Autor Tema: KK Partizan 2014/2015  (Pročitano 286023 puta)

Van mreže Zgembo Adislić

• Starosedelac
  • Ugled: +54/-20
    • Pogledaj profil
Odg: KK Partizan 2014/2015
« Odgovor #585 poslato: Decembar 01, 2014, 02:44 »
mislim da to niko nije rekao.

Samo sam pomenuo da je Partizanov prostor za napredak najveći jer najviše verujem u Partizanovu struku. Ako se na to nadovežu i pozitivne kadrovske promene u timu, onda sam zaista optimista.

Isto tako, na nekom širem planu, ubeđen sam da put kojim ide CZV nije dobar, i da će im se to obiti o glavu, kao što se obijalo nekoliko puta tokom prošle decenije.
« Poslednja izmena: Decembar 01, 2014, 02:46 Zgembo Adislić »

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
  • Ugled: +61/-256
    • Pogledaj profil
« Odgovor #586 poslato: Decembar 01, 2014, 03:05 »
ja iskreno ne vidim neki ogroman partizanov prostor za napredak. bar ne sa ovim igracima(naravno odredjeni prostor sigurno postoji). e sada druga je prica kada se kaze kada se vrati gagi,dodje pavlovic i dovedemo pleja.pa to je 3 nova igraca,cetvrtina rostera. kosarka je sport u kojoj jedan igrac pravi prevagu,pravi razliku izmedju dobitnika i gubitnika, dobrih i velikih ekipa. pa nasa reprezentacija bez tea letos pitanje da li bi usla i u 8.toliko znaci jedan igrac u kosarci,a vi pricate o 3 nova igraca i pricate o napretku i rastu ekipe. pa naravno da ce biti znatno jaci, naravno da uz gagija i pavlovica je dovoljan prosecan plej,da partizan postane jedan od glavnih favorita za osvajanje jadranske lige i domaceg prvenstva. to se predstavlja kao neko cudo,kao duletovo umece i magija, a to je vise nego normalno.da sada izuzmemo pleja,a pretpostavimo da pavlovic stize kako je i dule rekao. vi u sastavu u tom slucaju imate iskusnog tepica,koji je bio jedan od najvecih talenata u nasoj najtalentovanijoj generaciji,koji je igrao u partizanu,sa njim svasta prosao,onda igrao u paou,pa u sevilji,pa ljetuvusu. koliko god nesimpatican,ovakav i onakav on nije neki krs,daleko od toga. imate iskusne i kvalitetne gagija,macvana,bogdanovica(mozda je van forme,ali ima iskustvo,a karijera govori o njemu,u svakom klubu u kome je igrao imao je oko 10p),ako dodje imate pavlovica koji je najbolji igrac u regionu,i koji moze da igra u svakom evropskom timu. uz to imate murica koji nije doveden kao neki mlad i talentovan igrac,nego kao formiran igrac,koji je jos relativno mlad,a vec 2-3god je seniorski reprezentativac svoje zemlje sa odredjenom ulogom u toj ekipi,a ne kao obicni mahac peskira.ako se tome pridoda i jedan solidan plej,naravno da je partizan jedan od favorita za trofeje u regionalnom i domacem prvenstvu.
a od toga se pravi neka fama i umetnost ovde...
tim iskusnim i kvalitetnim igracima dodaj talentovanog milutinova,kome je ovo vec 3 sezona u prvom timu,i koji napreduje. gagica,koji je postao dosta koristan i zahvalan igrac(sa odredjenom kvotom svojim gluposti), koji je u najboljim godinama(24-5),milutinovic kao neka rezervna opcija da pokrije 10ak min, isto godiste kao gagic, mladi andric kao rezerva,kao i supertalentovani marinkovic. jasno je da to nije neki krs tim,i nije nikakva magija da takav tim bude u rangu ili i isped zvezde u nekom takmicenju...
« Poslednja izmena: Decembar 01, 2014, 03:07 NenadBG »
A ljubav ka tebi jos jaca je...

I svakim danom sve vise volim te...

Van mreže Boki

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +7/-2
    • Pogledaj profil
« Odgovor #587 poslato: Decembar 01, 2014, 03:09 »
Sve je to tačno. Problem je što nama takav tim treba najkasnije za 3 nedelje, pod uslovom da do tada ne zaređamo nekakvu crnu seriju.

Lako ćemo mi za maj mesec, mada je on nebitan.
Voleo sam, volim ga, voleću ga ja.
Jer će ime njegovo večito da sja!

Van mreže ladja

• Starosedelac
  • Ugled: +108/-96
    • Pogledaj profil
« Odgovor #588 poslato: Decembar 01, 2014, 03:21 »
mislim da to niko nije rekao.

Samo sam pomenuo da je Partizanov prostor za napredak najveći jer najviše verujem u Partizanovu struku. Ako se na to nadovežu i pozitivne kadrovske promene u timu, onda sam zaista optimista.

Isto tako, na nekom širem planu, ubeđen sam da put kojim ide CZV nije dobar, i da će im se to obiti o glavu, kao što se obijalo nekoliko puta tokom prošle decenije.

Ok..

A Partizanov put je dobar?
U dugovima ste do guše osim ako Dule ne laže..
Dovodite igrače na guber kredit i nadate se da neće uspeti naći angažman pa da igra za "časove ljubavi".

Mada naravno ubeđen sam da je tu mnogo manipulacije i da je od NIS-a ipak sela para.
Partizan je najbolje radio a s njim i Dule tamo 2005-06 06-07 itd do negde pre 4 godine kada ste počeki da razvijate umesto domaćih talenata skupe strane poluproizvode Veselog,Lovernja,Bertansa,Vestermana i vrhunac svega Dallo!
To nije ispravan put!

Od silnih igrača Partizana samo je Bogdan Bogdanovič reprezentativac!
Doduše tu dajem kredit za Veličkovića kojeg su povrede saranile a on je Duletov proizvod i stvarno šteta za njega.

Tako da koji je vaš put?
Sad kad nemate para kao za vreme Bore Tadića fuzije za Igokeom i Miletom Ronhilom sad ste se setili "pravog puta2?
Gde je taj pravi put bio kad ste trošili nemilice pre 4 sezone za poluraspale strance?

Može Čovićeva limenka kako joj tepate sutra da se raspadne i bankrotira i da opet "zamrznuta Zvezda"krene od ničega sa kadetima ako ih uopšte ima od nule to neće pokazati da ste vi radili ispravno ni da ste na pravom putu!

Kao što je rekao Deneb da je na "parvdi Boga" ni Zvezda ni Partizan ne bih igrali ni domaću pašteta ligu već bi bili pod katancem!
Ili bi krenuli od zone Beogradske ili kako se zove beton liga.

Ali to je Srbija a ne Nemačka..

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #589 poslato: Decembar 01, 2014, 03:26 »
kakvo je on ljudsko govno i ljiga,neverovatno...

Citat
Trenera Partizana upitan je za prirodu povrede Eda Murića.

"Kaže da ga je Lazić povukao sa dve ruke i da mu je 'ispao' lakat. To može da se vidi i na snimku, pretpostavljam. Fiozioterapeut mu je 'namestio' lakat, ali sada mora da se uradi magnetna rezonanca kako bi se definisala težina povrede", rekao je Vujošević.

Citat
- Prema prvim procenama Murić će pauzirati 20 dana, jer je nakon kontakta sa Blažičem, koji ume da igra "prljavo", došlo do dislokacije ramena. To je ozbiljna povreda i neophodna je duža pauza. Sreća pa nema težih oštećenja tetiva i mišića - rekao je Vujošević.

https://vine.co/v/OnPHJgEhjnh

Van mreže ladja

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #590 poslato: Decembar 01, 2014, 03:33 »
ja iskreno ne vidim neki ogroman partizanov prostor za napredak. bar ne sa ovim igracima(naravno odredjeni prostor sigurno postoji). e sada druga je prica kada se kaze kada se vrati gagi,dodje pavlovic i dovedemo pleja.pa to je 3 nova igraca,cetvrtina rostera. kosarka je sport u kojoj jedan igrac pravi prevagu,pravi razliku izmedju dobitnika i gubitnika, dobrih i velikih ekipa. pa nasa reprezentacija bez tea letos pitanje da li bi usla i u 8.toliko znaci jedan igrac u kosarci,a vi pricate o 3 nova igraca i pricate o napretku i rastu ekipe. pa naravno da ce biti znatno jaci, naravno da uz gagija i pavlovica je dovoljan prosecan plej,da partizan postane jedan od glavnih favorita za osvajanje jadranske lige i domaceg prvenstva. to se predstavlja kao neko cudo,kao duletovo umece i magija, a to je vise nego normalno.da sada izuzmemo pleja,a pretpostavimo da pavlovic stize kako je i dule rekao. vi u sastavu u tom slucaju imate iskusnog tepica,koji je bio jedan od najvecih talenata u nasoj najtalentovanijoj generaciji,koji je igrao u partizanu,sa njim svasta prosao,onda igrao u paou,pa u sevilji,pa ljetuvusu. koliko god nesimpatican,ovakav i onakav on nije neki krs,daleko od toga. imate iskusne i kvalitetne gagija,macvana,bogdanovica(mozda je van forme,ali ima iskustvo,a karijera govori o njemu,u svakom klubu u kome je igrao imao je oko 10p),ako dodje imate pavlovica koji je najbolji igrac u regionu,i koji moze da igra u svakom evropskom timu. uz to imate murica koji nije doveden kao neki mlad i talentovan igrac,nego kao formiran igrac,koji je jos relativno mlad,a vec 2-3god je seniorski reprezentativac svoje zemlje sa odredjenom ulogom u toj ekipi,a ne kao obicni mahac peskira.ako se tome pridoda i jedan solidan plej,naravno da je partizan jedan od favorita za trofeje u regionalnom i domacem prvenstvu.
a od toga se pravi neka fama i umetnost ovde...
tim iskusnim i kvalitetnim igracima dodaj talentovanog milutinova,kome je ovo vec 3 sezona u prvom timu,i koji napreduje. gagica,koji je postao dosta koristan i zahvalan igrac(sa odredjenom kvotom svojim gluposti), koji je u najboljim godinama(24-5),milutinovic kao neka rezervna opcija da pokrije 10ak min, isto godiste kao gagic, mladi andric kao rezerva,kao i supertalentovani marinkovic. jasno je da to nije neki krs tim,i nije nikakva magija da takav tim bude u rangu ili i isped zvezde u nekom takmicenju...

Tačno tako Nenade!
Ovde se 100 puta ponavlja priča kako je Partizan jadan i nekvalitetan i kako su trenutno slabi.
Dobro si analizirao koliko god pljuvali po Milenku i koliko god on imao svojih mana i ograničenja radi se o veoma dobro igraču koji može da odradi vrlo dobar posao naručito u ABA ligi o domaćem prvenstvu da ne govorim.
Lako se zaboravlja da je on igrao na 4 prvenstva za Srbiju da je igrao za dobre Evropske klubove.
O Mačvanu da ne pričamo koliko god da nije neka atleta svojim znanjem i odličnom tehnikom je juče samo pokazao koliko može!
Sa Pavlovićem i nekim solidnim Amerom na pleju Partizan je 50-50 sa Zvezdom!
Pa Murić itd.
Sad kakav će Gagi biti posle onolike pauze ne znam.
I posle toliko kukanja stvarno se stekne utisak kako je Partizan jadan i onda kad se sve složi to će se pripisati Magu!
A kao što je Nenad rekao 3 nova igrača su trećina rostera!
I da od kud to da je Partizan mlad?
Ajmo uzeti roster i prosek godina ne bih stavljao ruku u vatru da je Partizan mlađi!
Još jedan mit zbog kojeg Vujošević na kraju ispadne Mesija i čudotvorac.

Van mreže Deneb

• Starosedelac
  • Ugled: +27/-3
    • Pogledaj profil
« Odgovor #591 poslato: Decembar 01, 2014, 03:35 »
Словенца убио Словенац !! још то нисам видео

Молим навијача КК Фрижидер бар на ову тему да се уздрже од увреда, ипак вас човек јебе 13 година, покажите више респект

Van mreže ladja

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #592 poslato: Decembar 01, 2014, 03:37 »
Словенца убио Словенац !! још то нисам видео

Молим навијача КК Фрижидер бар на ову тему да се уздрже од увреда, ипак вас човек јебе 13 година, покажите више респект

Kojih uvreda?

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #593 poslato: Decembar 01, 2014, 03:38 »
« Poslednja izmena: Decembar 01, 2014, 05:51 Laki »

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +105/-164
    • Pogledaj profil
« Odgovor #594 poslato: Decembar 01, 2014, 03:56 »
Je li moguce da ste opet poveli pricu o tome koliko je igraca Dule napravio u Partizanu...

Svasta.
Zar nisu ljudi čudni? Nikad ne koriste slobode koje imaju ali zahtijevaju one koje nemaju. Ne koriste slobodu misli, traže slobodu govora.

Van mreže Dimitrije BP

• Starosedelac
  • Ugled: +40/-15
    • Pogledaj profil

Van mreže shorty

• Starosedelac
  • Ugled: +7/-1
    • Pogledaj profil
« Odgovor #596 poslato: Decembar 01, 2014, 04:15 »
Crna Gora voli Partizan! :clap: :clap: :clap:

Van mreže Zgembo Adislić

• Starosedelac
  • Ugled: +54/-20
    • Pogledaj profil
« Odgovor #597 poslato: Decembar 01, 2014, 04:17 »

A Partizanov put je dobar?
U dugovima ste do guše osim ako Dule ne laže..
Dovodite igrače na guber kredit i nadate se da neće uspeti naći angažman pa da igra za "časove ljubavi".

Mada naravno ubeđen sam da je tu mnogo manipulacije i da je od NIS-a ipak sela para.
Partizan je najbolje radio a s njim i Dule tamo 2005-06 06-07 itd do negde pre 4 godine kada ste počeki da razvijate umesto domaćih talenata skupe strane poluproizvode Veselog,Lovernja,Bertansa,Vestermana i vrhunac svega Dallo!
To nije ispravan put!

Od silnih igrača Partizana samo je Bogdan Bogdanovič reprezentativac!
Doduše tu dajem kredit za Veličkovića kojeg su povrede saranile a on je Duletov proizvod i stvarno šteta za njega.

Tako da koji je vaš put?
Sad kad nemate para kao za vreme Bore Tadića fuzije za Igokeom i Miletom Ronhilom sad ste se setili "pravog puta2?
Gde je taj pravi put bio kad ste trošili nemilice pre 4 sezone za poluraspale strance?

nigde nisam rekao da je sadašnji Partizanov put pravi, pošto to i nije put... Sumnjam da možeš naći zamerki KKP-u više od mene i da se propneš na prste, jer nema većeg kritičara sadašnjeg Partizana od mene.

Takođe, nisam zavirivao u džep nikome i ne znam koliko ko daje para, ne volim da licitiram tim stvarima, više volim da gledam na teren, mada znam da sam u manjini u odnosu na ljude koji košarkaške relacije objašnjavaju "Kristijan Golubović efektom".

Što se tiče pojma stranac u našoj košarci, postoje tu podgrupe, postoje tzv. "domaći stranci" koji dolaze na višegodišnji ugovor i od kojih se uzima obeštećenje, i postoje gotovi stranci sa značajno većom platom, uglavnom na kraći rok i odlaze bez obeštećenja. Valjda to razlikujemo.

Pre svega, stvarno ne vidim šta je loše u Vestermanu, Veselom, Lovernju i Bertansu? Svaki od njih je u Partizan došao bez obeštećenja, i svaki od njih je otišao iz Partizana kao bolji igrač, i pod ugovorom (drugi je par čarapa što za svakog nije stiglo obeštećenje, ali princip ostaje, formalna zarada na igraču).

Ne znam zašto toliko podcenjuješ taj momenat? Šta misliš koliko je novca Partizan zaradio od prodaje Vujanića, Krstića, Avdalovića, Perovića, Pekovića, Tripkovića, Tepića, Veličkovića, Marića, Veselog, Bogdanovića, Kecmana, Lovernja? Nekoliko njih sam verovatno zaboravio... Znam da su u košarci obeštećenja značajno manja nego u fudbalu, ali kada se sve ovo sakupi mora da ima minimum 5-6 miliona evra. To nije zanemarljiva cifra, i uz redovna ulaganja države, svakako doprinosi budžetu.

Na drugoj strani, za isti taj period koga je CZV prodala, tj. koliko je ona zaradila novca od svog rada? Nenad Mišanović, Nemanja Nedović i...? Kapak.

Kada govoriš o dicproporciji novca koji su imali Partizan i CZV u poslednjoj deceniji, uzmi u obzir i ovaj novac koji nije dao ni Mile ni NIS, već je čisto zarađen svojim radom.

Naravno, tu dolazimo do ključnog pitanja, kako je uz sve to Partizan danas na prosjačkom štapu, i gde je tu Dule, gde su njegovi drugari iz SPS-a itd... ali to je već druga priča, i ne utiče puno na razliku između ova dva puta na samom terenu i u dvorani za trening.

Koji je Partizanov put koji priželjkujem? Pročišćenje rostera od škarta, momentalne šut karte Dalou i Kuzelogluu, skauting domaćeg tržišta za jeftinim igračima koji mogu pomoći, bolji rad tokom leta da se ne ponavljaju slučajvi da ispuštamo Marelju, Jovanovića, Miljenovića itd... Profesionalizacija kluba, povratak na stari sistem gde trener spava u hali i trenira umesto da prosipa gluposti.

Stvari u sadašnjoj Zvezdi koje mi se ne sviđaju? Angažovanje Dženkinsa i Cirbesa kao bek ap igrača. Potpuno zanemarivanje odlične mlade baze u FMP. Dovoljno?

Van mreže Deneb

• Starosedelac
  • Ugled: +27/-3
    • Pogledaj profil
« Odgovor #598 poslato: Decembar 01, 2014, 04:21 »
« Poslednja izmena: Decembar 01, 2014, 05:51 Laki »

Van mreže ladja

• Starosedelac
    • Pogledaj profil