Pogledaj profil
« Odgovor #634 poslato: Decembar 02, 2014, 07:47 »
AAAAAA, pa ima li ljepse vijesti da covjeka doceka ujutru  :uzbudjen:
Moj najdrazi kosarkas u novijoj istoriji Partizana, pametan, brz, atleta sa munjetivim refleksima, ne prica van terena vec na njemu, covjek - tim jednom rjecju!!!
Dobro nam se vratio Sasa, sad je vec druga prica  :yes:
Ako Bog da jos plej, oporavljeni Gagi pa da se vidimo na bojistu ;)

Van mreže NebojsaK

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +0/-0
    • Pogledaj profil
« Odgovor #635 poslato: Decembar 02, 2014, 07:56 »
kinezi verujem da su ga hteli.u pricu o galati ne verujem. em on kao nece u solidan evropski klub za velike pare,em pre toga se prica raspada se galatu,idu igraci,ne placaju ugovore,a onda kazu nude mu pola milona do kraja sezone.neko tu laze...da je mogao da uzme vece pare nego u partizanu sigurno, ali iskreno cudi me da ga nisu jurili neki ozbiljni evropsi klubovi. galata je prvi evropski klub koji je pomenut vezano za njega. mozda su ga i hteli ali za puno manje para nego sto je objavljeno,jedino sto sam poprilicno siguran da nema nikakve logike da su mu nudili te pare koje su izasle u javnost i da ih je on odbio...

Zasto druze, skoro smo ti i ja raspravljali o tome, pa Danilovic se u svom Zenitu povukao iz kosarke, covjeku je jednostavno bilo dosta, zaradio je sasvim dovoljno kao i Pavlovic da je mogao da se zajebava i da radi sta hoce.
Sad, sasvim je druga stvar sto smo mi navikli na dvije vrste ljudi kod nas, proklete i nezajazljive, njih dvojica ipak pokazuju da postoje i ljudi koji su zadovoljni onim sto imaju, uostakom, igrati 10 godina u NBA je sasvim dovoljno da covjeku dosadi potucanje po bijelom svijetu i da se finansijski obezbjedi, naravno, ako nije kao Djani Curcic u fudbalu, tu nema lijeka  ::)
Na kraju krajeva, po toj tvojoj logici, ni ovog vaseg Vilijamsa niko nije trazio jer u suprotnom, sta on koji q trazi u Zvezdi, klubu koji su prosle godine navijaci Makabija docekali sa znas vec kakvom parolom?!
Ne, dosao je jer Zvezda ima pare da plati njegove usluge a on je surovi profesionalac,kao i svaki Crnjo, daleko od toga da Pavlovic u Partizanu igra za cvarke i kavurmu ali sigurno je da nema ni blizu primanja kao Vilijams u Zvezdi i na kraju krajeva, kao sto vec rekoh, covjek je finansijski situirao cak i praunucice i moze sebi da dozvoli taj luksuz da igra jos par sezona gdje god hoce, pa cak i u Metalcu ;)
« Poslednja izmena: Decembar 02, 2014, 08:03 NebojsaK »

Van mreže Boki

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +7/-2
    • Pogledaj profil
« Odgovor #636 poslato: Decembar 02, 2014, 08:12 »
[youtube=622,350]http://www.youtube.com/watch?v=2dEJUte4_uQ[/youtube]

Spreman!  :basket:

Gagi će igrati u sredu. Šteta što je Šilobad nesposoban pa neće registrovati Pavlovića već za Hapoel. Kakva bi to ludnica bila da u jednoj utakmici dobijemo dva igrača: Gagija i Pavlovića.  :uzbudjen: 
« Poslednja izmena: Decembar 02, 2014, 08:56 Boki »
Voleo sam, volim ga, voleću ga ja.
Jer će ime njegovo večito da sja!

Van mreže Blefer

• Starosedelac
  • Ugled: +104/-109
    • Pogledaj profil
« Odgovor #637 poslato: Decembar 02, 2014, 09:52 »
  dobro je da se kod komšija naglo popravlja raspoloženje i što im rastu apetiti jer bez njih nije nam zanimljivo da se šetkamo kroz ABA ligu jedino što bi mogli malo da promene ploču  :D   
Ћацо СрБиНе скини нам се с grbine

Van mreže djemba djemba

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #638 poslato: Decembar 02, 2014, 09:55 »
Došao je zato što ga niko drugi nije hteo..pa mu je bilo daj šta daš.
A vi slobodno budite vickasti samo opušteno ;-)
A dosao je jer nije zaradio dovoljno, pa ne moze u penziju?

Ako je oko dolaska prosle sezone bilo bar nekog rezona, u vidu Evrolige, sad sam potpuno frapiran.
Čovek dolazi u ovakav tim, da se valja u ovom nasem blatu, da ga gadjaju bakljama, da dobija suspenzije vece od vinovnika incidenata, da ga zlostavlja ovaj psihopata..

E moj Sale, da mi je tvoj mozak da se odmorim dva dana  :D

Ili je mozda je stvarno dosao da zaradi ono milionće za koje ga je Dalo onomad pitao.  ::)

Ova ekipa ce definitivno biti jedna od meni najdrazih, a nije ih bilo malo.
Tepic, Gagi, Sasa, Macvan - LJUDINE.

fali samo Dejan Borovnjak  :D

Dobro bi nam dosli njegovi dabl-dablovi  :D

Zamisli jos i njega. Tim snova  :uzbudjen:
Oprem dobro

Van mreže shorty

• Starosedelac
  • Ugled: +7/-1
    • Pogledaj profil
« Odgovor #639 poslato: Decembar 02, 2014, 11:21 »
 :D  a vidim da je i Veso Petrovic jos aktivan,uf uf  :rock:

Van mreže ladja

• Starosedelac
  • Ugled: +108/-96
    • Pogledaj profil
« Odgovor #640 poslato: Decembar 02, 2014, 12:01 »
Pa jel nije rečeno da će igrati protiv Hapoela?

Van mreže Zgembo Adislić

• Starosedelac
  • Ugled: +54/-20
    • Pogledaj profil
« Odgovor #641 poslato: Decembar 02, 2014, 12:37 »
Tepić verovatno jeste ljudina, ali nije da nam čini baš neku veliku uslugu što igra kod nas. On je iz svoja tri prethodna kluba škartiran kao višak, i mislim da je Partizan jedini klub ovog ranga u kome može igrati (dakako, zbog starih zasluga).

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +105/-164
    • Pogledaj profil
« Odgovor #642 poslato: Decembar 02, 2014, 12:54 »
Cuh da ove 7-ice idu na ljubav.
Zar nisu ljudi čudni? Nikad ne koriste slobode koje imaju ali zahtijevaju one koje nemaju. Ne koriste slobodu misli, traže slobodu govora.

Van mreže djemba djemba

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #643 poslato: Decembar 02, 2014, 01:06 »
Tepić verovatno jeste ljudina, ali nije da nam čini baš neku veliku uslugu što igra kod nas. On je iz svoja tri prethodna kluba škartiran kao višak, i mislim da je Partizan jedini klub ovog ranga u kome može igrati (dakako, zbog starih zasluga).
Daleko od toga da ga igracki poredim sa ostalima, vec mi je kroz citavu svoju karijeru jedan od omiljenih sportista.
Oprem dobro

Van mreže Blefer

• Starosedelac
  • Ugled: +104/-109
    • Pogledaj profil
« Odgovor #644 poslato: Decembar 02, 2014, 01:10 »
  tepić nije loš igrač ali u sadašnjem partizanu mora da igra 35 minuta na poziciji pleja a on to može da odigra 15 minuta maximum na zavidnom nivou ako kupite odgovarajućeg pleja tepara će biti mnogo bolji pošto neće morati da gine skoro celu utakmicu
Ћацо СрБиНе скини нам се с grbine