Autor Tema: KK Partizan 2014/2015  (Pročitano 286473 puta)

Van mreže nyc

• Starosedelac
  • Ugled: +217/-297
    • Pogledaj profil
Odg: KK Partizan 2014/2015
« Odgovor #1005 poslato: Februar 10, 2015, 05:38 »
Ima gomila stvari zbog kojih ne mogu da svarim KUD "Delije", a jedna od njih je odnos prema KK.
Da ne duljim, mislim da su Delije,kao "udruženje gradjana", odleteli isuviše daleko (ne i visoko) zahvaljujući ubrzanju koje su sami sebi dali i stvorili.
U jednom trenutku su, jednostavno, prerasli klub za koji, kao, navijaju. Postali su klub unutar kliuba, država unutar države i umesto da budu potpora tom istom klubu, oni su, najednom, krenuli da postavljaju zahteve i uslove; postali su nekakav faktor X koji je, neočekivano, postao važan u tolikoj meri da je se za sve morao pitati. I FK i KK CZ sdu danas sluge Delija i neka im je to na čast.

Odnos Delija prema KK je vrlo poučna priča o posebnoj vrsti slepila. Oni, da ih čovek pošteno pita, ne bi danas mogli dve prosto proširene rečenice da sklope kao objašnjenje šta je zapravo uzrok njihovom "bojkotu" ABA lige.  Ali, to uopšte nije ni bitno. Oni su u svom tripu, slepo slede svoje vodje i svoje "principe" iako to možda vodi i u samodestrukciju. Bole njih. Ceo Sever sada se veseli!

Ja nisam imao neki veći problem sa njihovim bojkotom sve do one kobne utakmice protiv Cedevite u Bgdu, kada su poslali neke svoje juniore - šibadžije da izšeketaju ono malo klinaca koji su se napalili i krenuli u nekakvo organizovano navijanje u Pioniru. Mislim da smo tada bili sa Uvalinom. Tim raspad, ,ma, svuda raspad, ali skupila se nekakva ekipica i krenula da dolazi u Pionir sa jednim bubnjem i tri zastave i kao, krenuli da vode navijanje. Protiv Cede su isto tako počeli, ali ubrzo su se pojavili "mladići borovi" i uz par šamara im pokupili opremu i zabranili svako organizovano navijanje.  :bam:

Meni je, iskreno da rečem, to bilo dno dna. Da se razumemo, to je bilo pre FMP faze, pre Čovićevog manevra, znači kada je još uvek postojao KK CZ.
Ne mogu vam opisati kako sam se bedno i tužno osećao nakon tog događaja.

Ali, to nam je što nam je. Upravo iz tog razloga mi dođe da povraćam kada novine pišu o nekakvom urnebesnom navijanju u Areni, obaranju rekorda, šta li. Sve je to TEŠKO SRANJE. Teško.
A komšijama sam već odao priznanje - ako im to išta znači - na baš pravom, pravom odnosu prema klubu. Dok se tamo, na fudbalu, dele i tuku, na košarci su, koliko vidim, prilično jedinstveni i fantastično i fanatično bodre svoj tim. Ma, nema u ex YU navijača koji mogu da se mere sa njima. Jednostavno, oni su galaksija za sebe.

Van mreže Vanzemaljac Sivi

• Matori član
  • Ugled: +17/-8
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1006 poslato: Februar 10, 2015, 01:15 »
Ima gomila stvari zbog kojih ne mogu da svarim KUD "Delije", a jedna od njih je odnos prema KK.
Da ne duljim, mislim da su Delije,kao "udruženje gradjana", odleteli isuviše daleko (ne i visoko) zahvaljujući ubrzanju koje su sami sebi dali i stvorili.
U jednom trenutku su, jednostavno, prerasli klub za koji, kao, navijaju. Postali su klub unutar kliuba, država unutar države i umesto da budu potpora tom istom klubu, oni su, najednom, krenuli da postavljaju zahteve i uslove; postali su nekakav faktor X koji je, neočekivano, postao važan u tolikoj meri da je se za sve morao pitati. I FK i KK CZ sdu danas sluge Delija i neka im je to na čast.

Odnos Delija prema KK je vrlo poučna priča o posebnoj vrsti slepila. Oni, da ih čovek pošteno pita, ne bi danas mogli dve prosto proširene rečenice da sklope kao objašnjenje šta je zapravo uzrok njihovom "bojkotu" ABA lige.  Ali, to uopšte nije ni bitno. Oni su u svom tripu, slepo slede svoje vodje i svoje "principe" iako to možda vodi i u samodestrukciju. Bole njih. Ceo Sever sada se veseli!

Ja nisam imao neki veći problem sa njihovim bojkotom sve do one kobne utakmice protiv Cedevite u Bgdu, kada su poslali neke svoje juniore - šibadžije da izšeketaju ono malo klinaca koji su se napalili i krenuli u nekakvo organizovano navijanje u Pioniru. Mislim da smo tada bili sa Uvalinom. Tim raspad, ,ma, svuda raspad, ali skupila se nekakva ekipica i krenula da dolazi u Pionir sa jednim bubnjem i tri zastave i kao, krenuli da vode navijanje. Protiv Cede su isto tako počeli, ali ubrzo su se pojavili "mladići borovi" i uz par šamara im pokupili opremu i zabranili svako organizovano navijanje.  :bam:

Meni je, iskreno da rečem, to bilo dno dna. Da se razumemo, to je bilo pre FMP faze, pre Čovićevog manevra, znači kada je još uvek postojao KK CZ.
Ne mogu vam opisati kako sam se bedno i tužno osećao nakon tog događaja.

Ali, to nam je što nam je. Upravo iz tog razloga mi dođe da povraćam kada novine pišu o nekakvom urnebesnom navijanju u Areni, obaranju rekorda, šta li. Sve je to TEŠKO SRANJE. Teško.
A komšijama sam već odao priznanje - ako im to išta znači - na baš pravom, pravom odnosu prema klubu. Dok se tamo, na fudbalu, dele i tuku, na košarci su, koliko vidim, prilično jedinstveni i fantastično i fanatično bodre svoj tim. Ma, nema u ex YU navijača koji mogu da se mere sa njima. Jednostavno, oni su galaksija za sebe.

Manje vise potpisujem ovaj post, s tim sto si bio previse blag prema Dilejama, zasluzuju mnogo vecu kritiku, oni su ZLO SD Crvena zvezda!!!

Van mreže Blefer

• Starosedelac
  • Ugled: +104/-109
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1007 poslato: Februar 10, 2015, 04:34 »

uvek je najlakse krivca naci na drugoj strani, zlo u SD Zvezda je u njenom rukovodsvtu gde sede okoreli lopovi i kriminalci a ne na tribinama
daleko od toga da su delije beygresni momci ali riba od  glave smrdi, KKCZ je izuzetak to je ono sto nam treba i u fudbalu rukometu
Ћацо СрБиНе скини нам се с grbine

• Matori član
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1008 poslato: Februar 10, 2015, 04:49 »
Necu da trolujem temu, ali veruj mi da su Delije velik olos, morbidna sekta!!!

Van mreže Saga Norén

• Starosedelac
  • Ugled: +2305/-1146
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1009 poslato: Februar 10, 2015, 07:16 »
ti mora da si cigan, kad nisi delija... ;) :rofl:
"Rijeku se može dobiti samo kad je mamurna!" - Samir Toplak
"Saga, kucy i miha su vratili Adeze na vlast!" - by Bojci
"između običnog koša i dobre asistencije, uvijek izabirem dobru asistenciju! to mi je draže!" - #7 Toni Kukoč

• Matori član
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1010 poslato: Februar 10, 2015, 07:35 »

Ceo zivot tezak cigan:)

Van mreže Saga Norén

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1011 poslato: Februar 10, 2015, 07:49 »

Ceo zivot tezak cigan :)

"između običnog koša i dobre asistencije, uvijek izabirem dobru asistenciju! to mi je draže!" - #7 Toni Kukoč

Van mreže nyc

• Starosedelac
  • Ugled: +217/-297
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1012 poslato: Februar 10, 2015, 07:57 »

uvek je najlakse krivca naci na drugoj strani, zlo u SD Zvezda je u njenom rukovodsvtu gde sede okoreli lopovi i kriminalci a ne na tribinama
daleko od toga da su delije beygresni momci ali riba od  glave smrdi, KKCZ je izuzetak to je ono sto nam treba i u fudbalu rukometu

To što "riba smrdi od glave" uopšte ne znači da joj ne smrde škrge, peraja , rep i ostali delovi anatomije. Delije, što reče Vanzemaljac, su kancer na telu Zvezdinom i savršeno se uklapaju u scenario u kojem "glava" i dalje hebe majku.

Da imaju barem 2 grama mozga, ustali bi protiv krimosa i automehaničara, kao što su znali da lupaju prozore na automobilima i ubacuju šampon. Genijalci, jebote! Gde su sad? Gde su da isteraju ova govna iz "glave" kluba, tj. ribe? BOLI IH KITA! Eto gde su, jer njih uopšte Zvezda ni ne zanima. Oni furaju svoj fazon sekte koja počiva na utokama, doupu, strahovladi... Svaka čast, momci. Svaka čast, Zvezdo.
Da se nosite svi u tri lepe.

Zbogom, glupani.

P.S. Uh, tek sad videh da smo potpuno uzurpirali ovu temu. Ovo je moj poslednji upis ovde. Ako ćemo da nastavljamo - zna se gde treba.
« Poslednja izmena: Februar 10, 2015, 07:58 nyc »

Van mreže Saga Norén

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1013 poslato: Februar 10, 2015, 08:00 »
ala ga spamate topic braći i sestrama dervišima... :rofl:

Van mreže Laki

• Globalni moderator
  • Starosedelac
  • Ugled: +54/-10
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1014 poslato: Februar 10, 2015, 08:10 »
Dozvoljen je svaki upis ako ce to da propomogne svetinji. Njihovo jadanje samo pripomaze nama, buducim osvajacima svega sto se osvojiti moze  :trofej:
John Pilger je sedamdesetih pravio dokumentarac o disidentima u Čehoslovačkoj. Jedan od njih mu je tad rekao kako zapad ima mnoge prednosti u odnosu na istok, ali u jednoj stvari istok ima prednost. Pilger ga pita,a koja je to? Odgovor - Kad nas mediji lažu, mi znamo da nas lažu.

• Matori član
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1015 poslato: Februar 10, 2015, 08:31 »

Sacu metem ko profilnu sliku:D

• Matori član
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1016 poslato: Februar 10, 2015, 08:48 »
Dozvoljen je svaki upis ako ce to da propomogne svetinji. Njihovo jadanje samo pripomaze nama, buducim osvajacima svega sto se osvojiti moze  :trofej:

Ove godine u izmenjenim ulogama!8)

Van mreže Saga Norén

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1017 poslato: Februar 10, 2015, 09:01 »

Sacu metem ko profilnu sliku :D
:palac:

Van mreže VolimPFC

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +53/-42
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1018 poslato: Februar 10, 2015, 09:29 »
Po nekim informacijama Aleks traži 10k eura mjesečno, od toga da mu se pola sume isplati odmah, da se osigura. Svjestan je da drugu polovinu neće gledati.  :D

Takođe traži 15k  bonusa ako se plasiramo u EL.
Моје јутро, мој дан, моје жеље, мој сан, мој живот, моја ствар, једно име Партизан...

Н.А.                                                            26.11.1918.

Van mreže Zgembo Adislić

• Starosedelac
  • Ugled: +54/-20
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1019 poslato: Februar 10, 2015, 09:34 »
Kninjani su vazda bili poznati kao srpski jevreji  :kafa: