kinezi verujem da su ga hteli.u pricu o galati ne verujem. em on kao nece u solidan evropski klub za velike pare,em pre toga se prica raspada se galatu,idu igraci,ne placaju ugovore,a onda kazu nude mu pola milona do kraja sezone.neko tu laze...da je mogao da uzme vece pare nego u partizanu sigurno, ali iskreno cudi me da ga nisu jurili neki ozbiljni evropsi klubovi. galata je prvi evropski klub koji je pomenut vezano za njega. mozda su ga i hteli ali za puno manje para nego sto je objavljeno,jedino sto sam poprilicno siguran da nema nikakve logike da su mu nudili te pare koje su izasle u javnost i da ih je on odbio...
Zasto druze, skoro smo ti i ja raspravljali o tome, pa Danilovic se u svom Zenitu povukao iz kosarke, covjeku je jednostavno bilo dosta, zaradio je sasvim dovoljno kao i Pavlovic da je mogao da se zajebava i da radi sta hoce.
Sad, sasvim je druga stvar sto smo mi navikli na dvije vrste ljudi kod nas, proklete i nezajazljive, njih dvojica ipak pokazuju da postoje i ljudi koji su zadovoljni onim sto imaju, uostakom, igrati 10 godina u NBA je sasvim dovoljno da covjeku dosadi potucanje po bijelom svijetu i da se finansijski obezbjedi, naravno, ako nije kao Djani Curcic u fudbalu, tu nema lijeka
Na kraju krajeva, po toj tvojoj logici, ni ovog vaseg Vilijamsa niko nije trazio jer u suprotnom, sta on koji q trazi u Zvezdi, klubu koji su prosle godine navijaci Makabija docekali sa znas vec kakvom parolom?!
Ne, dosao je jer Zvezda ima pare da plati njegove usluge a on je surovi profesionalac,kao i svaki Crnjo, daleko od toga da Pavlovic u Partizanu igra za cvarke i kavurmu ali sigurno je da nema ni blizu primanja kao Vilijams u Zvezdi i na kraju krajeva, kao sto vec rekoh, covjek je finansijski situirao cak i praunucice i moze sebi da dozvoli taj luksuz da igra jos par sezona gdje god hoce, pa cak i u Metalcu