Autor Tema: KK Partizan 2014/2015  (Pročitano 286833 puta)

Van mreže Laki

• Globalni moderator
  • Starosedelac
  • Ugled: +54/-10
    • Pogledaj profil
Odg: KK Partizan 2014/2015
« Odgovor #1470 poslato: Maj 23, 2015, 11:25 »
Citat
Danas sam razgovarao sa jednim momkom koji je dugo u košarci, sada je trener. Potvrdio mi je ono što već i sam znam - Duleta će najuriti iz kluba i samo su navijači prepreka da se to desi, koliko danas bi ga oterali da su sigurni da navijači neće napraviti haos. Takodje, sve dok je on tu, navodno nijedan sponzor ne sme da udje u Partizan, a uskoro će da se krene i sa aferama oko njega, visinom Ugovora i sličnim stvarima...
Što je više napadan i omalovažavan, ja sam sigurniji da ispravno razmišljam kada kažem da ga moramo zaštititi.

Citat jednog istaknutog lika sa istoka.

Možda je paranoja, možda klasičan spin, možda je sve istina, ko će ga znati...
Da je Dule nešto najbolje u KK Partizan, mislim i tvrdim da jeste.
Da se igraju neke čudne radnje pred finale KLS, igraju se.
Da je Dule grešio jeste, verujem i predpostavljam da znam gde.

John Pilger je sedamdesetih pravio dokumentarac o disidentima u Čehoslovačkoj. Jedan od njih mu je tad rekao kako zapad ima mnoge prednosti u odnosu na istok, ali u jednoj stvari istok ima prednost. Pilger ga pita,a koja je to? Odgovor - Kad nas mediji lažu, mi znamo da nas lažu.

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +105/-164
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1471 poslato: Maj 23, 2015, 11:44 »
Ajde da vidimo.

Ako ga napadnu, nadam se da cemo im jebati mater.
Zar nisu ljudi čudni? Nikad ne koriste slobode koje imaju ali zahtijevaju one koje nemaju. Ne koriste slobodu misli, traže slobodu govora.

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
  • Ugled: +61/-256
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1472 poslato: Maj 23, 2015, 11:52 »
ja sam isto tako siguran da dule sada sigurno nije nesto najbolje u kkp.bio je sigurno pre odlaska u cska(sa svim svojim manama i skandalima),ali sam siguran da vise nije(pisao sam o igri partizana posle derbija,ako je ove sezone izvikao maksimum iz ekipe,uz individualnu igru i izolacije,bez ikakve timske igre,onda ja stvarno ni minimalno nemam veze sa kosarkom). a nemam nista protiv nek on ostane u partizanu...
inace mi je zanimljiva prica kao pocece afere oko njegove plate,pa sto je afera ako se javno iznese kolika mu je plata. mozda sto to ne odgovara onoj istini koju dule plasira u javnost,o jadnom partizanu,i njegovim stipendijama...

A ljubav ka tebi jos jaca je...

I svakim danom sve vise volim te...

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1473 poslato: Maj 24, 2015, 12:01 »
Nenade,soli li pamet bilo ko od gorbara vama,sta je bolje i kako za vas FK recimo? Mislim da ne.

Tesko je,vrlo tesko,da ti ili bilo ko od navijaca Zvezde znate i zelite bolje Partizanu od nas. Ako je vecina nas za Duska Vujosevica,vjeruj mi,to nije slucajno,niti zbog toga sto smo mi zaslijepljeni,glupi ili ne vidimo ocigledno.

Zar nisu ljudi čudni? Nikad ne koriste slobode koje imaju ali zahtijevaju one koje nemaju. Ne koriste slobodu misli, traže slobodu govora.

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1474 poslato: Maj 24, 2015, 12:14 »
zamisli da sam se usudio da iznesem svoje misljenje,stvarno neoprostiv greh  :udaraozid: :udaraozid: :udaraozid: :udaraozid:

partizanu ne zelim apsolutno nista dobro,opet za razliku od mnogih partizanovaca koji bi voleli da se zvezda ugasi,ja to ne bih zeleo partizanu. a pored svega toga opet imam svoje misljenje sta je dobro za partizan ili ne,sto ne znaci da sam sigurno u pravu,ali ni da nisam. i opet sto se mene licno tice ne zelim partizanu uopste to sto mislim da je dobro za njega,pri tom titule protiv drugih trenera ne bi imali takvu slast kao protiv vujiosevica.

naravno ja bas imam uticaj,i moje misljenje je bitno,pa ga namerno poturam u zelji da na taj nacin destabilizujem i negativno uticem na partizan  :zvizvdi: :kafa:
« Poslednja izmena: Maj 24, 2015, 12:20 NenadBG »

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1475 poslato: Maj 24, 2015, 05:55 »
Nisam rekao da ne smijes iznijeti misljenje,nemoj sad da okreces.

Ali da nas pokusavas ubijedit vec duze vrijeme kako treba da se otarasimo Vujosevica...ma daj  :zbunjen:

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1476 poslato: Maj 24, 2015, 09:25 »
jeste,i vi se bas pitate,pa ako vas ubedim oteracete vujosevica...  :bam:
upravo je sustina ono sto sam rekao smeta vam(tebi) moje misljenje,posto sam zvezdas.sve ostalo je zavijanje u oblande te sustine...
a posto kao sto sam rekao niti vi,a ja jos manje imam ikakav uticaj u partizanu, ovo je samo moje misljenje,a ne nikakvo nametanje stava,da biste ga vi(ne znam ni koji vi,valjda forumasi grobari,ili mislis da pisanjem ovde uticem na vaskoliki grobarski svet) smenili...

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1477 poslato: Maj 24, 2015, 11:30 »
Dobro,ajde.

Ali ja i dalje ne mogu da zamislim da ja upadam na temu vaseg FK-a i govorim vam kako Terzic ne valja i da ga treba maci. Racunam da vi to poznajete bolje od mene i da vam takav moj savjet vise moze djelovat kao neko soljenje pameti nego savjet.

Pri tom,uporedih terzica sa vujosevicem,sto je samo po sebi grijeh.

Na mreži Blefer

• Starosedelac
  • Ugled: +104/-109
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1478 poslato: Maj 25, 2015, 08:10 »

neka braća grobari sami rešavaju svoje probleme koji uopšte nisu mali to me ne zanima nešto mnogo ali mi uvek upadne u oči neka borba sa nepravdom i teorija zavere kako će neko da im nešto napakuje i slično. Sećam se kaakva je kuknjava bila kad su im došli Zeka i nova ekipa u FK a sad slave titulu pred punim stadionom bez trunke blama, tako su i u košarci godinama "sami protiv Svih" osvajali sve pa sad i dalje ista priča
 :no:
Ћацо СрБиНе скини нам се с grbine

Van mreže Laki

• Globalni moderator
  • Starosedelac
  • Ugled: +54/-10
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1479 poslato: Maj 26, 2015, 06:57 »
Loše vesti dolaze iz kluba, a odnose na, normalno, rasporedjivanje finansijske pomoći klubu.

Uopšte se ne radi transparentno, nigde nema ni jednog papira gde odlaze pare, a Danilović odlazi iz kluba onog momenta kada mu se vrati uloženo (400 000 evra)
Sa ovakvim stanjem u klubu, i sa ovakvim rasporedom odlučivanja (Dule je taj koji insistira da se za sve pita) veliko je pitanje da li ćemo imati tim za sledeću sezonu.

Napominjem da je info neproveren, a dolazi od vrlo pouzdanog izvora.

John Pilger je sedamdesetih pravio dokumentarac o disidentima u Čehoslovačkoj. Jedan od njih mu je tad rekao kako zapad ima mnoge prednosti u odnosu na istok, ali u jednoj stvari istok ima prednost. Pilger ga pita,a koja je to? Odgovor - Kad nas mediji lažu, mi znamo da nas lažu.

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1480 poslato: Jun 04, 2015, 11:14 »
Steta,zamalo. Doduse,domaci teren i nije neka prednost ali satisfakcija da smo prvi bi bila.
Mec bez grca,mada sa oscilacijama...Pavlovic standardno genijalan i za davljenje, Marinkovic sjajan.

Nije Djordjevic lud kad je rekao Kalinicu da iskulira pricu sa sudijama. Cak i ako faul nije bio (meni je djelovalo da nije) onakvo ponasanje je kriminalno. Ono cak ni neuracunljivi Pavlovic nije radio.

Sve u svemu, ocekivan raspored u plejofu. Ipak,steta,kad se vec moglo.

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1481 poslato: Jun 05, 2015, 12:31 »
jel stvarno mislis da je kalinic pukao zbog tog jednog faula? opet slazem se da nema opravdanja,i najvise je svom timu odmogao sa izbacivanjem,5 bacanja i lopta sa strane...
ja ovde celu domacu ligu pricam da nam bolje sude protiv makabija i panatanaiokosa nego protiv mege i metalca,partizan ne moram da spominjem.da se razumemo ne mislim da je u jadranskoj nesto drasticno drugacije. najbolje sudjenje smo imali u el...
« Poslednja izmena: Jun 05, 2015, 12:36 NenadBG »

Van mreže ladja

• Starosedelac
  • Ugled: +108/-96
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1482 poslato: Jun 05, 2015, 01:37 »
Ma to što se suđenja tiče jasno je da će biti cirkus...ali večeras je konkretno odlučila veća želja Partizana i neverovatan šut!No želja pre svega to govori broj skokova posebno u prvom poluvremenu i činjenica da je jedan Milan Mačvan istrčavao kontre..

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1483 poslato: Jun 05, 2015, 08:45 »
Više vam odgovara EL nacin sudjenja zato sto sad igrate kako igrate. Prije 2-3 sezone vam nikako ne bi odgovaralo.

Nema Partizan nikakav uticaj na ABA ligu pa vam se ni to sudjenje ne svidja.

Sinoć je Partizan bio bolji i nema potrebe da se bilo ko blamira sa pricom o sudjenju. Naravno, ne mislim ni na kog konkretno ali ne sumnjam da ce biti nekih izjava.

Van mreže Zgembo Adislić

• Starosedelac
  • Ugled: +54/-20
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1484 poslato: Jun 05, 2015, 11:49 »
eto, ništa novo, opet suđenje...  :yawn: