Autor Tema: ABA liga 2014/2015  (Pročitano 216444 puta)

Van mreže NebojsaK

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +0/-0
    • Pogledaj profil
Odg: ABA liga 2014/2015
« Odgovor #585 poslato: April 15, 2015, 11:01 »
Sto se tice same utakmice, mislim da je sada svim jasno da je zvezda osim na pleju i mislio sam do veceras na centru na svim ostalim pozicijama losija od Partizana.
Macvan bukvalno doruckuje, ruca, vecera i na kraju isprdi svakog krilnog igraca zvezde, Pavlovic - spram njega je zvezdine bekove sramota nazivati bekovima, Muric veceras dobar ali opet previse solira, i kao takav u tandemu sa Teparom i Gagijem azdaja koja bljuje vatru spram zvezdinih, Akojon nema sta da trazi pored Vilijamsa, realno ali, sto se tice centra, Milutinov je vec sad ravnopravan takmac Marjanovicu a uzimajuci u obzir godine i jednog i drugog, Milutin sa 10 kila vise i godinu stariji ce da se igra sa njim.
Nista, ima Boga, sad samo pametno i pravo u meso a slovencica u patelu, normalno ;)

Van mreže NebojsaK

• Administrator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #586 poslato: April 15, 2015, 11:03 »
Kako ste živnuli vidim... :smeh3:

Čak se i ovaj što ga tri meseca nije bilo javio...neka... :kafa:
Vjerovatno sam ja taj, pa neka, moram se i ja trgnuti ponekad, sve mi se cini da Vas ceka crni vikend ;)

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +105/-164
    • Pogledaj profil
« Odgovor #587 poslato: April 15, 2015, 11:03 »
Kako ste živnuli vidim... :smeh3:

Čak se i ovaj što ga tri meseca nije bilo javio...neka... :kafa:

Ja sam bio zivlji sinoc...nocas sam mrtav  :'(
Zar nisu ljudi čudni? Nikad ne koriste slobode koje imaju ali zahtijevaju one koje nemaju. Ne koriste slobodu misli, traže slobodu govora.

Van mreže dejo94

• Starosedelac
  • Ugled: +60/-36
    • Pogledaj profil
« Odgovor #588 poslato: April 15, 2015, 11:05 »
Ne znam šta reći, Jaka kao muva bez glave ide 20 sekundi prije kraja u prodor, umjesto da odigramo normalnu akciju za pobjedu.. Pavloviću je kod onoga sa Lazićem trebalo svirati nesportsku, ali sami smo krivi za poraz. Đenka nas je držao, Vilijams na kraju proradio, Bobija nije bilo.. Jedno riječu - strašno.. Ako Partizan povede sa 2:1, to je gotovo..

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #589 poslato: April 15, 2015, 11:09 »
Dobro,mi po internetu mozemo da divljamo, Dule vec igracima to sigurno nece dozvoliti. Nista se nije promijenilo, samo su pokazali da Partizan ne umire tek tako posle 40 minuta. Dakle,kao da je 0:0.

Ono sto bi sad istakao kao veoma primjetno je da Pavlovic sa svakim svojim uspjesnim ulazom komotno moze da dobije dodatno. Ali ga nikad ne dobija. Jasno je da obozava igru 1na1 ali ne vidim zasto bi mu se manje faulova davalo samo zbog toga sto je to njegov najcesci napad  :zbunjen: ili sto mu ruke ostaju u pravilnom polozaju cak i kad protivnicki bek visi na njegovom laktu.

Druga stvar...imamo zicer za sprdnju sa MVP-em Evrolige,ali ja ga ipak ne bih koristio,duga ce biti ova serija. U ova dva meca, ako je nesto Dule predavao,onda je to ovo udvajanje Marjanovica bez stete po ostatak odbrane. Zasto nisu protivnici u EL to radili? Pojma nemam i ne zanima me.
Zar nisu ljudi čudni? Nikad ne koriste slobode koje imaju ali zahtijevaju one koje nemaju. Ne koriste slobodu misli, traže slobodu govora.

Van mreže deda

• Starosedelac
  • Ugled: +50/-4
    • Pogledaj profil
« Odgovor #590 poslato: April 15, 2015, 11:10 »
Kad se pogleda statistika bilo bi luuuuudooo da je Zvezda dobila...

Akojon u ovoj seriji nekoga mora da sahrani...
Dal Partizan ili Zvezdu, videćemo...

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #591 poslato: April 15, 2015, 11:13 »
Akojon nek zavrsi ovu sezonu i srecan mu put. Joj kako mi skacu po nervima ovakvi crnci,to nije normalno. Radije cu trpjeti Tepica nego cekati njegovu prangiju. Manje je stresno.

Sinoc sam govorio da je igra bez Milutinova bila guranje sizifovog kamena, jednostavno, bez ijedne klasicne petice ovakvu kosarku nije moguce igrati. Te kombinacije sa niskim petorkama macku o rep, 5 je cetvrtina tima.

Van mreže NebojsaK

• Administrator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #592 poslato: April 15, 2015, 11:16 »
Dobro,mi po internetu mozemo da divljamo, Dule vec igracima to sigurno nece dozvoliti. Nista se nije promijenilo, samo su pokazali da Partizan ne umire tek tako posle 40 minuta. Dakle,kao da je 0:0.

Ono sto bi sad istakao kao veoma primjetno je da Pavlovic sa svakim svojim uspjesnim ulazom komotno moze da dobije dodatno. Ali ga nikad ne dobija. Jasno je da obozava igru 1na1 ali ne vidim zasto bi mu se manje faulova davalo samo zbog toga sto je to njegov najcesci napad  :zbunjen: ili sto mu ruke ostaju u pravilnom polozaju cak i kad protivnicki bek visi na njegovom laktu.

Druga stvar...imamo zicer za sprdnju sa MVP-em Evrolige,ali ja ga ipak ne bih koristio,duga ce biti ova serija. U ova dva meca, ako je nesto Dule predavao,onda je to ovo udvajanje Marjanovica bez stete po ostatak odbrane. Zasto nisu protivnici u EL to radili? Pojma nemam i ne zanima me.

Brate, ono sto se radi nad Pavlovicem je najblaze receno kriminal, pa 50% njegovih ulaza su za dodatno bacanje a ne svira se nista?!
Mislim da je igrac njegovog kalibra, samim svojim imenom i zaslugama zasluzio kredibilitet i da ga sudije, kao sto je to uostalom svugdje u svijetu normalno, gledaju drugim ocima ali ne, ovdje takve igrace udaraju tamo neki blazic, Cirbes, Lazic???!!!!
A o MVP-u samo rijeci hvale, ipak je za 24 minuta upisao dva poena i osam skokova a to nije malo :D
Njihova stvar, sad nek oni razmisljaju sta ce ali ja onom blazicu ipak ne bih oprostio, trebalo bi to vratiti po onoj standardnoj oko za oko, zub za zub :)

Van mreže ladja

• Starosedelac
  • Ugled: +108/-96
    • Pogledaj profil
« Odgovor #593 poslato: April 15, 2015, 11:16 »
Ne znam šta reći, Jaka kao muva bez glave ide 20 sekundi prije kraja u prodor, umjesto da odigramo normalnu akciju za pobjedu.. Pavloviću je kod onoga sa Lazićem trebalo svirati nesportsku, ali sami smo krivi za poraz. Đenka nas je držao, Vilijams na kraju proradio, Bobija nije bilo.. Jedno riječu - strašno.. Ako Partizan povede sa 2:1, to je gotovo..

Realno videćemo u Subotu da li je spreman Radonjić da stavi sve na kocku i konačno dobijemo kad je bitno ili ćemo sve po starom nema tu puno filozofije.

Van mreže Boki

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +7/-2
    • Pogledaj profil
« Odgovor #594 poslato: April 15, 2015, 11:18 »
Pre pocetka PO sanse su bile 70-30 za CZT, sad su 50-50. Ne zbog brejka, jer domaci teren nekad pomogne a nekad bas suprotno, vec zbog samopouzdanja Partizanovih igraca. Podseca malo ova serija na proslogodisnju za KLS.

Dobro je da nas ceka mala pauza do sledece utakmice. Taman da Milutinov progleda i da smislimo kako Akojona staviti u funkciju tima, ako je to uopste moguce.
Voleo sam, volim ga, voleću ga ja.
Jer će ime njegovo večito da sja!

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #595 poslato: April 15, 2015, 11:21 »
Ako Partizan povede sa 2:1, to je gotovo..

Opet netacno.
Kao sto sam sinoc rekao da uopste nista nije rijeseno sa vodjstvom zvezde od 1:0.

Mnogo su vece sanse da ovo udje u peti mec,ali ko jebe sanse,ja ocekujem dva nasa evroligaska izdanja iz nekih prethodnih sezona i cao,dovidjenja. Ili da se vadimo u petoj,dok drmaju se kosevi  :D

Hala na mute
[youtube=622,350]http://www.youtube.com/watch?v=dZMvGmzrfW8[/youtube]

Van mreže dejo94

• Starosedelac
  • Ugled: +60/-36
    • Pogledaj profil
« Odgovor #596 poslato: April 15, 2015, 11:22 »
Akojon nam je jebao mater sa onom serijom od 5:0 u presudnim trenucima, da nije bilo te serije, mi bi dobili, ali ovako je divljina od igrača. Tepić je kod vas odigrao odlično prvu četvrtinu, Pavlović sa onim rolingom ispod koša  :klanja: . Kao što je vama cilj da skontate za Akojona, tako je nama za Bobija, Radonjić mora sledeću utakmicu krenuti na sve ili ništa i pokazati od čega i kakav je, opet ponavljam ako bude 2:1 za Partizan, to je gotova serija..

Van mreže Boki

• Administrator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #597 poslato: April 15, 2015, 11:28 »
Karma's a bitch. :)

Van mreže NebojsaK

• Administrator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #598 poslato: April 15, 2015, 11:59 »
Boga mi, tesko da se od Akojona moze nesto napraviti do kraja ove sezone, premalo je to vremena da se igrac koji je naucio da "divlja", po terenu i na tome zasniva svoju igru podredi kolektivu.
Jedino sto mi nije jasno je kako i zasto su im dozvolili da se vrate sa -15, umjesto da ih dotuku do kraja oni umalo napravise veresiju.
Milosavljevic definitivno nije u ritmu, da ne znam kakav je igrac u pitanju svasta bih napisao o njegovoj trenutnoj formi ali nadam se da ce biti onaj pravi ponovo.
Marjanovic nema kud, to sam pricao i prije, suvise je Vujosevic iskusan da bi dozvolio divljanje jednog centra na terenu, pogotovo uzimajuci u obzir sa koliko ih je on radio i koliko je istih "napravio", ali ove crnce obavezno prosere i to nas je moglo skupo kostati veceras, kao sto je sinoc, njih dvojicu smiriti i mislim da je tim gotovo 90% posla.
Vidim sad, Radonjic je rekao da ce da vrati brejk, ima on vec svoju taktiku, ipak je on vrhunski trener, svasta moze da se desi  :respect

Van mreže Boki

• Administrator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #599 poslato: April 16, 2015, 12:08 »
Ma bar neki blok da odigramo za Akojona. Da to ima nekog smisla. Ovako deluje kao da je zalutao ovde.
Verujem u Duleta.