Autor Tema: KK Partizan 2014/2015  (Pročitano 286653 puta)

Na mreži ladja

• Starosedelac
  • Ugled: +108/-96
    • Pogledaj profil
Odg: KK Partizan 2014/2015
« Odgovor #540 poslato: Novembar 30, 2014, 09:01 »
jedina naša šansa vezana za Tepića je da mu se uloga svede na onu prirodnu za ovaj tim, dakle sidekick od nekih 15 minuta max. koji ulazi da promeni tempo po potrebi (da ga uspori, naravno  :D ), a i to nadam se ne duže od preostalog dela sezone.

Kao što se pre par dana pisao, Zvezda je bolje za nekih 15-ak razlike sigurno, ali Partizan ima daleko veći prostor za napredak, i uopšte nisam ubeđen u Zvezdine trofeje na proleće.

Ti misliš da je ovo Zvezdin maksimum?

Van mreže deda

• Starosedelac
  • Ugled: +50/-4
    • Pogledaj profil
« Odgovor #541 poslato: Novembar 30, 2014, 09:03 »
Žao mi je što nisam gledao (počinjemo da ličimo na majske svadbe  :D ) ali morao sam da vodim klinku kod lekara..A baš sam hteo da vidim kako to izgleda...
Jel igrao Kapiten?

Van mreže Dimitrije BP

• Starosedelac
  • Ugled: +40/-15
    • Pogledaj profil
« Odgovor #542 poslato: Novembar 30, 2014, 09:07 »
Nije.

Van mreže deda

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #543 poslato: Novembar 30, 2014, 09:13 »
Dobro...
Iako nisam gledao ne verujem da je Zvezda bila na maksimumu.
Ali sa druge strane verujem da Partizan ima mnogo više prostora za napredak.
Oporavljeni Gagi, mitski Saša i nadam se bilo kakav plej daju nadu da to može mnogo bolje.

Takođe, počinjem da verujem da je Vujošević odluku o pleju posle startnog zakašnjenja svesno odlagao do posle ovog meča da bi se uverio kakav profil je potreban ekipi(ne sme da se promaši jer posle toga nema nazad) jer je ipak Zvezda glavni konkurent u svim takmičenjima u kojima igramo (sem EC  :D )

Van mreže Deneb

• Starosedelac
  • Ugled: +27/-3
    • Pogledaj profil
« Odgovor #544 poslato: Novembar 30, 2014, 09:23 »
bice za neki dan na ytube, stavlja aba sve utakmice pa cemo pogledati na raat

Van mreže Boki

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +7/-2
    • Pogledaj profil
« Odgovor #545 poslato: Novembar 30, 2014, 09:25 »
OK je ovo bilo.

Treba nam serija od 3-4 pobede kako bi se uvukli među 4.
Voleo sam, volim ga, voleću ga ja.
Jer će ime njegovo večito da sja!

Van mreže Saga Norén

• Starosedelac
  • Ugled: +2305/-1146
    • Pogledaj profil
« Odgovor #546 poslato: Novembar 30, 2014, 09:33 »
Zvezda igra nadam se svoj maksimum trenutno. Ovakav start sezone mi nikad nismo imali. 10:0 i tri kola prije kraja prolaz u top 16,zaista impresivno.

Mi mozemo samo bolje i samo uzlaznom putanjom. Ali prije svega, vrijeme je da dodju novi igraci, pleja evo više niko i ne pominje...
Zvezda je danas igrala na nekih 60-70 %...osim Mačvana i Marinkovića donekle, nije imala problema ni s jednim drugim igračem Partizana...

koliko su ležerni i samouvjereni bili, pokazuju i onolike ispucane i promašene trice...ta samo je Brutus promašio 6-7 komada...

Partizanu, ukoliko ne dođu pojačanja, ne prognoziram top4 na kraju, s ovakvim igračima i igrom...Dallo ne bi mjesta imao u prosječnom hrvatskom prvoligašu, a ne Partizanu...
"Rijeku se može dobiti samo kad je mamurna!" - Samir Toplak
"Saga, kucy i miha su vratili Adeze na vlast!" - by Bojci
"između običnog koša i dobre asistencije, uvijek izabirem dobru asistenciju! to mi je draže!" - #7 Toni Kukoč

Na mreži ladja

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #547 poslato: Novembar 30, 2014, 09:36 »
Plej vam je potrebniji nego Pavlović.

Tu mi radimo najveću razliku..danas Wiliams ne može da pogodi bazen ali zato pogaća Đenka...a tu još imamo i Jovića u rotaciji mislim da se vraća sledeće nedelje protiv Mege.

Prošle godine je Pavloviću bilo ipak mnogo lakše jer je imao još Bogdana kao klasu pored sebe ovako bi sve na njega išlo.

Biće sigurno otkaza u raznim klubovima oko NG.

Na mreži Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +105/-164
    • Pogledaj profil
« Odgovor #548 poslato: Novembar 30, 2014, 09:36 »
Nisam mislio da je ovo nocas zvezdin maksimum nego cijeli pocetak sezone.

Fino rekoh,10:0 i tri kola prije kraja obezbijedjen top16. Mislim da cete tesko bolje od toga.

Dakle,ostaje da cekamo nas tim,da vidimo do kojeg stepena razvoja ce stici. Za sad smo mnogo daleko. Nocas recimo nismo imali ni promil sanse da pobijedimo. Cak i da je bio neki egal,za par minuta bi dodali gas i skinuli nas s vrata.
Zar nisu ljudi čudni? Nikad ne koriste slobode koje imaju ali zahtijevaju one koje nemaju. Ne koriste slobodu misli, traže slobodu govora.

Na mreži Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +105/-164
    • Pogledaj profil
« Odgovor #549 poslato: Novembar 30, 2014, 09:37 »

Zvezda je danas igrala na nekih 60-70 %...osim Mačvana i Marinkovića donekle, nije imala problema ni s jednim drugim igračem Partizana...

koliko su ležerni i samouvjereni bili, pokazuju i onolike ispucane i promašene trice...ta samo je Brutus promašio 6-7 komada...

Partizanu, ukoliko ne dođu pojačanja, ne prognoziram top4 na kraju, s ovakvim igračima i igrom...Dallo ne bi mjesta imao u prosječnom hrvatskom prvoligašu, a ne Partizanu...

Evo treci put da ponovim,nisam mislio na vecerasnju utakmicu.
Zar nisu ljudi čudni? Nikad ne koriste slobode koje imaju ali zahtijevaju one koje nemaju. Ne koriste slobodu misli, traže slobodu govora.

Van mreže dejo94

• Starosedelac
  • Ugled: +60/-36
    • Pogledaj profil
« Odgovor #550 poslato: Novembar 30, 2014, 09:39 »
Rutinski. Igrali smo taman koliko nam treba, vidjeli se da su se glavni igrači čuvali za petak..

Van mreže deda

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #551 poslato: Novembar 30, 2014, 09:39 »
Još nešto ( uz ogradu o negledanju utakmice ) - ne bih rekao da je Zvezda igrala nonšalantno i lagano jer ne verujem da ih nije interesovala "stoka" razlika.

Meni je obzirom na sve do sad viđeno, na trenutne sastave i kako sada vidim neigranje Murića u većem delu meča ovo iznenađujući rezultat.

Na mreži ladja

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #552 poslato: Novembar 30, 2014, 09:42 »
Nisam mislio da je ovo nocas zvezdin maksimum nego cijeli pocetak sezone.

Fino rekoh,10:0 i tri kola prije kraja obezbijedjen top16. Mislim da cete tesko bolje od toga.

Dakle,ostaje da cekamo nas tim,da vidimo do kojeg stepena razvoja ce stici. Za sad smo mnogo daleko. Nocas recimo nismo imali ni promil sanse da pobijedimo. Cak i da je bio neki egal,za par minuta bi dodali gas i skinuli nas s vrata.

Kod Partizana me večeras neugodno iznenadio Milutinov!
S obzirom kako je igrao do večeras mislio sam da će nam on biti najveći problem ovo večeras je bilo smešnno šta mu je radio Bobi i to Bobi koji je na makismumu naprezanja celu sezonu.
Mačvan je pokazao da se ne ponavljam klasu našem Tejiću i tu nema šta da se doda.
Od ostalih kažem mali Marinković ima sporstku drskost i ono nešto što treba pobedniku(ono što najčešće zamerate Milenku :))

Uostalom gde su moji Cigani?!
Pjer,Nenad? zašto sam sam.... :mukica:

Svi bili u Pioniru? :D

Van mreže Saga Norén

• Starosedelac
  • Ugled: +2305/-1146
    • Pogledaj profil
« Odgovor #553 poslato: Novembar 30, 2014, 09:44 »
Još nešto ( uz ogradu o negledanju utakmice ) - ne bih rekao da je Zvezda igrala nonšalantno i lagano jer ne verujem da ih nije interesovala "stoka" razlika.

Meni je obzirom na sve do sad viđeno, na trenutne sastave i kako sada vidim neigranje Murića u većem delu meča ovo iznenađujući rezultat.
pogledaj, pa onda daj dojam... ::)
"Rijeku se može dobiti samo kad je mamurna!" - Samir Toplak
"Saga, kucy i miha su vratili Adeze na vlast!" - by Bojci
"između običnog koša i dobre asistencije, uvijek izabirem dobru asistenciju! to mi je draže!" - #7 Toni Kukoč

Van mreže Deneb

• Starosedelac
  • Ugled: +27/-3
    • Pogledaj profil
« Odgovor #554 poslato: Novembar 30, 2014, 09:44 »
sta je bilo sa muricem ?