Citat: VolimPFC Februar 11, 2015, 10:03 Nije samo Boki jedini koji može sređivati ovo... Ali dobro, ja sam Crnogorac A i zašto bih brisao, kad su spam i trolovanje Trademark ovog foruma. Ti to stavljas do znanja da si vrhovni
Nije samo Boki jedini koji može sređivati ovo... Ali dobro, ja sam Crnogorac A i zašto bih brisao, kad su spam i trolovanje Trademark ovog foruma.
Citat: Blefer Februar 11, 2015, 05:39 Citat: Vanzemaljac Sivi Februar 10, 2015, 04:49 Necu da trolujem temu, ali veruj mi da su Delije velik olos, morbidna sekta!!!i dalje su mala deca u odnosu na celnike u sd crvena zvezdatotalno nebitni u prici oko poslovanja klubova ali kao po obicaju u srbiji se uvek podmece krivac umesto onih stvranih koje treba otaratiNe kapiras poentu, i vadis iz konteksta sta ti odgovara!Niko ne brani funkcionere, ono su lopine klasicne!Ja ti kazem sta je navijacka grupa, morbidna sekta kojoj nije stalo do SD Crvena zvezda, nego iskljucivo do svoje samopromocije, to je cinjenica, koju ako ne zelis da vidis, sa tobom nesto nije u redu PS: Izvinjavam se za off, ali morao sam da odgovorim, pa neka mideracija premesti u odgovarajuci topic!
Citat: Vanzemaljac Sivi Februar 10, 2015, 04:49 Necu da trolujem temu, ali veruj mi da su Delije velik olos, morbidna sekta!!!i dalje su mala deca u odnosu na celnike u sd crvena zvezdatotalno nebitni u prici oko poslovanja klubova ali kao po obicaju u srbiji se uvek podmece krivac umesto onih stvranih koje treba otarati
Necu da trolujem temu, ali veruj mi da su Delije velik olos, morbidna sekta!!!
Dozivljaj sa raspusta-opisOvog raspusta sam ostala u Beogradu. Najuzbudljiviji dozivljaj mi je bio kada sam učestvovala u snimanju spota za navijačku pesmu kluba Partizan. Ta pesma se zove Dajte gol, a peva je grupa JNA. Dok se igram loptom, članovi benda, obučeni u dres Partizana, mi ukradu loptu. Oni ulaze na košarkaški teren i igraju fudbal. Iznenada se pojavljuje čuveni trener Partizana Vujoševic sa cvetom u ruci, uzima loptu i davi članove benda. Ne znam šta se dalje dešava u spotu, jer ga još nisam videla. Kada je počelo snimanje, imala sam veliku tremu, ali kasnije sam uzivala. Bila sam srecna kada se sve završilo. Još uvek sam nervozna, jer za deset dana ce se spot prikazati i nadam se da ce biti super.Ocena 5. Učiteljica je napisala i Bravo!Una Tomic.Valja napomenuti da tata uopšte nije pomagao u pisanju zadatka.[/c]