Psovanje je autenticni balkanski sport.Tesko da prodje dan a da ne opsujemo nekoga. Da li smo svi na necemu onda,ne znam.
Pusti te price o ambasadorima, sportskom patriotizmu i predstavljanju zemlje, toga smo se bar naslusali svi,sa raznoraznih strana. Najbolji ambasadori zemlje srbije je radnicki sloj koji istu i finansira i odrzava je nekako na nogama. Gle apsurda,taman preko tog poreza. Nije mi bila namjera da ovim bilo sta poentiram,nego kad smo vec kod toga. Te price oko sporta kao necega vanzemaljskog,prebitnog i statijaznamkakvog marketinga mozemo okacit macku o rep. Kad se nemamo s cime drugo kurcit,samo nam to ostalo.
Godina je 2015. Svako ima pravo na misljenje,na kritike,prozivke,pljuvacinu,lazi,uvrede,istinite i namontirane price,a to nimalo nije izum jedne prosjecne balkanske, a bogamo itekako ispodprosjecne evropske zemlje. Ne stede ni britansku kraljicu, mesija i ronalda, pa sto bi djokovic bio izezetak? Stavljati covjeku oreol oko glave,bez da ga on imalo zeli je zaista smijesno. U jednom momentu je karikatura i sprdacina sa Muhamedom skroz oukej i evropska vrijednost, satira, a u drugom je prozivanje djokovica za porez katastrofa?
Mene ohrabruje njegova izjava, kao skroz normalnog i pristojnog covjeka, fino i kulturno je na pitanje ""smeta li vam" zapakovano odgovorio "boli me ku*ac".