Autor Tema: KK Partizan 2014/2015  (Pročitano 286609 puta)

Van mreže Boki

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +7/-2
    • Pogledaj profil
Odg: Re: KK Partizan 2014/2015
« Odgovor #165 poslato: Oktobar 11, 2014, 08:22 »
Ja sam gledao kosarku od pocetka.

Bice đavolski tesko izboriti F4 ali klacemo se.

kad za dve nedelje dodju Macvan, Pavlovic i Bo, i vratise Gagi, bice OK , trebace nam jos jedan centar,al njega cemo juriti nakon nove godine

Šteta što ne igramo Evroligu. Otišli bi na F4.
Voleo sam, volim ga, voleću ga ja.
Jer će ime njegovo večito da sja!

Van mreže Deneb

• Starosedelac
  • Ugled: +27/-3
    • Pogledaj profil
Odg: Re: KK Partizan 2014/2015
« Odgovor #166 poslato: Oktobar 11, 2014, 08:41 »
Ja sam gledao kosarku od pocetka.

Bice đavolski tesko izboriti F4 ali klacemo se.

kad za dve nedelje dodju Macvan, Pavlovic i Bo, i vratise Gagi, bice OK , trebace nam jos jedan centar,al njega cemo juriti nakon nove godine

Šteta što ne igramo Evroligu. Otišli bi na F4.

Steta, onad  bi ostao Zo i Bogdan i napadali bi titulu

Van mreže Deneb

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
Odg: KK Partizan 2014/2015
« Odgovor #167 poslato: Oktobar 11, 2014, 08:46 »
Rutinski !
ode jos jedna maica u bakzusne, kako smo krenuli sa par meseci moracu da gledam basket gol

Van mreže Boki

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +7/-2
    • Pogledaj profil
« Odgovor #168 poslato: Oktobar 11, 2014, 08:47 »
Sve je u redu. Bez panike.  :D
Voleo sam, volim ga, voleću ga ja.
Jer će ime njegovo večito da sja!

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +105/-164
    • Pogledaj profil
« Odgovor #169 poslato: Oktobar 11, 2014, 08:51 »
Budimo strpljivi!  :D
Zar nisu ljudi čudni? Nikad ne koriste slobode koje imaju ali zahtijevaju one koje nemaju. Ne koriste slobodu misli, traže slobodu govora.

Van mreže Deneb

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #170 poslato: Oktobar 11, 2014, 08:55 »
Treba nam neka combo 4-5 i 1, na 2 ce Andrija i Gagi i onda je to sasvim nova ekipa, a i Due stari mangup, uvodi po jednog novog igraca po kolo, Muric, Bogdan, sad za Olimpiju ce Milutinovic, pa onda crnac play, pa Gagi ...

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #171 poslato: Oktobar 11, 2014, 09:00 »
Sa pojacanjima na 1 i 4, kao i sa kapitenom i ovim malim sa ruznom prosloscu to ce biti potpuno novi tim. Ali do tad...

Nego,ja se samo bojim da od dva pojacanja (1 i 4) ne dobijemo samo jedno...
Zar nisu ljudi čudni? Nikad ne koriste slobode koje imaju ali zahtijevaju one koje nemaju. Ne koriste slobodu misli, traže slobodu govora.

Van mreže Laki

• Globalni moderator
  • Starosedelac
  • Ugled: +54/-10
    • Pogledaj profil
« Odgovor #172 poslato: Oktobar 11, 2014, 09:07 »
Kada nam oni nesrećnici pevaju "Došao je i taj dan...."
John Pilger je sedamdesetih pravio dokumentarac o disidentima u Čehoslovačkoj. Jedan od njih mu je tad rekao kako zapad ima mnoge prednosti u odnosu na istok, ali u jednoj stvari istok ima prednost. Pilger ga pita,a koja je to? Odgovor - Kad nas mediji lažu, mi znamo da nas lažu.

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #173 poslato: Oktobar 11, 2014, 09:09 »
Pa 80% lige bukvalno ceka taj dan i dan danas.

Inace nas svi cekaju na noz,vole da igraju sa nama maksimalno i to je dobro za nas. Bolje tako nego kao ona sprdnja od JSL.

Van mreže Zgembo Adislić

• Starosedelac
  • Ugled: +54/-20
    • Pogledaj profil
« Odgovor #174 poslato: Oktobar 12, 2014, 11:17 »
ovo je najnetalentovaniji tim Partizana od kada ga ja pratim, dakle dobrih 20 godina.

Gledanje ovog tima Partizana ogadi košarku kao sport na 48 sati.

Proteklih godina smo takođe imali loših perioda, ali uvek je tu bio neki viši  cilj, imali smo prospecte, igrače zbog kojih vredi mučiti se, gledati poraze, čekati bolje sutra. A ovaj tim je takav skup mediokriteta, da se čovek prosto zapita kako je bilo moguće skupiti ih na jednom mestu.

Edo je super lik, ali Edo je igrač zadatka, momak koji može biti treća, ili u najboljem slučaju druga banana u dobroj ekipi. Kada je on top opcija u napadu, znaš da nešto nije u redu. Isti profil igrača je Gagi.

O visokoj liniji ne bih trošio reči.

Jedini od igrača Partizana koji ima velike mogućnosti u odnosu na ovo sad je Marinković. Njegov rad nogu, kao i telo uopšte, duge ruke, rameni pojas, i fin izbačaj u skok šutu nagoveštavaju velike mogućnosti. Ipak, on je tek izašao iz kadetskog staža i tek naredne sezone bi mogao dobiti pravu ulogu u prvom timu.

O Milenku Tepiću ne bih da se ponavljam. U poslednje vreme sam postao isključiv i kada mi u razgovoru neko pomene Tepića u bilo kakvom pozitivnom kontekstu, odmah se okrećem i odlazim. Dečko je u svojoj igri sublimirao dve najgore stvari srpske košarke, šablonizam i bezmudost. Sama činjenica da je on i dalje u Partizanu je najveća moguća uvreda za ovaj klub.

Da nisam navijač Partizana ne bih mogao pogledati ni minuta njihove košarke. Sad čekam da počne NBA sezona i da konačno malo pročistim mozak, inače mi se u sivoj masi kao simbol košarke formira silueta polupogrbljenog momka teleće face kako taba loptu 20 sekundi pre nego što je nekom uvali u ćošak sa strane pomoći.  :eek:

Moraću kod psihijatra zbog ovih stvari

Van mreže dejo94

• Starosedelac
  • Ugled: +60/-36
    • Pogledaj profil
« Odgovor #175 poslato: Oktobar 12, 2014, 12:29 »
Sad vidjeh, izgleda da će Arena prenositi Evrokup. Sad je bila najava vašeg meča..

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #176 poslato: Oktobar 12, 2014, 11:50 »
ovo je najnetalentovaniji tim Partizana od kada ga ja pratim, dakle dobrih 20 godina.

Nazalost,moracu da se slozim sa ovim.

Ne mogu da se sjetim,bila je jedna sezona kad smo rasprodali sve a doveli Miloja,Suputa i...sta znam,mozda kapitena Bozica? Morao bih da potrazim po internetu,tako sam se i sjetio te sezone...bukvalno su dosli par prosjecnih igraca za nasu ligu plus Miloje i sa nekim vec postojecim prosjecima smo odigrali sezonu,uzeli titulu i cak nije uopste ispalo lose...da li se tad igrala ABA,pojma nemam,mislim da nije...

Ova sezona podsjeca na tu. Igramo sa 12 momaka koji,da nije sto nose dres Partizana,vjerovatno bi bili pri dnu tabele nedje. Ovako,izvuci ce se to do kraja sezone,ne sumnjam. Doci ce jedno 3 igraca,od sad pa do aprila sigurno...uz oporavljenog kapitena, svakako ce to djelovati mnogo ozbiljnije.

Ali ovo sto sad imamo...ne ostaje nam nista drugo nego podrska. Volio bih da mogu skoknut do Pionira,ovo su situacije kad se ta emocija na relaciji klub-navijaci najvise osjeca.

Van mreže Zgembo Adislić

• Starosedelac
  • Ugled: +54/-20
    • Pogledaj profil
« Odgovor #177 poslato: Oktobar 13, 2014, 05:21 »

Ne mogu da se sjetim,bila je jedna sezona kad smo rasprodali sve a doveli Miloja,Suputa i...sta znam,mozda kapitena Bozica? Morao bih da potrazim po internetu,tako sam se i sjetio te sezone...bukvalno su dosli par prosjecnih igraca za nasu ligu plus Miloje i sa nekim vec postojecim prosjecima smo odigrali sezonu,uzeli titulu i cak nije uopste ispalo lose...da li se tad igrala ABA,pojma nemam,mislim da nije...

mislim da govoriš o sezoni 05/06. Miloje je došao godinu dana ranije (2004)

To je bila sezona kada smo na početku imali Nikolu Lončara, pa se pred zimu posvađao sa Duletom i otišao.

Sećam se te sezone, čini mi se 13. januara igramo protiv Širokog, a u Pioniru nekih 200-300 ljudi  :D . Izgleda da će ponovo doći ta vremena, gde Partizan neće biti cool mesto za izlazak već normalan košarkaški klub sa svojim usponima i padovima.

Bili smo loši u tom periodu, ali smo imali razlog za optimizam jer je TNT počeo dobijati veliku minutažu, Kosta je bio solidan, a u drugom delu sezone smo doveli Džeralda Brauna (koji je pre toga igrao u sezoni 03/04).

U finalu ABA smo poraženi od FMP-a na F8 u Sarajevu (ubili nas Rašić i tada perspektivni bek Nikola Vasić), a u finišu sezone smo prepoznatljivo digli formu i pokidali solidnu Šakotinu Zvezdu (Henderson, O Benon, Vuk, Pero, Raičević, čini mi se i Jeretin).

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #178 poslato: Oktobar 13, 2014, 05:33 »
Ako si se svega toga sjetio bez interneta,onda  :klanja:

Evrokup je na Areni. Vise nemam Arenu,pa cu da se jurim sa jebenim strimovima. Plus termin ove prve utakmice...18:30...u materinu. Ali ce se nesto iskombinovati.

Elem,

http://mondo.rs/a735834/Sport/Kosarka/Vujosevic-Bez-novih-sponzora-nema-ni-pojacanja.html

Van mreže Laki

• Globalni moderator
  • Starosedelac
  • Ugled: +54/-10
    • Pogledaj profil
« Odgovor #179 poslato: Oktobar 13, 2014, 08:16 »

To je bila sezona kada smo na početku imali Nikolu Lončara, pa se pred zimu posvađao sa Duletom i otišao.

Nije se Lončar posvadjao sa Duletom, nego je nokautirao Joksimovića (tada Hemofarm) pa umesto tvorza, KKP je raskinuo ugovor sa njim
John Pilger je sedamdesetih pravio dokumentarac o disidentima u Čehoslovačkoj. Jedan od njih mu je tad rekao kako zapad ima mnoge prednosti u odnosu na istok, ali u jednoj stvari istok ima prednost. Pilger ga pita,a koja je to? Odgovor - Kad nas mediji lažu, mi znamo da nas lažu.