Autor Tema: KK Partizan 2014/2015  (Pročitano 286879 puta)

Van mreže srdjan dimitric

• Starosedelac
  • Ugled: +6/-3
    • Pogledaj profil
Odg: KK Partizan 2014/2015
« Odgovor #480 poslato: Novembar 21, 2014, 12:15 »
ostali samo dugmici  :D

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
  • Ugled: +61/-256
    • Pogledaj profil
« Odgovor #481 poslato: Novembar 21, 2014, 12:38 »
Mozda se ozenio, a bio je tako kul tip!  ;)
koliko znam u nekom trenutku se razveo.e sada da li se ponovo zenio ne znam  ;)  ne dolazi vise, svraca na
http://www.balkan-sport.net/forum/

tu su pisali i on i pufta nekada.
A ljubav ka tebi jos jaca je...

I svakim danom sve vise volim te...

Van mreže NebojsaK

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +0/-0
    • Pogledaj profil
« Odgovor #482 poslato: Novembar 21, 2014, 01:51 »
Mozda se ozenio, a bio je tako kul tip!  ;)
koliko znam u nekom trenutku se razveo.e sada da li se ponovo zenio ne znam  ;)  ne dolazi vise, svraca na
http://www.balkan-sport.net/forum/

tu su pisali i on i pufta nekada.

Ne razumijem zasto ovdje vise ne dolazi, jel to bila neka svadja ovdje ili sta, stvarno ne znam jer sam jako rijetko navracao ovdje?
I ja sam najeb'o, doduse zdravstveno, pritisak mi je otisao u tri lijepe, par puta su me vadili, priblize mi se gornji i donji pritisak pa sam obisao sve jebene bolnice dok na kraju ne utvrdise da mi nekakva nadbubrezna zlijezda nije u redu, tako da sad pijem kil'o i po tableta dnevno, nema masno, nema alkohol, nema cigarete (al se krijem jbg), mora od neceg da se umre  :)

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #483 poslato: Novembar 21, 2014, 03:27 »
nije se niko svadjao.rekao bih da ga je smorio ovaj forum.a verovatno i obaveze, pretpostavljam...
pre dolaska hrvata smo dosli na korak od totalnog gasenja foruma. ljudi koji su voleli da pisu i bili korektni sagovornici su ili otisli ili zivotnim prilikama smanjili pisanju, neki su otisli iz ovih ili onih razloga,ostalo nas je bilo jako malo,a pisanje nam se svelo na grobari-cigani prepucavanje. i oni ljudi koji su dolazili realno dolazili su iz navike,jer su godinama tu. dolazak hrvata nam je udahnuo novi zivot  :D  jeste da ne pisu previse o sportu i uopste van dpk teme,ali je forum definitivno zivnuo...
« Poslednja izmena: Novembar 21, 2014, 03:50 NenadBG »

Van mreže NebojsaK

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +0/-0
    • Pogledaj profil
« Odgovor #484 poslato: Novembar 21, 2014, 03:49 »
Dobro je, neka bar ide na bolje, potrudicemo se da bude jos bolje ;)

Van mreže Laki

• Globalni moderator
  • Starosedelac
  • Ugled: +54/-10
    • Pogledaj profil
« Odgovor #485 poslato: Novembar 21, 2014, 09:19 »
Sveta je aktivan na FB  :yes:
John Pilger je sedamdesetih pravio dokumentarac o disidentima u Čehoslovačkoj. Jedan od njih mu je tad rekao kako zapad ima mnoge prednosti u odnosu na istok, ali u jednoj stvari istok ima prednost. Pilger ga pita,a koja je to? Odgovor - Kad nas mediji lažu, mi znamo da nas lažu.

Van mreže VolimPFC

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +53/-42
    • Pogledaj profil
« Odgovor #486 poslato: Novembar 21, 2014, 09:42 »
Sveta zadnji put kad sam ga pitao(a ima od tada  :D ) reče da je zauzet i da nema vremena za forum. Čita ponekad, ali ne piše.
Моје јутро, мој дан, моје жеље, мој сан, мој живот, моја ствар, једно име Партизан...

Н.А.                                                            26.11.1918.

Van mreže VolimPFC

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +53/-42
    • Pogledaj profil
« Odgovor #487 poslato: Novembar 23, 2014, 09:14 »
 :aplauz:  Na diobi 4. mjesta... sa još 4 tima.  :D 

Milutinov odličan u zadnje vrijeme.
Моје јутро, мој дан, моје жеље, мој сан, мој живот, моја ствар, једно име Партизан...

Н.А.                                                            26.11.1918.

Van mreže ladja

• Starosedelac
  • Ugled: +108/-96
    • Pogledaj profil
« Odgovor #488 poslato: Novembar 23, 2014, 09:25 »
:aplauz:  Na diobi 4. mjesta... sa još 4 tima.  :D 

Milutinov odličan u zadnje vrijeme.

Da starno je napredovao...mada loša utakmica za oba tima pobedio je manje loš.

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #489 poslato: Novembar 23, 2014, 10:16 »
Citat
Pre utakmice Partizan je odao poštu ubijenom navijaču Crvene zvezde u Turskoj.

- Jako mi je žao što se ta tragedija desila, što je izgubljen jedan mladi život. Ubijen je momak koji je, koliko sam čuo završio fakultet, uskoro trebalo da postane ujak... - nastavio je Vujošević.

Na pitanje da li smatra da je država nespretno reagovala posle ubistva i da se stvara neprijateljstvo između Srbije i Turske, trener crno-belih je odgovorio:

- Ne sme nigde da se dešava da se napadaju navijači, ni u Turskoj, ni u Srbiji, ni Francuskoj, niti u Bugarskoj, kao što je bilo nedavno na našoj utakmici. Treba preuzeti sve mere da se bilo šta takvo izbegne. Ali, smatram da država ne treba da demonstrira koliko joj je teško, osim familiji i roditeljima ovog momka. Marševi, policija čuva ambasadu… Ne želim da da se manipuliše tragedijom, kao što je to bilo sa pokušajem samoubistva radnika Partizana. Ne znam da li se Francuska tako ponašala kada je ubijen njihov sunarodnik u Beogradu? Mislim da oni koji personifikuju državu više pokazuju privrženost crveno-beloj boji nego pameti - zaključio je Duško Vujošević
ne znam ko je veci debil novinari koji su ga ovo pitali ili dule.strasno je sto on prvi radi to sto kaze da ne treba raditi...
« Poslednja izmena: Novembar 23, 2014, 10:22 NenadBG »

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +105/-164
    • Pogledaj profil
« Odgovor #490 poslato: Novembar 24, 2014, 12:58 »
Mislim da generalno ne serem po ovim pitanjima i da nisam bas toliko ostrascen i slijep,ali,nekako imam utisak da drzava ne bi ovako reagovala da se radi o navijacu Partizana.

Mozda grijesim dusu i mozda sam zaslijepljen,ali nekako mi je to sad na umu.

Zar nisu ljudi čudni? Nikad ne koriste slobode koje imaju ali zahtijevaju one koje nemaju. Ne koriste slobodu misli, traže slobodu govora.

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #491 poslato: Novembar 24, 2014, 11:21 »
mozda vi grobari malo previse serete...godinama pricate gluposti o zvezdi,ocigledno vam je to uslo pod kozu,kao zvezda ima pomoc od drzave,a zvezda godinama propada i nikada u gorem stanju. sada se tek kk oporavio donekle od dolaska covica...

jel ista drzavni vrh uradio neprimereno za sta treba da se kritikuje?vucic je pricao sa njihovim premijerom i rekao da ataman nije dobrodosao kod nas  i trazio da se nadju odgovorni i kazne, udovicic je pricao sa svojim kolegom i isto trazio da se nadju odgovorni i kazne. sta je tu pogresno,sta je tu toliko neubocajeno? jedan jedini ostriji potez je prica oko atamana...
dule sere o nekakvim marsevima na tursku ambasdu,treba da ga je sramota,posto je rec  obicnom mirnom protestu ispred turske ambasade,i to sa punim pravom.
« Poslednja izmena: Novembar 24, 2014, 11:22 NenadBG »

Van mreže ladja

• Starosedelac
  • Ugled: +108/-96
    • Pogledaj profil
« Odgovor #492 poslato: Novembar 24, 2014, 11:32 »
Ovo je sqmo još jedan očigledan primer kolikocnamcje klubaštvo zla nanelo i nanosi i koliko nas razara da se ni uvakvim tragičnim slučajevima ne možemo suzdržati od podela..

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +105/-164
    • Pogledaj profil
« Odgovor #493 poslato: Novembar 24, 2014, 12:02 »
Ne mislim da me je klubastvo razorilo. Najbolji drugar sa kojim se druzim 20 godina je cigan, idemo zajedno na derbije, zajebavamo se, podjebavamo, komentarisemo i nikad grke nije bilo zbog toga.

Ovo sto sam rekao je ono sto mislim, ne vidim da je ikakva posledica, zdrav sam i u glavi citav, nista mi ne fali.
Zar nisu ljudi čudni? Nikad ne koriste slobode koje imaju ali zahtijevaju one koje nemaju. Ne koriste slobodu misli, traže slobodu govora.

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #494 poslato: Novembar 24, 2014, 12:10 »
pa ajde konkretno,sta smeta, sta su neprimereno uradili?
jel ista drzavni vrh uradio neprimereno za sta treba da se kritikuje?vucic je pricao sa njihovim premijerom i rekao da ataman nije dobrodosao kod nas  i trazio da se nadju odgovorni i kazne, udovicic je pricao sa svojim kolegom i isto trazio da se nadju odgovorni i kazne. sta je tu pogresno,sta je tu toliko neubocajeno? jedan jedini ostriji potez je prica oko atamana...
« Poslednja izmena: Novembar 24, 2014, 12:13 NenadBG »