Bez daljnjeg, Vujosevic jeste vrhunski trener i to samo slijep covjek ne vidi ali je pretjerao (po meni odavno), sve granice normalnog ponasanja
Razumijem ja da on, kao uostalom i svaki drugi trener, ima svoj specifican princip rada, uostalom, taj njegov rad je vidljiv svih ovih godina ali da davi, udara glavom i ne znam vise ni ja sta, mlade igrace?!
Pa kad je toliki mudonja, sto nikad nije udario Pekovica ili Marica, o Dzavaiju necu ni da pricam?!
Niko svoje dijete ne salje na treninge da bi se neka budala fizicki izivljavala nad njim vec da bi napredovalo, a jebes ti takav napredak kad od djeteta starog 17-18 godina napravis istraumiranu osobu...
@ladja
Mogu brate i u Japan sto se mene tice, samo nek idu vise, grad mi je prepun Kineza
Povrh svega, ajd sto mi je covjek udario auto, jos se pravi budala i ponasa se bahato da mi nije jasno kako mu nisam j**o mamu, ali kako nasa policija rece, on je strani drzavljanin, zasticen je nekim qrcem, pa u materinu, mogu li ja onda da idem u Kinu i da se izivljavam?!
Strasno da strasnije ne moze biti, mada mi je raspolozenje malo popravila pandureva faca kad mu je Kinez dao kinesku vozacku dozvolu a ovaj nas ko nesto cita