Autor Tema: ABA liga 2014/2015  (Pročitano 215977 puta)

Van mreže deda

• Starosedelac
  • Ugled: +50/-4
    • Pogledaj profil
Odg: ABA liga 2014/2015
« Odgovor #360 poslato: Mart 02, 2015, 08:25 »
To skandiranje Đokoviću je jedan od najdebilnijih poteza tribine a nije baš da je konkurencija slaba.

Van mreže Blefer

• Starosedelac
  • Ugled: +104/-109
    • Pogledaj profil
« Odgovor #361 poslato: Mart 02, 2015, 08:28 »
Dakako da je najgenijalnija.

Opet volimo biti veci katolici od pape,pa to ti je. Svi su vise Novak Djokovic nego sam Novak Djokovic. Imam osjecaj da nekom kazes "jebem ti novaka djokovica" da bi ti grkljan prestrigao zubima  :zbunjen:
kako bi ti reagovao da ti neko psuje vujosevica?
da ne pominjemo opet da su vred koje su upucene novaku bile bas debilne i bez ikakvog povoda

« Poslednja izmena: Mart 02, 2015, 09:51 Blefer »
Ћацо СрБиНе скини нам се с grbine

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +105/-164
    • Pogledaj profil
« Odgovor #362 poslato: Mart 02, 2015, 08:45 »
Kako bi reagovao? Cuo sam trocifren broj psovki i uvreda na racun DV-a. I stvarno me boli uvo. Da ja sad pjenim zbog toga? Ne pada mi na pamet.

Nije mi jasno kako volimo da se falimo i ponosimo derbijem kao jednim od najvecih rivalstava na svijetu kad se ono temelji upravo na toj podijeljenosti?

Debilno ili ne, to je tribina i zaista nije mjesto dje bi se trazilo neko poštovanje i kvalitetno vrednovanje.
Zar nisu ljudi čudni? Nikad ne koriste slobode koje imaju ali zahtijevaju one koje nemaju. Ne koriste slobodu misli, traže slobodu govora.

Van mreže Blefer

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #363 poslato: Mart 02, 2015, 09:21 »

najbolje je znaci da nabijemo glavu u pesak i ne reagujemo na debilizam?
 pamtim ja derbije kad se nisu vredjali cak ni igraci koji igraju a jednom prilikom posle derbija na marakani silazimo prema autokomandi i nalecemo na pokojnog dragana mancea koji nije igrao  na tom mecu ali bio da gleda, niko zivi ga nije vredjao, psovao ili bilo sta drugo naprotiv svima je bilo drago da vidimo takvog majstora a danas se vredja prvi sportista sveta i jos nalazimo opravdanja za to  :no:

Van mreže VolimPFC

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +53/-42
    • Pogledaj profil
« Odgovor #364 poslato: Mart 02, 2015, 09:29 »

najbolje je znaci da nabijemo glavu u pesak i ne reagujemo na debilizam?
pamtim ja derbije kad se nisu vredjali cak ni igraci koji igraju a jednom prilikom posle derbija na marakani silazimo prema autokomandi i nalecemo na pokojnog dragana mancea koji nije igrao  na tom mecu ali bio da gleda, niko zivi ga nije vredjao, psovao ili bilo sta drugo naprotiv svima je bilo drago da vidimo takvog majstora a danas se vredja prvi sportista sveta i jos nalazimo opravdanja za to  :no:

Nemoj da mi zamjeriš, ali podsjeti me na moje kad krenu da mi pričaju kako se nekada moglo spavati mirno na klupi u parku i slično tome...

Druga su ovo vremena ljudi moji... 

Mnogo su se gore stvari slušale na našim stadionima i u halama u prethodnih 7-8 godina, a vi se za ovo uhvatili kao da je tragedija nekakva...
Моје јутро, мој дан, моје жеље, мој сан, мој живот, моја ствар, једно име Партизан...

Н.А.                                                            26.11.1918.

Van mreže nyc

• Starosedelac
  • Ugled: +217/-297
    • Pogledaj profil
« Odgovor #365 poslato: Mart 02, 2015, 09:41 »
Dakako da je najgenijalnija.

Opet volimo biti veci katolici od pape,pa to ti je. Svi su vise Novak Djokovic nego sam Novak Djokovic. Imam osjecaj da nekom kazes "jebem ti novaka djokovica" da bi ti grkljan prestrigao zubima  :zbunjen:

Možda. Ali sam siguran da bi te većina pitala, na čemu si ti, dečko?

Vredjati nekoga (i to za porez !!!   :smeh1: ) samo zato što je navijač nekog kluba je vrh debilizma, odn. nedostatak argumenata u navijačkom prepucavanju. Hajde da je on nešto izjavio, uradio ili sl. čime je uvredio ili prozvao jsd - onda udri po njemu. Hajde, čak, da je igrao za Zvezdu protiv jsd, a nije. Ne, njega 3000 ljudi (ljudi?) proziva samo zato što navija za naš najuspešniji FK... ??? Plus, svi mogu u dupe da ga poljube jer je već nekoliko godina naš NAJBOLJI i NAJUSPEŠNIJI ambasador! Znači i NJIHOV!  Svakom tom majmunu je, nehotično, podario malo bolji rejting kad ovaj krene preko grane u šanu.

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #366 poslato: Mart 02, 2015, 09:52 »
Psovanje je autenticni balkanski sport.Tesko da prodje dan a da ne opsujemo nekoga. Da li smo svi na necemu onda,ne znam.

Pusti te price o ambasadorima, sportskom patriotizmu i predstavljanju zemlje, toga smo se bar naslusali svi,sa raznoraznih strana. Najbolji ambasadori zemlje srbije je radnicki sloj koji istu i finansira i odrzava je nekako na nogama. Gle apsurda,taman preko tog poreza. Nije mi bila namjera da ovim bilo sta poentiram,nego kad smo vec kod toga. Te price oko sporta kao necega vanzemaljskog,prebitnog i statijaznamkakvog marketinga mozemo okacit macku o rep. Kad se nemamo s cime drugo kurcit,samo nam to ostalo.

Godina je 2015. Svako ima pravo na misljenje,na kritike,prozivke,pljuvacinu,lazi,uvrede,istinite i namontirane price,a to nimalo nije izum jedne prosjecne balkanske, a bogamo itekako ispodprosjecne evropske zemlje. Ne stede ni britansku kraljicu, mesija i ronalda, pa sto bi djokovic bio izezetak? Stavljati covjeku oreol oko glave,bez da ga on imalo zeli je zaista smijesno. U jednom momentu je karikatura i sprdacina sa Muhamedom skroz oukej i evropska vrijednost, satira, a u drugom je prozivanje djokovica za porez katastrofa?  :zbunjen: 

Mene ohrabruje njegova izjava, kao skroz normalnog i pristojnog covjeka, fino i kulturno je na pitanje ""smeta li vam" zapakovano odgovorio "boli me ku*ac".

Zar nisu ljudi čudni? Nikad ne koriste slobode koje imaju ali zahtijevaju one koje nemaju. Ne koriste slobodu misli, traže slobodu govora.

Van mreže Blefer

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #367 poslato: Mart 02, 2015, 09:53 »

izgleda da su dugogodisnji casovi ljubavi ucinili svoje

Van mreže nyc

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #368 poslato: Mart 02, 2015, 10:05 »
Faule, sačuvaj ovaj post - odštampaj ga i spakuj u neki ormar. Pa, kad sazriš, nedje oko 40te, ili čak kasnije, seti se da ga imaš i ponovo pročitaj šta si ovde napisao.

Mogao bih "taksativno", reč po reč, rečenicu po rečenicu, da ti odgovorim, ali bi to bilo žešće gubljenje vremena.
Zato ću samo reći da mislim da si se žestoko nalupao.

I to nema nikakve veze sa nekakvim pokušajem da odbranim "lik i delo" Novaka Djokovića, još manje da mu stavim "oreol"; njemu advokati nisu potrebni.
Reč je o nečem sasvim drugom. Ali, očigledno je da ti to ne kapiraš.

P.S. A mogao bi i da ponovo pročitaš one dopise u kojima si se moderatorima i adminima žalio /(da, žalio!)  na moje konstantno vredjanje "gospodina". Oreol? Ko će ga znati!

Van mreže Blefer

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #369 poslato: Mart 02, 2015, 10:10 »

hvalimo se da imamo veciti derbi i da je to veliki dogadjaj po kojem smo kao poznati u svetu i na taj dogadjaj sasvim normalno dodje prvi sportista sveta, niti nosi bilo cija obelezja niti nekog provocira ili zajebava ali dzba razylarena nahuskana rulja krece da ga proziva i vredja njaglupljim mogucim pesmicama. i na sve to jos ovde treba da citam pametovanje o neminovnosti psovki i da se jednostavno sa time covek mora pomiriti. stvano sam bio ubedjenja da ovde pisu pametni i skolovani momci ali izgleda da nije bas tako :zbunjen:

Van mreže Deneb

• Starosedelac
  • Ugled: +27/-3
    • Pogledaj profil
« Odgovor #370 poslato: Mart 02, 2015, 10:18 »
Ma ko ga sisa kad je odbrao musave, i jos ne placa porez !! pikslom u glavu, tako se to resava, a ne nekim skandiranjem !!!

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #371 poslato: Mart 02, 2015, 10:19 »
Nisu bili dopisi. Zbog tih ''dopisa'' je jedan iz tabora ovih koji vrijedjaju djokovica napustio forum. Tebi koliko vidim nista ne fali.

U pravu si da sam se zalio. Zato sto ste vas dvojica tih nedelja/mjeseci privatizovali forum i na jedno 14 tema se takmicili u disciplini "ko ce vise pljunut vujosevica/covica". I odlicno sto si se toga sjetio, taman tad sam govorio da po vujosevicu mozete koliko hocete, nezamislivo mi je da se zbog toga bilo koji navijac Partizana osjeca uvrijedjenim,ali da ste dosadili apsolutno svakome jer je forum bio potpuno necitljiv. Ramkens se uvrijedio i otisao sa foruma, ti si koliko se sjecam prestao da pises na partizanovim forumima i to je to.

Na prvom savjetu se zahvaljujem,stavicu ga u ormar, u istu kutiju sa "prosvecenje mladog grobara i put ka shvatanju beogradske manguparije".

I da,zaista nisam ukapirao tvoj plan za kultivisanje navijacke tribine jednog balkanskog kluba. Oprosti,ne prepoznah taj kocept u ova dva tri posta.

Van mreže Blefer

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #372 poslato: Mart 02, 2015, 10:27 »
Ma ko ga sisa kad je odbrao musave, i jos ne placa porez !! pikslom u glavu, tako se to resava, a ne nekim skandiranjem !!!

ne jadi ....   burek

Van mreže nyc

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #373 poslato: Mart 02, 2015, 10:32 »

I da,zaista nisam ukapirao tvoj plan za kultivisanje navijacke tribine jednog balkanskog kluba. Oprosti,ne prepoznah taj kocept u ova dva tri posta.

Nisi ni mogao da ga prepoznaš jer ga nije ni bilo!
Ne juri pred rudu!

P.S. A za Ramkensa mi je baš žao. Samo, nekako mi je indikativno da sad pišeš da smo se NAS DVOJICA popeli svima na glavu, a žalio si se samo na MENE?
« Poslednja izmena: Mart 02, 2015, 10:35 nyc »

Van mreže nyc

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #374 poslato: Mart 02, 2015, 10:33 »

Pa, TOOOO, be! Konačno neko sa tri grama mozga na ovom forumu.    :respect