Autor Tema: KK Partizan 2014/2015  (Pročitano 285894 puta)

Van mreže Laki

• Globalni moderator
  • Starosedelac
  • Ugled: +54/-10
    • Pogledaj profil
Odg: KK Partizan 2014/2015
« Odgovor #1365 poslato: Mart 22, 2015, 10:00 »
Prva stvar je hvatanje Dragana od strane publike. U nekim normalnim situacijama tu se svira prekid.
Druga stvar je nepostojanje ponovljenog snimka zašto je Draganu bila krvava glava.

Oni su imali 9 slobodnih bacanja više, mi osam faulova više.
Nije bio isti kriterijum (naročito na Muriću i Mačvanu) u odbrani i napadu.
Trojka na kraju sa mrežicom je samo kulminacija loše igre poslednjih 5 minuta kada nismo ni dali koš.

PS. Partizan ne može da se meri sa "onom" Zvezdom iz perioda predstečajnog postupka jer je tada zvezdu pratilo najviše 1000 gledalaca na utakmici, dok je nama maltene rasprodata hala Pionir svaku utakmicu.

John Pilger je sedamdesetih pravio dokumentarac o disidentima u Čehoslovačkoj. Jedan od njih mu je tad rekao kako zapad ima mnoge prednosti u odnosu na istok, ali u jednoj stvari istok ima prednost. Pilger ga pita,a koja je to? Odgovor - Kad nas mediji lažu, mi znamo da nas lažu.

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +105/-164
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1366 poslato: Mart 22, 2015, 10:06 »
Steta. Amaterski ispusten mec. Ako bi trazili krivce medju igracima,reklo bi se Milosavljevic i Akojon. Ali nije ni vazno sad.

Ovo cak i nije toliko tragicno. Da smo isli na Cedevitu,bili bi proglaseni sigurnim favoritima i veoma lako bi nam se mogao desiti jedan kiks u prva dva meca. Ovako,mozemo da napravimo brejk i prebacimo pritisak na njih. Sanse bih postavio 40-60 za Zvezdu. Sjecam se atmosfere posle proslog poraza od Buducnosti,bio je potop. Tako da sad i nije lose.

Sto se tice ove sezone,sve je usmjereno na EL. Ako je izborimo,mozemo se i nadat necemu za tim iduce sezone,ako ne,onda ide definitivno restart. Da plana nema - nema.

U hali inace mnogo naelektrisani na Pavlovica. Prosle godine je docekan skandiranjem i aplauzima. Sta ti je samo jedna sezona. Imao sam jako sarenoliko orkuzenje. Od likova koji izlaze posle 1,5h sa cudjenjem "brate,ja nisam znao da ovo ovoliko traje,nemam kad,idemo", preko lika koji konstantno trazi da sudija svira "probijanje", do velikog broja kisobrana na ulazu...reklo bi se,nisu vala neki ljubitelji kosarke,ali ono,kad ti vec tutnu kartu u ruke.

U svakom slucaju,sta je tu je. Iz ove koze mozemo u...slavu!  :D
Zar nisu ljudi čudni? Nikad ne koriste slobode koje imaju ali zahtijevaju one koje nemaju. Ne koriste slobodu misli, traže slobodu govora.

Van mreže Blefer

• Starosedelac
  • Ugled: +104/-109
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1367 poslato: Mart 22, 2015, 10:08 »
 odlucio je manji fond igraca i pogresna selekcija faulova
 umesto da ispadnu sa pet licnih boza i milutinov ispadaju gagi i sasa i tu je bio kraj iako se buducnost nudila
 ekipe koje organizuju domacinstvo u pioniru nemaju prava da komenarisu sudjenje i protivnicko navijanje
Ћацо СрБиНе скини нам се с grbine

Van mreže djordje

• Starosedelac
  • Ugled: +47/-24
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1368 poslato: Mart 22, 2015, 10:33 »
Pa ja nisam rekao sa se trenutno moze porediti sa onom Zvezdom, ali za sezonu ili dve je vec pitanje.
Sada je hala puna, ali i to ima rok trajanja.

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +105/-164
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1369 poslato: Mart 22, 2015, 10:38 »
Mislim da je Partizan ipak vise regenerativan od Zvezde. Bar kosarkaski klub.
Zar nisu ljudi čudni? Nikad ne koriste slobode koje imaju ali zahtijevaju one koje nemaju. Ne koriste slobodu misli, traže slobodu govora.

Van mreže Zgembo Adislić

• Starosedelac
  • Ugled: +54/-20
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1370 poslato: Mart 22, 2015, 11:04 »
Na 3 dobijene Zvezda je stvarno veliki favorit... Širina rostera je ovde jako bitna stvar.

Rekao bih da su šanse 70-75 prema 25-30.

Mi bi mogli malo da pratimo ovu visoku diplomatiju, da vidimo šta će biti sa FIBA i ULEB, ako ništa da se ušljamčimo u ovu drugu Evroligu, kao onomad  ::)

Van mreže VolimPFC

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +53/-42
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1371 poslato: Mart 22, 2015, 11:16 »
Još sam pod utiskom(negativnim) iz dvorane i ne bih nešto pretjerano komentarisao, čisto da ne bih možda pisao gluposti...

Odlučili su ishitreni napadi na 72-79, kada smo lagano mogli da privedemo kraju...

Моје јутро, мој дан, моје жеље, мој сан, мој живот, моја ствар, једно име Партизан...

Н.А.                                                            26.11.1918.

Na mreži djemba djemba

• Starosedelac
  • Ugled: +27/-1
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1372 poslato: Mart 22, 2015, 11:42 »
Na 79:72, imali smo Sasin ulaz, kad je lopta izasla iz kosa, Akojonovu nesrecnu kontru na vrh table i Gagijevo ispucavanje trojke u 3. sekundi napada.  :udaraozid:

Oni su bili u nokdaunu, i da je samo jedna usla, mislim da bi lagano priveli utakmicu kraju.

Dule je dva puta kasnio sa tajmautovima, prvi put kad smo ispustili plus 10, drugi put na kraju. I neshvatljivo mi je da o ishodu jedne od vaznijih utakmica sezone odlucuje igrac koji je ovde 7 dana, pa makar bio suter u rangu najboljih koje smo ikada imali. Jesu i Sasi i Edu i Makiju izlazile lopte, protivno svim zakonima fizike, ali logicnije mi je da jedan od ove dvojice koji su ostali u igri resava utakmicu, eventualno Milenko, kako je vec Zgembo pisao.

Nego, utakmicu sam gledao sa drugom, zadrtom cigansturom, 5 puta se vise nervirao od mene, hteo je da polupa TV kad su sudije priznale onu trojku na kraju. Koliko god smo neuigrani, timski slabiji, pune su im gace.
Oprem dobro

Na mreži djemba djemba

• Starosedelac
  • Ugled: +27/-1
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1373 poslato: Mart 22, 2015, 11:44 »
I da, nadam se da cemo igrati finale sa Podgoricanima, cisto da im uzvratimo gostoprimstvo.
Oprem dobro

Van mreže ladja

• Starosedelac
  • Ugled: +108/-96
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1374 poslato: Mart 22, 2015, 11:45 »
Čemu ovako napušavanje Pavlovića od strane domaćih?Evo gledam snimak...

Van mreže shorty

• Starosedelac
  • Ugled: +7/-1
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1375 poslato: Mart 23, 2015, 01:24 »
http://www.telegraf.rs/sport/1489205-varnice-u-moraci-gadjali-vujosevica-vredjali-pavlovica-i-ne-daju-srpsku-zastavu-u-hali

Citat
Tokom prvog poluvremena navijači Budućnosti su gađali trenera Partizana i vređali beka Pavlovića, a sa tribina se čulo "Ubij, ubij, ubij Srbina"

Govna novinarska,lazljiva

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
  • Ugled: +61/-256
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1376 poslato: Mart 23, 2015, 01:45 »
ste je laz?ne kazem ni da nije ni da jeste,samo budi malo precizniji...
A ljubav ka tebi jos jaca je...

I svakim danom sve vise volim te...

Van mreže shorty

• Starosedelac
  • Ugled: +7/-1
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1377 poslato: Mart 23, 2015, 01:47 »
Citat
a sa tribina se čulo "Ubij, ubij, ubij Srbina"

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1378 poslato: Mart 23, 2015, 01:50 »
Nego, utakmicu sam gledao sa drugom, zadrtom cigansturom, 5 puta se vise nervirao od mene, hteo je da polupa TV kad su sudije priznale onu trojku na kraju. Koliko god smo neuigrani, timski slabiji, pune su im gace.
pa i niste tako neuigrani.imate jednog novog igraca i mesec dana fore da se uigra,vise nego dovoljno.ostali igraci su na  okupu zajedno 3-4meseca,a ima jos 20 dana do polufinala. tako da ne vidim neki problem partizanove neuigranosti.pocetkom sezone ili dolaskom nekih igraca i povratkom iz povreda,ste o tome mogli pricati,vise ne.

inace ne znam kojima njima su pune gace?ja licno sam navijao za buducnost,a slicno i jos nekoliko drugova sa kojima sam bio u kontaktu tokom utakmice...

shorty,hvala...

inace vidim kako svi pricaju kako je zvezda ubedljiv favorit(sa cim se ne bih slozio),a predhodnih dana sam jedno 2 puta isao na avangardu i tamo su grobari maltene vec slavili titulu i svi pricali da je partizan protiv svakog favorit i da niko ne moze da dobije partizan na 3 utakmice.i to nisu bili komentari i misljenje pojedinaca,nego mahom svih partizanovaca na tom forumu...
« Poslednja izmena: Mart 23, 2015, 01:52 NenadBG »

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1379 poslato: Mart 23, 2015, 01:56 »

kao sto rekoh i pre raspleta sam bio za to da nam dodje partizan u polufinalu,bolje to nego u finalu...
[/size]sto se mene tice voleo bih partizan u polufinalu. ne mislim da je partizan najlaksi,tj mislim da je najtezi protivnik od mogucih(i najvise ga se i bojim),ali ako vec sa njim moramo da se sretnemo u polufinalu ili finalu,po meni je bolje da to bude u polufinalu. partizan do tih utakmica moze da ima utakmicu sa buducnosti i verovatno jedan derbi sa nama u domacem prvenstvu,ostalo sve polurevijalne utakmice(hocu reci sa nedoraslim protivnicima). sa druge strane mi imamo cele seone pregrst jakih utakmica sa dobrim i vrhunskim evropskim timovima.sticemo snagu,rutini,iskustvo,doterujemo formu kroz te utakmice. i ako to nije dovoljno da dobijemo partizan,onda jebi ga,ne zasluzujemo da igramo el... ko nas jebe.relano je partizan godinama na to iskustvo i dominirao u srbiji i regionu...u sustini najvise sam voleo da partizan bude treci i da igra bez prednosti domaceg terena sa nekim od ova dva tima.i da onda ispadnu,a da mi docekamo taj tim u finalu. ovako kada je vec to nemoguce,partizan ako ne igra sa nama ce imati prednost domaceg terena,i smem da se kladim da nema sanse da ispadne u polufinalu.ako je vec tako kao sto rekoh biram polufinale. jer do finala bi imali i vise vremena za uigravanje, jake utakmice u polufinalu,a i mogli bi da se dignu jos prolazom u finale...videcemo...
« Poslednja izmena: Mart 23, 2015, 01:56 NenadBG »